Odżywki do włosów

Mila Pro IQ Care Lamellar Water Woda lamelarna do włosow

Mila Professional IQ Care Lamellar Woda Lamelarna 750ml

wersons
    7 maja 2024 o 15:22
    Super!
    Skuszona opinią koleżanki zakupiłam Lamellar Mila Pro. Po zużyciu już drugiego opakowania mogę powiedzieć że był to strzał w 10-tke ! Używam go 1/2 razy w tygodniu, trzeba uważać by za długo nie był na włosach bo tak producent piszę może to obciążyć i przetłuścić włosy co mi się zdarzyło ale wiedziałam że nie posłuchałam się instrukcji więc się nie zraziłam :) Włosy stają się miękkie i odżywione, gładkie i nawilżone, nie elektryzują się i nie puszą. Jedynym mankamentem jest dawkowanie, dziubek mógłby być zmieniony na np spray ponieważ przy myciu włosów pod prysznicem ciężko jest równomiernie rozsmarować produkt, ale nie jest to wielce uciążliwe. Wielkim plusem jest miarka z boku produktu która daje nam precyzyjne dawkowanie produktu pod względem ilości :) Ogólnie produkt jest super i będę dalej stosować !
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • nakładanie
  • 17 września 2023 o 11:41
    Ta podziałka jest cudowna, bo przy innych wodach lamelarnych nigdy nie wiedziałam ile produktu użyć
    Świetny produkt. Wygodne opakowanie i aplikator pozwalający nałożyć odpowiednią ilość produktu. Nie wylewa się w transporcie. Nakładałam około 20ml na moje średniej długości, cienkie włosy. Po nałożeniu wody czuć delikatne ciepło rozpływające się po włosach. Po 20 sekundach zmywałam produkt z włosów. Już pod prysznicem włosy były wyczuwalnie gładsze, nawilżone, odżywione. Dużo łatwiej się rozczesywały. Nie były splątane jak zawsze. Po kilku tygodniach regularnego stosowania moje włosy wyglądają widocznie lepiej, są dużo zdrowsze, gładsze i się pięknie błyszczą. Jedynym minusem, ale nie odejmuję za to gwiazdki jest cena - inne wody lamelarne są dużo tańsze i kiepska dostępność - ja kupiłam w internecie i musiałam dodatkowo płacić za wysyłkę.
    • działanie
    Wady:
    • cena, dostępność
  • 6 marca 2023 o 9:31
    Pierwsza styczność z wodą lamelarną
    Produkt ma fajny dozownik, który daje możliwość precyzyjnego aplikowania produktu. Wodę lamelarną na moje włosy stosowałam w ilości 15 ml na 1 zastosowanie i to było idealnie proporcjonalnie, dodatkowo dzięki temu był to wydajny produkt. Ja z reguły mam gładkie włosy, większym problemem są odstające pasma i chciałam głównie z nimi powalczyć. Po części się to udało, bo włosy były ujarzmione, ale nie w 100%. Na pewno po zastosowaniu włosy były miększe w dotyku. Nie są obciążone, produkt ma lekką formułę. Efekty przychodzą od razu po zastosowaniu, włosy mają efekt tafli. Na pewno nie mogę powiedzieć tego, że produkt wzmacnia włosy, nie zauważyłam tego. Ogólnie jestem zadowolona z produktu, ale nie tak w 100%, że do niego wrócę. Miłości takiej nie ma, efekt były, ale nie zaspokajające, moje włosy chyba nie są na tyle wymagające w stylizacji.
    Zalety:
    • praktyczne opakowanie
    • wydajny produkt
    • lekka, nie obciążająca formuła
    • delikatnie ujarzmia włosy
    • efekt zaraz po 1 użyciu
    • nadaje blask
    Wady:
    • nie dostrzegam wzmocnienia włosów
  • 20 stycznia 2023 o 18:16
    Jest moc! :)
    Ma wygodny aplikator, który ułatwia precyzyjne nakładanie, bez nadmiernego wylewania produktu. Z boku znajduje się podziałka, dzięki której łatwo możemy odmierzać ile ml chcemy nałożyć. Podział jest co 10 ml :) Na włosy długie jak moje (70 cm) jednorazowo zaleca się nakładanie 30-40ml, jednak dla mnie te 20ml to było już wystarczająco dużo. Nie odczuwałam konieczności dokładania więcej. Podczas nakładania czuć taki typowy alkoholowy zapach. Nic dziwnego, w końcu znajduje się w niej alkohol denat. Nie jest to jednak wada tego produktu - bo ten składnik zawiera każda woda lamelarna. Zapach alkoholowy szybko się ulatnia, a na włosach pozostaje coś bardzo przyjemnego i ciepłego :D Produkt po nałożeniu i wmasowaniu delikatnie się pienił. Po około 30 sekundach dokładnie go spłukiwałam. Włosy po wysuszeniu za każdym razem były bardzo gładkie i śliskie, zdecydowanie intensywniej się błyszczały, a puszenie zostało wyraźnie ograniczone. Jestem bardzo zadowolona z efektów :)
    Zalety:
    • robi efekt wow
    • wygodne opakowanie z podziałką
    Wady:
    • wysoka cena
    • mała dostępność
    PK1020
    15 listopada 2022 o 12:40
    Świetna
    Wodę lamelarną do włosów marki Mila polecił mi mój fryzjer, który stosuje ten produkt w swoim salonie. Woda lamelarna jest rewelacyjnym produktem do wygładzenia włosów, zmiękczenia ich oraz regeneracji. Po aplikacji produktu włosy bardzo łatwo jest rozczesać, są one bardzo miękkie i bardzo gładkie. Woda lamelarna IQ Care nadaje piękny połysk włosom i co istotne formuła produktu nie obciąża włosów. Włosy po zastosowaniu wody lamelarnej są niczym po profesjonalnym zabiegu laminacji - błyszczące, gładkie i odżywione. Produkt jest bardzo wydajny a efekt jest widoczny bezpośrednio po użyciu i wysuszeniu włosów. Cena produktu jest wysoka. Jednak porównując go do innych dotychczas stosowanych produktów muszę przyznać, że jest wart tej ceny.
    Zalety:
    • 1. Idealnie gładkie, pełne blasku włosy
    • 2. Wydajny
    Wady:
    • 1. Cena produkt jest wysoka