Szampony i odżywki dla mężczyzn

Yumi Men, Wzmacniający szampon do włosów `Water Man`

• 31 grudnia 2023 o 16:51
    Mój narzeczony najczęściej wybiera dla siebie kosmetyki mocno popularnych marek ze składami które nie do końca godne są pochwały, dlatego bardzo się ucieszyłam kiedy tym razem zadzwonił do mnie jak byłam na zakupach w drogerii i poprosił o wybranie dla niego szamponu. Sama bardzo lubię produkty z naturalnymi składami toteż zdecydowałam się na wybranie takiego kosmetyku również z męskiej kategorii. Padło na propozycję od marki Yumi, która zaciekawiła mnie swoim opakowaniem oraz obietnicą działania wzmacniającego. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie butelki o pojemności 250 ml. Wykonana została ona z plastiku w kolorze ciemnej zieleni. Dodatkowo nie zabrakło tutaj etykietki o ciemnej, niebieskiej barwie, zawierającej wesołą grafiką aloesu oraz wszelkie, najważniejsze informacje na temat produktu, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, zalecany sposób użytku czy krótki opis. Cena regularna szamponu wynosi około dwudziestu złotych. Produkt posiadał bardzo żelową konsystencję i praktycznie w ogóle się nie pienił. Dodatkowo nie miał żadnego zapachu. Mimo to naprawdę bardzo dobrze oczyszczał skórę głowy. Nie podrażniał jej i nie powodował łupieżu. Dodatkowo sprawiał, że włosy były miękkie i elastyczne. Był bardzo wydajny, starczył na naprawdę długi czas. Szampon do włosów dla mężczyzn od marki Yumi to dobra propozycja dla osób poszukujących kosmetyków z tej kategorii o delikatnych właściwościach oczyszczającym i przyjemnym składzie. Zdecydowanie polecam także wszelkim wrażliwcom.
    Zalety:
    Wady:
    cola201
    19 lipca 2023 o 15:08
    Bardzo wydajny !
    Ten szampon to wybór mojego męża dzięki temu, że bardzo spodobał mu się żel pod prysznic z tej samej serii. Szampon ma 99% soku z liści aloesu, co już stawia go bardzo wysoko na liście szamponów. Zamknięty w butelce 300 ml. z ładną grafiką nawiązująca do całej serii tych kosmetyków. Do tego dość gęsta żelowa konsystencja i piękny zapach, spodobały się małżonkowi. Ładnie się pieni, i super myje włosy oraz skórę głowy. Szampon nie pozostawia łupieżu, podrażnień ani uczucia swędzenia. Wystarczy go bardzo niewielka ilość aby dokładnie umyć włosy, co sprawia że jest bardzo wydajny. Wszystko w tym szamponie jest super - jak to powiedział mój mąż i mam mu kupować tylko ten ! Z plusów tego kosmetyku, to fakt, że jest odpowiedni dla wegan, dostępny jest stacjonarnie np. w Hebe i kosztuje niewiele. Polecam dla Waszych chłopaków.