Wcierki do włosów i skóry głowy

Health Labs Care Balance On, Serum-wcierka regenerująca do skóry głowy

Health Labs Care Balance On Serum Wcierka regenerująca do skóry głowy 50 ml
Health Labs Care Balance On Serum-Wcierka Regenerująca do Włosów 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

AnetaFU
    18 lipca 2024 o 16:11
    Działa, ale nie bez wad
    Serum Balance On ma lekką konsystencję i łatwo się aplikuje dzięki pipetce. Zapach jest neutralny, co mi odpowiada. Skóra głowy jest bardziej nawilżona i mniej swędzi, jednak nie zauważyłam znacznej poprawy w zmniejszeniu przetłuszczania się włosów. Mam skórę głowy skłonną do przetłuszczania i cienkie włosy. Serum nie obciąża włosów, co jest dużym plusem. Opakowanie jest wygodne, ale produkt mógłby być bardziej wydajny. Ogólnie jestem zadowolona, choć są drobne zastrzeżenia.
  • 18 lipca 2024 o 16:07
    Przyjemne zaskoczenie
    Serum-wcierka Balance On zaskoczyło mnie pozytywnie. Ma płynną konsystencję i delikatny zapach, który szybko się ulatnia. Po regularnym stosowaniu skóra głowy jest bardziej nawilżona i mniej podrażniona. Uczucie świądu znacząco się zmniejszyło. Mam wrażliwą skórę głowy i normalne włosy, więc serum sprawdziło się znakomicie. Opakowanie z pipetą ułatwia precyzyjną aplikację. Produkt nie obciąża włosów, a wręcz dodaje im lekkości i blasku. Na pewno kupię ponownie i polecę znajomym z podobnymi problemami.
  • 18 lipca 2024 o 15:59
    Świetne serum, które naprawdę działa.
    Serum-wcierka regenerująca Balance On ma lekką, płynną konsystencję, która szybko się wchłania i nie obciąża włosów. Zapach jest przyjemny i subtelny. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moja skóra głowy jest mniej podrażniona i nawilżona. Włosy stały się mocniejsze i mniej wypadają. Mam skórę głowy suchą i włosy normalne, więc produkt idealnie się sprawdził. Opakowanie z pipetą jest wygodne i ułatwia aplikację. Jestem bardzo zadowolona z efektów i na pewno kupię ponownie.
  • 9 lipca 2024 o 20:31
    Wcierka regeneruje i odżywia skórę głowy
    Dziękuję za możliwość testu tej wcierki . Wcierka świetnie regeneruje i nawilża skórę głowy . Stosuje zbyt krótko aby zauważyć wzrost i zagęszczenie , ale będę stosować dalej i czekać na ten efekt . Na pewno nie obciąża skóry głowy i wydłuża świeżość włosów .
  • 9 lipca 2024 o 20:08
    Serum - wcierka jak wcierka
    Używa od:próbka
    Serum - wcierka nie spełnio moich oczekiwań. Pomimo nowych baby hairow i ukojenia skóry głowy, oraz tego że wcierka nie szczypała mnie i nie podrażniła skóry głowy ,to nie jest ona najlepsza. Stosowałam niestety lepsze wcierki, więc daje mocną 3.