Olejki i masła do demakijażu

Bandi Anti Dark Spot, Emoliencyjne masełko oczyszczające z kurkumą

byklau
    10 kwietnia 2025 o 22:40
    O maj gat
    To moj must have jeśli chodzi o zmywanie nawet mocnego makijażu. Świetnie radzi sobie z wodoodporntym tuszem. Niw szczyoe w oczy. Zostawia skore nawilżoną, bral efektu ściągnięcie skóry. Zapach jest delikatny i przyjemny Jest bardzo wydajny i moja wrażliwa k sucha skora kocha go!
  • 11 marca 2025 o 14:26
    Idealny produkt do demakijażu!
    Długo szukałam idealnego produktu do oczyszczania twarzy. Dermatolog poleciła mi stosowanie olejków/masełek do demakijażu. Trafiłam na masełko oczyszczające 2 w 1 demakijaż i mycie twarzy - strzał w 10! Nie spowodował u mnie podrażnienia i wysypu, twarz nie jest zaczerwieniona. Samo oczyszczanie skóry z makijażu trwa bardzo szybko. Jest to moje któreś z kolei opakowanie i na pewno nie ostatnie! Moja skóra trądzikowa bardzo się polubiła z tym produktem.
    Zalety:
    • Nie powoduje podrażnienia
    • Idealny produkt do demakijażu
    • Łatwo się rozprowadza
  • 4 marca 2025 o 21:44
    Nie miałam nigdy nic lepszego
    Ten produkt do moje odkrycie. Kupiłam z ciekawości , nie oczekując zbyt wiele. I teraz już się z tym produktem nie rozstaję! Wspaniałe masełko, rozpuszcza dokładnie wszystkie nieczystości, makijaż , bardzo przyjemnie i wygodnie się tego używa. Twarz po nim jest cudownie oczyszczona, świeża i co bardzo lubię - nie zostawia twarzy ściągniętej i wysuszonej. Produkt zapakowany w wygodny słoiczek. Nie ma sobie równych, używanie tego produktu to sama przyjemność.
    Zalety:
    • bez problemu usuwa każdy makijaż, wszystkie filtry i co tam sobie na twarz nakładamy - radzi sobie ze wszystkim
    • przyjemnie zmienia konsystencję pod wpływem ciepła , więc bardzo łatwo się produktem pracuje
    • zostawia twarz czystą i świeżą
    • nie uczula , nie podrażnia
    • nie ściąga twarzy jak typowe produkty do demakijażu
    • twarz po użyciu jest czysta i jednocześnie nawilżona, gładka
    • wygodne opakowanie
    xxxzcv
    19 lutego 2025 o 14:53
    Ulubiony produkt do demakijażu
    Bardzo fajny wydajny produkt do demakijażu, fajnie domywa makijaż, dobrze zmywa się go z twarzy, nie uczula i nie wysusza. Zawsze robię zapas jak jest na promocji.
    • Dostępność
  • 17 lutego 2025 o 22:33
    Moje odkrycie -Emoliencyjne masełko oczyszczające z kurkumą!!!
    Od kiedy zaczęłam używać masełka oczyszczającego Bandi z kurkumą, nie wyobrażam sobie już demakijażu bez niego. Jest to naprawdę wyjątkowy produkt, który zaskoczył mnie swoimi właściwościami. Przede wszystkim, masełko jest doskonałe w oczyszczaniu skóry – nie tylko skutecznie usuwa makijaż, ale także zmywa wszelkie zanieczyszczenia i pozostałości po filtrach SPF. Cera po użyciu jest niesamowicie gładka, czysta i nawilżona, a przede wszystkim nie ma uczucia ściągnięcia, które często występuje po innych produktach oczyszczających. Kurkumę w składzie doceniłam szczególnie, ponieważ mam skórę skłonną do przebarwień, i to masełko naprawdę pomaga mi w walce z ciemnymi plamami. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej jednolita, a przebarwienia po wypryskach zaczęły blednąć. Zauważyłam również, że cera nabrała zdrowego blasku, a skóra jest mniej zaczerwieniona. Masełko ma przyjemną, kremową konsystencję, która bardzo łatwo rozprowadza się po skórze. Stosuję je na suchą twarz, masuję, a potem dodaję ciepłej wody – wtedy zamienia się w mleczną emulsję, która dokładnie oczyszcza i nie zostawia tłustego filmu. Po użyciu skóra nie tylko wygląda na czystą, ale także jest nawilżona i miękka w dotyku. Produkt ma również bardzo mały wydatek – jedno opakowanie starcza na naprawdę długo, co czyni go bardzo wydajnym i opłacalnym. Jedynym minusem, który zauważyłam, jest brak specjalnej łyżeczki do nakładania, ale to drobnostka, którą łatwo można obejść. Bandi Anti Dark Spot to kosmetyk, który warto mieć w swojej pielęgnacji, szczególnie jeśli borykacie się z przebarwieniami, a do tego zależy Wam na skutecznym i łagodnym oczyszczeniu. Na pewno wrócę do tego masełka, a poleciłam je już kilku znajomym, którzy również są zachwyceni efektami. Polecam serdecznie! To jedno z tych masełek, które robią dokładnie to, co obiecują!