Olejki do włosów

Baśka Różany olejek na końcówki włosów z multiwitaminami

millane
    1 października 2024 o 20:59
    Ok, ale zapach nie dla każdego
    Olejek do włosów w szklanej butelce z pompką. Butelka wykonana z ciemnego szkła, za co plus, bo dobrze chroni zawartość. Olejek tłusty, dosyć ciężki - nie jest to forma suchego olejku. Fajny na włosy, ale także do innych zastosowań. Zapach dosyć intensywny, różany, ale taki trochę męski. Nie do końca mi odpowiadał, ale nie był też bardzo uciążliwy.
    Inne
  • 9 czerwca 2024 o 22:22
    olejek
    Produkt ma świetną formułę, jest to rodzaj delikatnego olejku. U mnie 1-2 pompki w zupełności wystarcza, a następnie wcieram go w końcówki. Trzeba uważać aby nie przesadzić bo można łatwo przetłuścić włosy. Końcówki włosów są po nim odżywione, nie tak suche i matowe jak wcześniej a także idealnie zabezpieczone.
  • 8 maja 2024 o 14:38
    Fajny olejek do włosów
    Zauważyłam, że po nim końcówki moich włosów są bardziej odżywione, lśniące i miękkie w dotyku. Włosy przestały być suche, matowe i łamliwe. Dodatkowo olejek przepięknie pachnie. To już kolejny produkt tej firmy, który mi się sprawdził i na pewno będę po niego sięgać.
  • 22 kwietnia 2024 o 21:01
    Olejek do włosów
    Różany olejek na końcówki włosów z multiwitaminami. - jest naprawdę tłusty, nakładać trzeba go naprawdę nie wiele , niestety można przedobrzyć i wtedy włosy będą średnio wyglądać. Olejek ułatwia rozczesywanie włosów. Włosy są wygładzone ,odżywione i wyglądają bardzo dobrze.
    _inga
    25 stycznia 2024 o 11:29
    Różany olejek na końcówki włosów z multiwitaminami, Baśka
    Różany olejek na końcówki włosów z multiwitaminami kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to buteleczka z ciemnego szkła o pojemności 50 ml, zapłaciłam około 17 zł. Olejek ma ładny przyjemny różany zapach nie jest on mdlący, olejek jest wydajny wystarczy 3-4 krople wetrzeć w końcówki by włosy były odpowiednio nawilżone i odżywione, zresztą zbyt duża ilość będzie powodowała przetłuszczanie. Mam cienkie włosy z tendencją do przesuszania na końcach, olejek stosuje regularnie po każdym myciu włosów wcieram go w osuszone ręcznikiem włosy. Dodatkowy plus za pompkę która zapewnia łatwe wygodne dozowanie olejku. Olejek Podsumowując bardzo przyjemny kosmetyk, dobrze sprawdza się na cienkich włosach , skuteczny i wydajny, na pewno kupię kolejne opakowanie i przyjrzę się też innym kosmetykom z tej serii. Serdecznie polecam !
    Zalety:
    • odżywia
    • wygładza i regeneruje
    • nawilża
    • ułatwia rozczesywanie
    • nie obciąża cienkich włosów o ile nie przesadzimy z ilością
    • łatwe wygodne dozowanie
    Wady:
    • moim zdaniem brak