WIZAŻ logo

4,9 (141)
15 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 141 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 sierpnia 2026 o 10:54
    Najlepsza paletka ever
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zakupiona w Hebe w promocji i druga 80% taniej. Cena za jedną sztukę wyszła jakieś 24 zł. To co robi ta paleta jest nie do opisania. To trzeba wypróbować na sobie i się przekonać. Błyski są piękne i delikatne, osyp jest słaby więc super. Ciemnym kolorem spokojnie można robić sobie kreski zamiast eyelinera. Blenduja się lepiej jak nie jedne drogie cienie, które mam. Trwałość na cały dzień, bez najmniejszego problemu.
    Zalety:
    • Trwałe
    • Pilne błyski
    • Słaby osyp
    • Dobry i mocny pigment
    Wady:
    • Ciężko mi się otwiera pokrywka
  • 11 sierpnia 2026 o 12:25
    Super
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ta paletka naprawdę bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, bo przyznam szczerze, że kupiłam ją trochę zupełnym przypadkiem i absolutnie nie spodziewałam się, że aż tak ją polubię. Cienie są mega napigmentowane, już przy pierwszym nałożeniu kolor jest naprawdę intensywny i nie trzeba nakładać kilku warstw, żeby uzyskać fajny efekt. Szczególnie zachwyciły mnie te brokatowe cienie, bo są po prostu genialne. Pięknie wyglądają na powiece, dają bardzo efektowny błysk, ale jednocześnie nie mam problemu z tym, żeby brokat był później dosłownie wszędzie. Co dla mnie najważniejsze, żaden z tych cieni praktycznie w ogóle się nie osypuje, zarówno przy nakładaniu, jak i później w ciągu dnia. To jest dla mnie ogromny plus, bo nie ma nic gorszego niż piękny makijaż oka i potem cały brokat pod oczami. Tutaj tego problemu absolutnie nie mam. Cienie bardzo dobrze się ze sobą łączą, łatwo się nimi pracuje i można bez problemu zrobić zarówno delikatny codzienny makijaż, jak i coś mocniejszego na wieczór. Na powiece są długotrwałe i naprawdę dobrze się utrzymują, dzięki czemu nie muszę co chwilę zaglądać w lusterko i poprawiać makijażu. Ostatnio bardzo często sięgam po tę paletkę właśnie na co dzień, bo jest szybka i wygodna w użyciu, a efekt zawsze mi się podoba. Ogromnym plusem jest też samo opakowanie, które jest małe, poręczne i dzięki temu idealnie nadaje się na wycieczkę czy wyjazd. Bez problemu można wrzucić ją do kosmetyczki, bo nie zajmuje dużo miejsca, a jednocześnie mamy kilka fajnych cieni pod ręką. Dla mnie to świetne rozwiązanie, szczególnie kiedy nie chcę zabierać ze sobą dużej palety. Naprawdę nie spodziewałam się, że paleta kupiona zupełnym przypadkiem okaże się takim hitem. Jest bardzo dobrze napigmentowana, cienie są trwałe, świetnie się z nimi pracuje, brokatowe odcienie są przepiękne, a do tego nic się nie osypuje. Używam jej praktycznie na co dzień i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Zdecydowanie jedna z tych paletek, które warto mieć pod ręką!
    Zalety:
    • Pigment
    • Nie osypują się
    • Kompaktowe opakowanie
    • Piękne kolory
    • Dobra cena
  • 31 lipca 2026 o 9:40
    Mój nowy faworyt
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Przypadkiem kupiłam paletę cieni Eveline Cosmetics Look Up, Let's Try i okazało się, że był to strzał w dziesiątkę. Nie spodziewałam się, że tak szybko stanie się moim ulubieńcem. Kolory są przepiękne, idealnie dobrane i można z nich stworzyć zarówno delikatny makijaż na co dzień, jak i coś bardziej wyrazistego na wieczór. Najbardziej zachwyciła mnie pigmentacja, bo cienie mają intensywny kolor, łatwo się nakładają i pięknie się ze sobą łączą. Dużym plusem jest też to, że paleta ma nieduże, poręczne opakowanie. Ja zawsze się maluję i lubię mieć swoje kosmetyki przy sobie, więc zależy mi, żeby były praktyczne i nie zajmowały dużo miejsca. Ta paleta idealnie mieści się w torebce i mogę ją zabrać ze sobą wszędzie. To jeden z tych kosmetyków, które łączą piękny wygląd, wygodę i świetną jakość, dlatego bardzo się cieszę, że akurat na nią trafiłam.
    Zalety:
    • Piękna kolorystyka
    • Dobre napigmentowanie
    • Poręczna, bo małe opakowanie
    • Piękne brokaty
    • Dobra cena
  • 8 maja 2026 o 10:04
    Moja ulubiona paletka
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Zdecydowanie moja ulubiona paletka ze wszystkich które posiadałam. Ma zarówno matowe cienie jak i połyskujące więc można nią wykonać zarówno codzienny makijaż jak i bardziej wieczorowy. Cienie ładnie napigmentowane. Ciężko sobie zrobić nimi ,,krzywdę,, na oku. Ładnie się rozprowadzają. Kolory jak najbardziej w moim guście. Tym najciemniejszym cieniem można także zrobić ładną kreskę na oku. Produkt jest bardzo wydajny, używam codziennie i mam wrażenie, że absolutnie go nie ubywa. Cena do jakości bardzo niska. Ciężko znaleźć tak dobra paletkę w takiej cenie. Co do trwałości - nie mam żadnych zastrzeżeń. Cały dzień świetnie utrzymuje się na oku. Nie rozmywa mi się, ani nie osypuje. Opakowanie też fajne, malutkie, zmieści się do torebki gdy przyjdzie potrzeba na ewentualne poprawki. Plastikowe, ale trwałe, nic mi się nie ukruszyło nawet gdy paletka spadła mi raz na ziemię z toaletki. Świetna! Polecam każdemu, kto lubi brąz i róż na oku.
    • Kolory
    • Pigmentacja
    • Konsystencja
  • 6 maja 2026 o 20:32
    Ciekawe błyski
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mam kilka paletek z tej serii, ta jest jedna z bardziej stonowanych, ale ma ciekawe błyski. Kupiłam na promocji bo wydaje mi się, że w cenie standardowej szkoda byłoby mi pieniędzy. Kolorki nie są bardzo mocno napigmentowane, ale błyski mają ciekawą poświatę i z nich najczęściej korzystam. Paletka idealna do codziennych makijaży. Dobra jako baza. Opakowanie trochę liche, ale póki co daje radę.
    Zalety:
    • Błyski,
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty

szukaj