Żele pod prysznic

Neboa Body, Sunny Beach Shower Gel Naturalny żel pod prysznic `Wygładzenie i ujędrnienie`

• 14 marca 2025 o 13:29
    Kiedy zimą potrzebujesz lata
    Z podstawowych kwestii to żel jest wydajny, stosowałam ok 3 tygodni. Dodatkowo konsystencja jak dla mnie jest idealna, nie za gęsta ani zbyt rzadka. Ale to co najbardziej mnie urzekło to zapach! To zapach lata na plaży, pod palemką.
    Zalety:
    • idealna konsystencja
    • cudowny zapach
    • wygodna w używaniu butelka
    • ładna szata graficzna butelki
    Wady:
    • dla mnie brak
  • 1 stycznia 2025 o 19:29
    Lato w butelce
    Żel pod prysznic o pięknym, letnim zapachu. Używając go czułam się jak na wakacjach. Do tego dobrze oczyszcza i nawilża. Tylko szybko się kończy i nie jestem fanką opakowania, bo ciężko określić ile produktu w nim zostało. Zdecydowanie kupię go ponownie latem.
    • nawilża
    • oczyszcza
    Wady:
  • 3 października 2024 o 10:15
    żel pod prysznic Sunny Beach Neboa
    Żel pod prysznic Neboa Sunny Beach to produkt, który przyciąga uwagę swoim wakacyjnym zapachem to przede wszystkim mnie skłoniło do zakupu. :) Zapach jest świeży, lekki, cytrusowo owocowy. Żel ma dość gęstą konsystencję, co sprawia, że jest wydajny – niewielka ilość wystarcza, aby dokładnie umyć całe ciało. Dobrze się pieni, tworząc miękką pianę, która łatwo rozprowadza się po skórze. Mimo to, konsystencja nie jest zbyt ciężka, dzięki czemu żel łatwo się spłukuje, nie pozostawiając na skórze lepkiego filmu. Po użyciu żelu Neboa Sunny Beach, skóra jest przyjemnie odświeżona i miękka w dotyku. Co ważne, nie odczuwałam uczucia ściągnięcia ani przesuszenia, co często zdarza się przy innych, intensywnie pachnących żelach pod prysznic. Polecam!
  • 26 września 2024 o 12:18
    Ah ten zapach!
    Kupiłam dla zapachu - lekko owocowy, egzotyczny - uwielbiam! Żel fajny, nie za rzadki, nie przelewa się przez palce, dobrze się pieni więc można użyć mniejszej ilości,ciekawa butelka Ale zapach tutaj wygrywa :)
    Zalety:
    • piękny urzekający zapach owoców
    • fajna butelka, stabilna
  • 3 lipca 2024 o 13:52
    trochę za rzadka konsystencja
    Jeśli chodzi o markę Neboa to na razie wypada tak pół na pół, póki co się jeszcze nie zniechęcam, ale żele pod prysznic raczej odpuszczam i nie kupię ponownie. Wady: -bardzo rzadka konsystencja, wręcz przelewająca się przez palce -w związku z konsystencją - mała wydajność, bo połowa żelu "ucieka" -grafika butelki niestety do mnie nie przemawia Zalety: -przyjemny zapach -przystępna cena -dostępny w popularnych drogeriach Rossmann -nie przesusza skóry -dobrze się pieni

Zobacz także inne Żele pod prysznic