Żele pod prysznic

Bambino Dzieciaki, Żel do mycia ciała i włosów 2 w 1 (różne rodzaje)

Bambino Dzieciaki Żel do Mycia Ciała i Włosów 2w1 400ml
Nivea Żel do mycia ciała i włosów - Bambino Shower Gel Special Edition Żel do mycia ciała i włosów - Bambino Shower Gel Special Edition
Bambino Żel do mycia ciała i Włosów 2w1 Flaming 1000 ml
Bambino Dzieciaki

• 12 kwietnia 2025 o 10:08
    Dla dzieci, jak również dla całej rodziny
    Żel kupiłam skuszona opisem producenta, jak również dużym opakowaniem. I właśnie duże opakowanie sprawia, że kosmetyk jest bardzo wydajny oraz wygodny w używaniu, ze względu na swoją pompkę dozującą. Czy to pod prysznicem czy wannie. Formuła 2w1, do ciała i włosów sprawdza się zarówno dla dziecka, jak i mamy oraz taty. Ma on typową żelową konsystencję, przezroczystą, delikatną. Dobrze się pieni i rozprowadza. Myje i nie podrażnia. Zwłaszcza, jeśli chodzi o wrażliwą skórę dziecka. Rozprowadzony na włosach tworzy pianę i doskonale je domywa. Posiada przyjemny, lekki zapach. To bardzo dobry żel do mycia ciała i włosów dla dzieci, jak również całej rodziny.
    Zalety:
    • Działanie
  • 3 stycznia 2025 o 9:07
    Dobry do włosów i ciała
    Kolejny produkt Bambino, który sprawdza się u całej rodziny. Bardzo dobrze pieni się co przy myciu włosów dwulatka, który zazwyczaj marudzi przy myciu głowy jest bardzo ważne. Używamy całą rodziną jako żel do mycia, nie podrażnia skóry alergika, lekko nawilża i pielęgnuje. Piękny lekki zapach i bardzo wygodne opakowanie. Wydajny i dobry jakościowo. Cena bardzo dobra w stosunku do jakości. Nasza córka ma skórę atopową, w ten żel w ogóle jej nie uczula, także polecam dla małych alergików.
    Zalety:
    • Cena jakość
    • Dobrze pieni się
    • Dobrze domywa
    • Nie uczula
    Wady:
    mm2991
    26 marca 2024 o 7:04
    Świetny
    Żel do kąpieli kupiliśmy w promocji. Przy trójce dzieci idą jak woda. Duże wygodne opakowanie dzięki czemu jest bardzo wydajne. Kolorowa szata graficzna zachęca dzieciaki do użytkowania. Żel dobrze się pieni i tworzy super pianę do zabawy, świetnie myje skórę a przy tym nie podrażnia jej , nawet u córki z AZS nie pogorszą stanu. Do krótkich włosów również na tak. Nie wysusza skóry.
  • 1 lutego 2024 o 13:50
    Uwielbiam ten żel! Cudnie pachnie, świetnie oczyszcza i do tego pięlęgnuje.
    Żel do mycia ciała i włosów marki Bambino kupiłam dla mojego niespełna 3-letniego synka. Zakupów dokonałam na popularnym serwisie aukcyjnym, płacąc kilka miesięcy temu trochę ponad 20 złotych. Biorąc pod uwagę fakt, że zakupiona przeze mnie butla miała aż 1000ml, jest to naprawdę bardzo korzystna cena. Zwłaszcza, że kosmetyk zużywałam przez około 4 miesiące codziennej kąpieli młodego. Bardzo podoba mi się szata graficzna opakowania, idealnie pasuje do produktu dla dzieci. Fajny jest również dozownik w postaci pompki, który sprawnie działa do samego końca zawartości. Co prawda tworzywo butelki nie jest przezroczyste, więc nie możemy monitorować, ile płynu jeszcze zostało w środku, ale jakoś szczególnie mi to nie przeszkadzało. Z kolei konsystencja jest typowo żelowa i całkiem gęsta, a do tego kosmetyk przepięknie pachnie. Uwielbiałam się wtulać we włoski mojego synka tuż po umyciu, tak ładnie pachniały :) Plus za to, iż wystarczy niewielka ilość produktu, by dokładnie umyć dzieko - kosmetyk naprawdę bardzo dobrze się pieni i tworzy multum piany, co ogromnie cieszyło moją latorośl. Poza tym żel jest łagodny dla oczu, więc śmiało można nim myć czuprynę, a nawet warto, bo po procesie oczyszczania włoski są mięciutkie i zniewalająco pachną. Podobnie jak i skóra, która za każdym razem po kąpieli była gładziutka i nawilżona. Na koniec coś jeszcze o składzie. Nie ma tutaj co prawda mocnych detergentów, ale są PEGi oraz sporo konserwantów, to na dobrą sprawę jedyny minus tego kosmetyku. Dlatego żel nadaje się bardziej dla takich trochę starszych dzieciaczków, maluszka bym w nim nie umyła. Zresztą nawet sam producent zaleca jego stosowanie po 1 roku życia. Podsumowując, jest to kosmetyk, który nie tylko świetnie oczyszcza, ale i pielęgnuje skórę oraz włosy. Do tego jest niesamowicie wydajny, pięknie pachnie, ma wygodne opakowanie i dobrą cenę. Mimo nie do końca perfekcyjnego składu jestem na tak!
    Zalety:
    • delikatny dla skóry i włosków
    • dokładnie oczyszcza
    • nawilża, zmiękcza i wygładza zarówno ciało, jak i włosy
    • nie uczula
    • nie drażni oczu
    • żelowa konsystencja
    • prześliczny zapach
    • olbrzymia wydajność
    • estetyczne i wygodne opakowanie
    • cena w pełni adekwatna do jakości
    Wady:
    • nie do końca idealny skład
  • 1 listopada 2023 o 22:30
    Godny polecenia dla wrażliwej skóry
    Żel pod prysznic Bambino to kosmetyk który świetnie sprawdza się u moich dzieci. Kupiłam już niezliczoną liczbę opakowań. Lubię wersję w dużej pojemności gdyż wystarcza na dłużej. Żel przyjemnie pachnie i delikatnie oczyszcza skórę dzieci. Nie podrażnia i nie przesusza nawet bardzo wrażliwej skóry. Polecam innym mamom dla swoich dzieci.