Wcierki do włosów i skóry głowy

so!flow Wzmacniający booster do skóry głowy

So!flow Wzmacniający Booster do Skóry Głowy 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 51 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

eilen96
    14 sierpnia 2024 o 20:07
    Bardzo lubię.
    Zużyłam już kilka opakowań tego boostera i bardzo go lubię. Ma przyjemny zapach, taki sam jak peeling. Według producenta są to owocowe tropikalne, dla mnie niekoniecznie, ale jest przyjemny. Bardzo fajnie czuć go na skórze głowy po nałożeniu. Booster nakładam na około 30 minut przed myciem, dobrze nawilża skórę i poprawia jej stan. Wielokrotnie uratował moją przesuszoną po peelingu skórę głowy. W razie potrzeby stosuję go nawet codziennie przez 3-4 dni i zwykle po tym czasie skóra jest w o wiele lepszej kondycji. Booster ma wygodny aplikator w formie odkręcanego dzióbka, mi dobrze się sprawdza. Lubię ten booster, zużyłam już 3 opakowania.
    Zalety:
    • wygodny aplikator
    • ładny zapach
    • skuteczny
    • łatwo dostępny
    • często w promocji
    Wady:
    • przeciętna wydajność
  • 16 stycznia 2024 o 13:21
    Ale ekstra!
    Bardzo fajny produkt. Hitem jest jego zapach, który jest mega przyjemny oraz konsystencja - nie jest zbyt rzadki, świetnie się go nakłada aplikatorem, nic nie spływa. Produkt ma dobry skład, genialnie działa na skórę głowy, ja go nakładam pół godziny przed myciem włosów. Momentalnie koi skórę głowy, nawilża ją, pielęgnuje. Zniknął problem łupieżu, pojawiły się baby hairy, włosy mniej wypadają. Mam również wrażenie, że poprawił objetosc moich wiecznie oklapniętych włosów - teraz fryzura ma objętość, wydaje się, że mam więcej włosów niż w rzeczywistości.
    Zalety:
    • opakowanie z aplikatorem
    • skład
    • działanie
    Wady:
    vronov
    1 grudnia 2023 o 19:19
    Cudo!
    Kiedy w moje ręce wpadł Booster do skóry głowy z so!flow to sama nie wiedziałam, czego mam się po takim kosmetyku spodziewać. Finalnie żałuję, że poznałam go tak późno, bo to naprawdę genialny produkt! Produkt posiada aplikator z "dziubkiem" i bardzo mnie to cieszy, ponieważ jestem ogromną fanką tak wygodnych rozwiązań. Konsystencja boostera jest gęsta i kremowa, co czyni aplikację jeszcze przyjemniejszą, gdyż nie spływa on mimowolnie po skórze głowy. Z kolei jego zapach naprawdę przypadł mi do gustu - czuję w nim słodkie nuty owoców tropikalnych (z przewagą ananasa). Boostera używam co drugie/trzecie mycie. Nakładam go 20 minut przed myciem włosów, po czym zmywam szamponem. Jak ten produkt nawilża i koi skalp to jest hit! Moja skóra głowy jest badzo kapryśna i czasem bywa na maxa sucha, booster absolutnie genialnie ją nawilża, a w dodatku korzystnie wpływa na porost włosów. Niemal natychmiast po jego nałożeniu czuć przyjemne ukojenie. Włosy rosną po nim jak szalone, a ponadto mam po jego miesięcznym stosowaniu wysyp babyhair i to w miejscach, w których jakiś czas temu wypadło ich sporo (stres). Kosmetyk ten nie spowodował, że moje włosy przetłuszczały się szybciej czy były przyklapnięte. Nie spowodował też żadnych podrażnień, a mój skalp jest szczególnie wrażliwy (AZS). Jedyny minusik dla mnie to dość słaba wydajność, ale za to działanie wybaczam wszystko! W składzie m.in: sok z aloesu, skwalan, ekstrakt z owoców palmy Serenoa, olejek z nasion czarnuszki, ekstrakt z grzyba reishi, wyciąg z kozieradki, biotyna, wyciąg z korzenia rzodkiewki, wyciąg z skrzypu, alantoina, mocznik.
  • 24 listopada 2023 o 14:47
    Polecam :)
    Wzmacniający booster do skóry głowy od so!flow jest jednym z moich ulubionych kosmetyków. Pasuje do każdego rodzaju włosów, zawiera adaptogen grzyb reishi. Produkt w wygodnym, ładnym opakowaniu, z aplikatorem. Ma przepiękny zapach orzeźwiającego koktajlu tropikalnego. Przy regularnym stosowaniu pobudza cebulki włosów, włosy szybciej rosną. Stosuje się go przed myciem szamponem. Wraz z innymi kosmetykami tej serii doskonale pielęgnuje włosy. Polecam!
  • 2 listopada 2023 o 20:55
    Wzmacniający booster
    Booster fajnie nawilża skórę. Nakładałam go na 30 minut, czasami, gdy o nim zapomniałam na dłużej. Skóra po użyciu była fajnie nawilżona i ukojona, nie swędziała, nie była tłusta. Wystarczył na trzy tygodnie codziennego stosowania. Jeśli znów znajdę go w promocji, kupię go ponownie. Opakowanie w formie tubki ułatwiało dozowanie.