Kremy na noc

AA lAAb Multiaktywny Krem na Noc 40ml

• 5 / 5
    6 września 2025 o 14:36
    genialny!
    Miałam jakieś dziwne przeczucie, że polubię ten krem, dlatego zdecydowałam się go kupić - cudowny jest. Produkt ma świetny skład. Zapach raczej delikatny, nie drażni mojego nosa, a ja na niektóre zapachy jestem przewrażliwiona. Konsystencja dosyć gęsta, kremowa, pompka działa bez zarzutów (myślałam, że będzie się zacinać, albo pod koniec nic nie wyleci, a tu do samego końca idealnie!) a przy okazji to fajne i higieniczne wyjście Nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, nie roluje się. Dobrze się wchłania, choć zauważyłam, że przy niektórych kombinacjach z innymi kosmetykami może troszkę z początku bielić, jednak dla mnie nie jest to jakiś problem, bo po chwili ten efekt znika. Skóra po jego użyciu jest mięciutka i zregenerowana. Efekt jest widoczny rano po przebudzeniu, cieszy mnie to ;) Używałam go głównie na noc, ale czasami zimą wybierałam go jako krem na dzień, sprawdził się bardzo dobrze Mam cerę mieszaną, skłonną do podrażnień i rumienia, ale także wyprysków. U mnie sprawdził się idealnie
    Zalety:
    • skład
    • działanie
  • 19 sierpnia 2025 o 20:17
    Niestety nie!
    U mnie niestety się nie sprawdził. Posiadam cerę trądzikową i niestety mnie zapchał. Pozostawia lepką warstwę na twarzy i nie wchłania się całkowicie, przez co u mnie spowodował wysyp na twarzy. Jest również zapachowy, cu dla mnie jest minusem, bo głównie używam bezzapachowej pielęgnacji, z uwagi na moje problemy skórne. Wierzę, że dla osób z mniej problematyczną cerą może być hitem, niestety nie dla mnie.
    Zalety:
    • dobry skład
    Wady:
    • nie wchłania się całkowicie
    • pozostawia warstwę na skórze
  • 27 lipca 2025 o 19:23
    Regeneracja cery nocą
    Krem kupiłam w Rossmanie za ok.30 zł. Oczywiście zwróciłam uwagę na skład. Zawiera on peptydy, ceramidy, witaminę E i kwas hialuronowy. Ma gęstą, kremową konsystencję. Dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Krem ma delikatny i przyjemny zapach. Najważniejsze jednak jest to że wspiera barierę hydrolipidową. Cera rano nie jest ściągnięta i wysuszona a miękka i odżywiona. Idealnie nadaje się do wrażliwej skóry. Nie uczula i nie podrażnia a opakowanie z pompką ułatwia dozowanie.
    Zalety:
    • Skład
    • Nie wysusza
  • 5 / 5
    2 lipca 2025 o 15:55
    Fajny krem na noc
    Krem kupiłam, szukając czegoś nowego do wieczornej pielęgnacji twarzy, a ten był akurat na promocji, więc się na niego skusiłam. I muszę przyznać, że udało mi się trafić z tym produktem. Krem ma ciekawą formę tubki z dozownikiem - co prawda nie jest wygodnie ustawić go na półce, bo ma trochę tendencji do przewracania się, ale ów dozownik robi dużo - pozwala na higieniczne nałożenie odpowiedniej ilości kremu. Mam nadzieję, że rozwiązanie to będzie się sprawdzać przy końcówce produktu, bo z doświadczenia w innych kosmetykach wiem, że wtedy zdarzają się problemy z wydostaniem reszty produktu z opakowania. Krem ma lekką, przyjemną konsystencję. Dobrze rozprowadza się na twarzy i szybko wchłania. Ma bardzo delikatny, lekki zapach. Rano skóra jest miękka, dobrze odżywiona. Nie uczula i nie podrażnia, więc mogą go stosować osoby z wrażliwą cerą. Jak dla mnie to bardzo ciekawy krem, do którego będę wracać.
    Zalety:
    • dozownik
    • wchłanianie
  • 14 maja 2025 o 12:40
    dobry i niezapychający
    To bardzo fajny lekki krem na noc. Ładnie nawilża. Chroni moją podrażnioną skórę. Nie zapycha, nie robi się lepka warstwa na twarzy. Szybko się wchłania. Ma przyjemny delikatny zapach. Bardzo lubię takie opakowania produktu. Ułatwia wydobycie już resztek kremu. Jest łagodny i dla mnie świetnie się sprawdza
    Zalety:
    • nawilża
    • nie podrażnia
    • chroni
    • nawadnia
    • nie klei się
    • nie pozostawia lepkiego i świecącego filtru na twarzy
    • ma łagodny i przyjemny zapach

Zobacz także inne Kremy na noc