WIZAŻ logo
Wcierki do włosów i skóry głowy

so!flow Wzmacniający booster do skóry głowy

4,3 (55)
1 hit!

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 55 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 maja 2026 o 20:32
    Lekki booster, który dobrze odświeża skórę głowy.
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Produkt ma wygodne opakowanie i praktyczny aplikator, dzięki któremu można łatwo nałożyć go bezpośrednio na skórę głowy. Konsystencja jest bardzo lekka, prawie wodnista, przez co szybko się wchłania i nie obciąża włosów. Zapach świeży i delikatny, daje przyjemne uczucie odświeżenia po użyciu, ale dla mnie ciutkę za intensywny. Booster dobrze sprawdził mi się do codziennej pielęgnacji skóry głowy. Włosy u nasady były bardziej odbite i dłużej wyglądały świeżo. Skóra głowy była mniej podrażniona i nie odczuwałam dyskomfortu po aplikacji. Dodatkowo produkt nie skleja włosów i można go używać nawet przed stylizacją. Minusem może być wydajność. Przy regularnym stosowaniu produkt dość szybko się kończy, szczególnie przy dłuższych i gęstszych włosach. Poza tym to bardzo przyjemny kosmetyk, zwłaszcza dla osób, które lubią lekkie wcierki bez obciążania włosów.
    Zalety:
    • Aplikator
    Wady:
  • 12 kwietnia 2026 o 12:57
    Polecam
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Opakowanie to poręczna tubka w miętowym kolorze z zamknięciem na klik. Szata graficzna ma w sobie coś przyciągającego. W środku 75 ml produktu za około 26 zł. Booster ma gęstą, kremową konsystencję o białym kolorze. Przepiękny zapach gruszki z wanilią umila aplikację chociaż osobiście bardziej czuję tu wanilię niż gruszkę. W składzie znajdziemy wegańską keratynę (wzmacnia stukturę włosa), olej kokosowy, aminokwasy (odżywiają, wygładzają i chronią przed uszkodzeniami), argininę i glicerynę. Aplikacja booster'a jest prosta. Wystarczy dodać go odrobinę do swojej ulubionej maski lub odżywki do włosów, nałożyć na włosy i zmyć po chwili. Efekt jest natychmiastowy. Włosy po użyciu są genialnie odżywione i wzmocnione. Kosmetyk świetnie wygładza włosy. Po dłuższym stosowaniu włosy stają się bardziej grubsze, mocniejsze i sprężyste. To po prostu natychmiastowy efekt regeneracji włosów, który świetnie się sprawdzi przy włosach suchych i zniszczonych. Dzięki skoncentrowanej formule wydajność jest bardzo dobra. Minimalna ilość, a efekt warty uwagi. Regenerujący booster to świetna opcja dla osób, które potrzebują odżywić swoje włosy i doprowadzić je do porządku. Efekt to gładkie i mocne włosy, które wyglądają przepięknie.
  • 29 stycznia 2026 o 17:50
    Lekki i skuteczny booster do wzmocnienia włosów
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Odkąd włączyłam ten booster do mojej codziennej pielęgnacji, zauważyłam, że naprawdę dobrze wspiera kondycję skóry głowy i włosów. Ma lekką konsystencję, łatwo się aplikuje i dobrze rozprowadza po całej skórze głowy, dzięki czemu dociera do wszystkich miejsc, które potrzebują wzmocnienia. Produkt nie podrażnia skóry, nie powoduje pieczenia ani dyskomfortu, co jest dla mnie bardzo ważne, bo mam wrażliwą skórę głowy. Po kilku tygodniach stosowania włosy wydają się mocniejsze, zdrowiej wyglądają i sprawiają wrażenie bardziej odporne na codzienne obciążenia. Booster świetnie współgra z innymi produktami do pielęgnacji włosów i jest wygodny w użyciu, więc łatwo go włączyć do rutyny pielęgnacyjnej. Efekty nie są spektakularne od razu, ale regularne stosowanie daje wyraźne wsparcie i komfort skóry głowy, a jego lekka formuła sprawia, że używa się go przyjemnie i bez problemów.
  • 13 lipca 2025 o 12:22
    Niepozorny, ale skuteczny produkt, który zmienił moje podejście
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Pielęgnacja skóry głowy to dla mnie dość świeży temat – wcześniej skupiałam się głównie na długości włosów, a nie na skalpie, choć wykonywałam peelingi do skóry głowy i używałam wcierke, to jednak nic poza tym. Dlatego z ciekawością sięgnęłam po wzmacniający booster SoFlow, traktując go trochę jak eksperyment. Teraz mogę śmiało powiedzieć, że to był strzał w dziesiątkę – niepozorny, ale naprawdę skuteczny produkt, który zmienił moje podejście do dbania o skalp. Booster ma lekką, niemal wodnistą konsystencję, dzięki czemu łatwo się aplikuje bez obciążania włosów u nasady. Używam go najczęściej rano lub przed snem – nie zostawia tłustej warstwy, szybko się wchłania i pozostawia uczucie świeżości. Co ważne: nie skleja pasm, nie powoduje szybszego przetłuszczania i można go bez problemu stosować nawet przy cienkich włosach. Stosuje się go bardzo prosto – wystarczy nałożyć go przed myciem na około 30 minut a potem przystąpić do mycia skóry głowy. To, co robi największe wrażenie, to bogaty skład oparty na składnikach aktywnych o konkretnym działaniu. Po około miesiącu stosowania mogę powiedzieć, że booster widocznie poprawił kondycję skóry głowy – przestała być przesuszona i drażliwa, a moje włosy u nasady są wyraźnie mocniejsze i bardziej sprężyste. Nie spodziewałam się, że tak lekki produkt może mieć aż tak realny wpływ na wygląd fryzury. Booster SoFlow to świetna propozycja dla osób, które chcą rozpocząć świadomą pielęgnację skóry głowy, ale nie wiedzą, od czego zacząć. Jest lekki, przyjemny w stosowaniu i bogaty w przyjazne skórze głowy składniki. Działa kojąco, wzmacniająco i regulująco – a przy tym nie wymaga żadnych specjalnych rytuałów. To zdecydowanie jedna z przyjemniejszych pielęgnacyjnych nowości, jaką wprowadziłam do swojej rutyny. I raczej zostanie ze mną na dłużej!
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    14 sierpnia 2024 o 20:07
    Bardzo lubię.
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Zużyłam już kilka opakowań tego boostera i bardzo go lubię. Ma przyjemny zapach, taki sam jak peeling. Według producenta są to owocowe tropikalne, dla mnie niekoniecznie, ale jest przyjemny. Bardzo fajnie czuć go na skórze głowy po nałożeniu. Booster nakładam na około 30 minut przed myciem, dobrze nawilża skórę i poprawia jej stan. Wielokrotnie uratował moją przesuszoną po peelingu skórę głowy. W razie potrzeby stosuję go nawet codziennie przez 3-4 dni i zwykle po tym czasie skóra jest w o wiele lepszej kondycji. Booster ma wygodny aplikator w formie odkręcanego dzióbka, mi dobrze się sprawdza. Lubię ten booster, zużyłam już 3 opakowania.
    Zalety:
    • wygodny aplikator
    • ładny zapach
    • skuteczny
    • łatwo dostępny
    • często w promocji
    Wady:
    • przeciętna wydajność

szukaj