Żele pod prysznic

Neboa Body, Ocean Sunset Shower Gel Naturalny żel pod prysznic '`Wygładzenie i ujędrnienie`

• 26 sierpnia 2024 o 21:57
    Świetny żel pod prysznic o naturalnym składzie
    Neboa Body, Ocean Sunset Shower Gel to jeden z najlepszych naturalnych żeli pod prysznic, jakie miałam okazję wypróbować. Zdecydowałam się na ten produkt ze względu na jego obietnice wygładzenia i ujędrnienia skóry, a także naturalny skład, co jest dla mnie bardzo ważne. Od pierwszego użycia zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej miękka i sprężysta. Żel dobrze się pieni, co sprawia, że kąpiel staje się prawdziwą przyjemnością, a jego gęsta konsystencja oznacza, że produkt jest naprawdę wydajny – niewielka ilość wystarcza, aby dokładnie umyć całe ciało. Zapach żelu to coś, co szczególnie przypadło mi do gustu. Delikatna, morska woń z nutą zachodu słońca to prawdziwe doznanie dla zmysłów. Nie jest nachalny, ale na tyle wyraźny, że utrzymuje się na skórze przez dłuższy czas po kąpieli, co sprawia, że czuję się odświeżona i zrelaksowana. To świetny sposób na rozpoczęcie lub zakończenie dnia. Jeśli chodzi o skład, doceniam fakt, że żel nie zawiera szkodliwych substancji chemicznych, które mogą podrażniać skórę. Jest to szczególnie ważne dla osób z wrażliwą skórą, takich jak ja. Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam, że moja skóra jest nie tylko bardziej miękka, ale również lepiej nawilżona i widocznie jędrniejsza. Efekt wygładzenia, który obiecuje producent, jest jak najbardziej odczuwalny. Opakowanie produktu również zasługuje na pochwałę. Jest nie tylko estetyczne, ale także bardzo funkcjonalne – pompka działa bez zarzutu, co ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości żelu. Dodatkowo, butelka prezentuje się elegancko na półce w łazience, co jest miłym dodatkiem do jej wnętrza. Jedynym minusem, jaki dostrzegam, może być cena, która na pierwszy rzut oka wydaje się nieco wysoka w porównaniu z innymi produktami dostępnymi na rynku. Jednak biorąc pod uwagę jego wydajność oraz jakość, uważam, że jest to inwestycja, która się opłaca. Podsumowując, Neboa Body, Ocean Sunset Shower Gel to produkt, który zdecydowanie spełnił moje oczekiwania. Naturalny skład, przyjemny zapach, wydajność oraz widoczne efekty działania na skórę sprawiają, że z pewnością sięgnę po niego ponownie. Polecam go każdemu, kto szuka wysokiej jakości żelu pod prysznic, który nie tylko myje, ale także pielęgnuje skórę.
    Zalety:
    • Naturalny skład
    • Przyjemny, długotrwały zapach
    • Gładka i jędrna skóra po użyciu
    • Estetyczne opakowanie
    Wady:
    • Cena może wydawać się wysoka, ale biorąc pod uwagę wydajność, jest to uzasadnione.
    fomka90
    1 marca 2024 o 14:12
    Jest super ☺️
    Uwielbiam zapach tego żelu! Nie potrafię się powstrzymać na promocji przed włożeniem go do koszyka. I chociaż zawsze mówię sobie, że chciałabym tym razem spróbować czegoś nowego to zawsze dodatkowo muszę kupić jeszcze sprawdzona neboe ???? Żel, jak na naturalny kosmetyk, jest całkiem wydajny i dobrze się pieni. Opakowanie jest w porządku, chociaż wole te z wyciskaczem. Dla mnie super produkt☺️
  • 10 grudnia 2023 o 18:39
    Moja skóra z natury jest bardzo sucha, delikatna oraz wrażliwa także cechuje się przede wszystkim tym, że podczas codziennej pielęgnacji wymaga ode mnie specjalnego traktowania w postaci między innymi dobrze dopasowanych żeli pod prysznic czy balsamów. Z racji tego, że uwielbiam testować różne produktu z tej kategorii i często sięgam po te opcje, które są nowością bądź których nie miałam jeszcze okazji stosować to tym razem w końcu zdecydowałam się na propozycję od marki Neboa. Muszę przyznać, że przez długi czas była ona dla mnie ogromną nowością i jakoś nie po drodze mi było z jej propozycjami. W końcu jednak, podczas zakupów w drogerii Rossmann skorzystałam z promocji i sięgnęłam po jeden z trzech dostępnych żeli od tego producenta. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie butelki o pojemności 300 ml. Wykonane zostało ono z plastiku o intensywnie pomarańczowej barwie. Na opakowaniu umieszczono wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład czy zalecany sposób użytku. Cena regularna kosmetyku wynosi około dwudziestu dwóch złotych. Muszę przyznać, że czytałam trochę na temat kosmetyków tej marki i słyszałam, że czasami trudno jest wydobyć dany produkt z opakowania ze względu na jego nietypowy kształt. Trochę się tego bałam, jednak na szczęście w tym wypadku to nic bardziej mylnego. Produkt posiada lejącą się, żelową konsystencję. Pachnie bardzo ładnie, chodź delikatnie. Trochę trudno jest mi dokładnie określić te nuty zapachowe, natomiast są bardzo odświeżające i neutralne. Kosmetyk bardzo dobrze się pieni, dzięki czemu jest bardzo wydajny i starczy na dłuższy czas. Nie wysusza skóry i nie podrażnia jej. Nadaje jej gładkości oraz czystości. Posiada bardzo dobre działanie oczyszczające oraz odświeżające. Żel od marki Neboa to dobry kosmetyk w swojej kategorii chociaż nie mogę powiedzieć, aby zrobił na mnie jakieś spore wrażenie. Zdecydowanie lepiej polować na niego na promocji. Ja sama nie jestem pewna, czy kiedyś do niego wrócę, chociaż zdecydowanie mogę go polecić.
    • Konsystencja
    • Dobrze się pieni
    • Oczyszcza
    • Odświeża
    • Wygłasza
    • Nie wysusza
  • 24 maja 2023 o 16:58
    Pięknie pachnie!
    Ulubieniec ostatnich miesięcy. Ten żel pokochałam głównie za jego piękny zapach, który całkiem długo utrzymuję się na skórze. Pokochał go nie tylko ja, ale zapach bardzo przypadł też do gustu mojemu mężowi.
    Zalety:
    • piekny zapach
    • naturalny, wegański skład
    • opakowanie częściowo z recyklingu
    Wady:
    • cena ( robię jego zapas, gdy tylko pojawia się w promocyjnej cenie w drogerii Rossmann)
  • 5 maja 2023 o 22:34
    Bardzo lubię :)
    Uwielbiam żele pod prysznic od Neboa, przetestowałam już chyba wszystkie zapachy (wraz z męskimi ????). Żel ma świetny, naturalny skład, super się pieni, pięknie pachnie, ładnie się zmywa (nie zostawia żadnej nieprzyjemne warstwy po spłukaniu), nie wysusza :) . Szkoda tylko, że tak szybko się kończy, przy codziennym używaniu żelu 1opak. Starcza mi na pol miesiąca, ale jak jest promka w Rossmannie to zawsze kupuję na zapas :P polecam!
    • Dobrze się pieni
    • Dobrze zmywa zanieczyszenia
    • Łatwo dostępny
    • Nawilża
    • Mało wydajny

Zobacz także inne Żele pod prysznic