Żele pod prysznic dla mężczyzn

Isana Men, Lemon & Lime Duschgel 3 in 1 Żel pod prysznic 3 w 1

• 3 marca 2025 o 12:39
    Niezły żel za 4 zł
    Nie mam pojęcia, dlaczego w aplikacji Rossmann też żel jest opisany jako pikantny. Kupiłam go w promocji za prawie 4 zl. Pachnie cytrusami, dobrze myje skórę. Nie zostawia warstwy nawilżającej w przeciwieństwie do damskich żeli. Konsystencja średnio gęsta. Wydajny na kilka miesięcy do samego ciała, bo niewielka ilość wystarczy do umycia. Skóra głowy jest odświeżona i dobrze umyta, ale ja potrzebuję jeszcze odżywki. Panom na pewno sprawdzi się bez tego ????
  • 25 marca 2024 o 10:10
    Klasyczny żel, ładnie pachnie i dobrze oczyszcza całe ciało
    Mimo że to żel męski (używa go mąż i synowie), dla mnie to bardziej taki unisex, zwłaszcza na lato, gdy szukamy energetycznych zapachów. Żel jest tani, dość wydajny, odpowiednio się pieni. Dokładnie oczyszcza skórę ciała i nie podraznia ani nie wysusza. Jeśli nie mamy bardzo mocno przesuszonej skóry, to nie powinien zrobić krzywdy. Opakowanie w grafitowym kolorze dobrze leży w dłoni. Zapach ma faktycznie cytrusowe nuty, przełamane czymś rześkim. Cena zdecydowanie zachęca do zakupu i przynajmniej wypróbowania.
  • 24 marca 2024 o 23:43
    pachnący i dobrze oczyszczający
    Żele pod prysznic Isana chyba już przejdą do historii za swoją skuteczność, zapachy i cenę. Mój mąż również chętnie ich używa, bo jeśli nie widać róznicy, to po co przepłacać. I tak przerabiamy ich oboje mnóstwo. Ten żel pod prysznic wspaniale i energtyzująco pachnie, skutecznie odświeża skórę, nie wysusza, jest wydajny. Nie polecam jednak do mycia twarzy- powoduje uczucie ściągnięcia, ale nie uważam, że zel pod prysznic do odpowiedni produkt do mycia twarzy... zatem to powinno być oczywiste. Bardzo polecam, zwłaszcza, jeśli ktoś jeszcze nie miał nigdy z nimi styczności, to warto wypróbować.
    Zalety:
    • skutecznie oczyszcza i odświeża
    • cudnie pachnie
    • jest wydajny i tani
    Wady:
    • nie polecam do mycia twarzy- SLS może ją podrażniać i powodować uczucie ściągnięcia
  • 1 listopada 2022 o 5:17
    Żele pod prysznic Isana Men kupuje regularnie dla męskiej części mojej rodziny, gdyż podobnie jak ja lubią tą markę. Tym razem wybrałam wersję Lemon & Lime 3 w 1, która wydawała mi się być idealna na okres letni. Zakup ten okazał się strzałem w dziesiątkę i przez kilka tygodni ten produkt na stałe zagościł na półce mojego brata, tak ją polubił, co mnie ucieszyło. Po zużyciu kilku opakowań czas na wystawienie recenzji. Żel ma wyrazista nutę o lekko kwaśnym charakterze charakterystycznym dla cytryny i limonki będących głównymi składnikami kompozycji zapachowej. Daje uczucie odświeżenia w upalne dni, oczyszcza i z powodzeniem zastępuje kilka innych produktów takich jak szampon, żel pod prysznic i żel do myci twarzy. Żel ma dość gęsta i zbita konsystencję, dzięki czemu jego aplikacja jest szybka i komfortowa. Ma wyrazistą jasnożółtą barwę kojarzącą się z cytrusami. Bardzo dobrze oczyszcza skórę, nie powoduje uczucia ściągnięcia ani dyskomfortu, dzięki czemu może służyć do pielęgnacji całego ciała. Żel zamknięty jest w poręcznej butelce z zamknięciem na klik z grafiką przedstawiającą cytryny i limonkę. Ma prostą kolorystykę ograniczającą się do czerni, bieli i żółci. Z tyłu znajduje się opis kosmetyku, skład i sposób stosowania. Produkt wystarcza na około 2 tygodnie codziennego używania. Jest tani i dobrze dostępny, warto się z nim bliżej poznać, jeśli wasi mężczyźni lubią cytrusowe aromaty. Plusy Świeży, cytrusowy zapach Gęsta konsystencja Dużo piany Wielofunkcyjność Nie podrażnia i nie wysusza Świetnie oczyszcza Tani Dobrze dostępny Wydajny Ładny design