Żele pod prysznic

Bobini Kids, Żel do mycia ciała i wlosów

• 13 kwietnia 2025 o 18:30
    Przyjemny i delikatny hipoalergiczny żel Bobini
    Lubię delikatne produkty do kąpieli ciała. Jestem posiadaczką atopowej, suchej skóry, z tendencją do trądziku. Żel ma sporą pojemność, bo aż 500ml. Opakownie wykonane z grubego plastiku ze sprawną pompką, ktora ułatwia dozowanie produktu. Design żelu jest minimialistyczny, dominuje biel, grafika z dzieckiem na rowerze i biegnącym pieskiem. Żel ten jest przezroczysty, o lejącej, nieco klejącej konsystencji, delikatnie się pieni. Zapach ma typowy, jak w produktach dla dzieci, delikatny, przyjemny. Myje poprawnie skórę, jest delikatny, nie przesusza, natomiast dobrze nawilża, pozostawiając nawilżającą, ochronną warstewkę na skórze ciała. Lubię tę delikatność i skuteczność.
  • 30 kwietnia 2024 o 10:11
    Bobini kąpiel
    Uwielbiamy produkty firmy Bobini. Zawsze mają ciekawe opakowania z fajna grafika. Lubię produkty które mają łatwe aplikatory. Pompka się bardzo dobrze sprawdza przy kąpaniu dzieci. Nawet same dziecko potrafi się tym umyć,nie rozlewa się, łatwo wyciska. Zapach jest przepiekny. Konsystencja fajna kremowa. Skóra fajnie po nim nawilżona i mięciutka. Bardzo często kupujemy produktu tej firmy,dla nas są najlepsze.
    emma-e4
    16 października 2023 o 13:25
    lubię
    Uniwersalny, delikatny żel do wszystkiego. Używany przeze mnie, sprawdzi się jako żel do całego ciała, do twarzy, do higieny intymnej. Żadnych podrażnień ani wysuszania, dość dobrze oczyszcza jak na delikatny kosmetyk. Zapach typowy dla dziecięcych kosmetyków, nienachalny, przyjemny.
  • 18 stycznia 2023 o 14:37
    Idealny żel do codziennej pielęgnacji delikatnej skóry dziecka
    Hypoalergiczny żel Bobini 2w1 do mycia ciała i włosów w naszym przypadku okazał się świetnym wyborem. Używałam do kąpieli moich dzieci 6 latki i 8 latka. Sporadycznie (co któreś z kolei mycie) do mycia włosków. Produkt ten tak jak pisałam świetnie się sprawdzał. Zacznę może od wygodnego opakowania którym jest praktyczna duża pół litrowa butelka z pompką. Butelka jest biała, estetyczna z kolorowym obrazkiem który bardzo podoba się dzieciom, posiada też wszystkie niebędne informacje. Przechodząc do formuły żelu to na pewno jest on delikatny, przeźroczysty. Nie jest ani zbyt rzadki, ale nie jest tez bardzo gęsty. Pachnie bardzo delikatnie. Pieni delikatnie, ale wystarczająco. Łatwo sie spłukuje. Doskonale oczyszcza ciało i włosy z wszelkich dziecięcych zanieczyszczeń mniejszych i większych. Jest wydajny. Skóra po kąpieli jest mięciutka i nie wymaga smarowania dodatkowo kremem czy balsamem. Żel ma właściwości chroniące przed wysuszeniem. Włoski natomiast są miękkie i błyszczące. Dobrze się rozczesują. Plusem jest fakt, że żel nie powoduje łzawienia, nie podrażnia oczu. Produkt ten ma dobry skład, jest delikatny w swoim działaniu. Mogę go zatem śmiało polecić nawet dla tych najmłodszych. Bez wątpienia nada się do skóry najbardziej wrażliwej. Ja na pewno kupię go ponownie. Na koniec wspomnę , że jego cena nie ejst wygórowana bo mi udało się go kupić za ok 10 zł.
    Zalety:
    • delikatna formuła
    • delikatny, przyjemny zapach
    • doskonale oczyszcza
    • zapobiega przed wyszuszeniem skóry
    • produkt 2w1 do ciała i włosów
    • nie podrażnia
    • butelka z pompką
  • 6 listopada 2022 o 20:30
    Jedna pompka na mycie
    Płyn zachęca dziecko do mycia, dzięki kolorowej etykiecie ze zwierzętami. Moje dziecko, które kocha zwierzęta uwielbia kąpiel płynem z pieskiem na opakowaniu. Duże opakowanie jest ogromną zaletą bo wystarcza na dłużej. Zapach praktycznie niewyczuwalny bez dodatkowej chemii, która mogłaby uczulać delikatną skórę niemowlaka. Jedna pompka wystarcza na wymycie małego dziecka. Pieni się bardzo dobrze, dzięki czemu żel łatwo rozprowadza się po skórze. Włosy myję szamponem - dlatego na temat ich mycia nie mogę się wypowiedzieć. U dziecka ze skłonnościami do alergii, nie wystąpiły podrażnienia, nie zauważyłam swędzenia, wysypki, więc wszystko na plus. Cena 15zł za 500ml to naprawdę dobra opcja. Chętnie kupię kolejne opakowanie.