Dezodoranty i antyperspiranty

Pyzaka
    26 kwietnia 2025 o 19:42
    bardzo dobry wybór
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Nie zostawia białych plam, jest delikatny, jak użyłam rano to do wieczora się nie spociłam, chociaż sporo się ruszałam. Do tego bardzo ładny, kwiatowy zapach.
  • 11 stycznia 2024 o 15:02
    Przyjemnie go używać.
    Antyperspirant w sztyfcie bardzo dobrze mi się sprawdza podczas codziennego użytku. Dobrze się rozprowadza, posiada kremową białą konsystencje. Nie bieli, nie pozostawia plam, nie odbarwia ubrań (co niestety przytrafiało mi się przy innych tego typu kosmetykach). Stosuję także od razu po goleniu pach, co sprawia, że skóra jest miękka. A co najważniejsze stanowi ochronę przed poceniem i daje uczucie komfortu. Przy codziennym stosowaniu - bardzo wydajny kosmetyk. Przyjemnie go używać.
    Zalety:
    • działanie
    • formuła
  • 11 grudnia 2023 o 12:56
    Taki sobie
    Kosmetyk jest treściwej konsystencji o delikatnym wykonczeniu. Zawiera przyjemny zapach oraz biały kolor. W opakowaniu znajduje się 50ml produktu. Dzięki wykrecanemu dołowi można go spokojnie aplikować bez obaw podrażnienia delikatnej skóry pod pachami opakowaniem. Kosmetyk równomiernie się rozkłada nie powodując przy tym białego nalotu. Szybko się wchłania i nie przenosi na ubranie, a to jest dla mnie bardzo ważne. Kosmetyk świetnie odświeża w ciągu dnia oraz niweluje nieprzyjemne zapachy. Jednocześnie chroni przed nadmiernym poceniem się. Antyperspirant mnie nie podrażnił ani nie zapchał. Nie jest zbyt wydajny, niestety użycie jest dosyć mocno widoczne jak na taką konsystencję
    Zalety:
    • Ładnie pachnie, fajnie dziala
    Wady:
    • Ułamał się w połowie
    mm2991
    18 września 2023 o 9:26
    Bardzo dobry
    Antyperspirant od Nivea jest w wygodnym opakowaniu w postaci sztyftu. Charakteryzuje się bardzo przyjemnym i delikatnym zapachem kwiatowym. Konsystencja jest kremowa bardzo łatwo przesuwa się po skórze. Antyperspirant nie brudzi, nie bieli skóry. Świetnie chroni przed potem, zapewniając uczucie komfortu. Produkt wydajny. Kupiłam w dużej promocji więc się opłaca, cena standard mnie nie przekonuje.
  • 14 września 2023 o 13:31
    Nie polecam
    Tak zle jeszcze nie było. Podobnie jak poprzedniczka skuszona promocją 1 +1 w Biedronce zakupiłam 2 szt tego sztyftu. Używam 3 dni i wiem że nic dobrego z tego nie będzie . Niestety sztyft bardzo się klei pod pachą co jest bardzo niekomfortowe w ciągu dnia. Tak złego antyperspirantu już dawno nie miałam. Nie dajcie się zwieść promocji , no chyba ze uwielbiacie mokre lepkie pachy!
    Zalety:
    Wady:
    • Niekomfortowy- lepiący
    • Nie chroni przed spoconymi pachami