Odżywki do włosów

notino.pl
Milk _ Shake Leave-In Conditioner 350 ML milk001

• 29 października 2024 o 20:11
    Nie tylko dla dorosłych
    Długo szukałam ratunku dla włosów mojej 2-letniej córki, która jest posiadaczką kręconych i wymagających włosów. Zawsze o poranku, tuż po wstaniu z łóżka, Jej kosmyki to jeden, wielki, trudny do rozczesania puch. Bałam się jednak użyć czegokolwiek bo to jednak małe dziecko. Kiedyś przy okazji wizyty w salonie, fryzjerka poleciła mi właśnie ten spray, jako lekka forma odżywki, która sprawdzi się także u dziecka. To jest strzał w dziesiątkę - łatwa aplikacja, lekka formuła i natychmiastowa pomoc w ogarnięciu fryzury. Po kilku psiknięciach włosy ładnie się rozczesują i formuują piękne, sprężyste loczki. Nie powoduje swędzenia. Sama chętnie podbieram tę odżywkę bo dobrze nawilża i pielęgnuje kosmyki. Jest to produkt płynny, dlatego wystarcza na bardzo długi czas. Jedno opakowanie mam już około roku i nie straciła swoich wartości- nadal działa bardzo dobrze i daje efekty jak na początku stosowania. Zapach jak dla mnie jest bardzo ładny, typowy dla tej linii produktów. Cena nie jest może drogeryjna ale czas na jaki wystarcza ta odżywka jest proporcjonalny do ceny. Jestem bardzo zadowolona i napewno kupię kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • Lekka formuła
    • Nadaje się do stosowania u dzieci
    • Od razu ułatwia rozczesywanie
    • Przywraca sprężystość
    nnunka
    29 listopada 2023 o 20:13
    Świetna odżywka
    Przed wypróbowaniem tej odżywki miałam dość sceptyczne podejście do produktów tego typu, moje włosy stawały się obciążone i szybko traciły świeży wygląd. Dlatego była to dla mnie miła niespodzianka, gdy po użyciu tej konkretnej odżywki zauważyłam, że włosy są gładkie, lśniące i dodatkowo emanują pięknym zapachem. Co więcej, nie napotkałam żadnych problemów z rozczesywaniem, a moje włosy zupełnie nie są obciążone. Od momentu, gdy zaczęłam stosować tę odżywkę, zauważyłam znaczną poprawę kondycji moich włosów. Stały się one bardziej miękkie i dobrze odżywione. Nawet moje końcówki, które wcześniej sprawiały problemy, teraz prezentują się zdrowo, co pozwala mi cieszyć się długimi, pięknymi włosami. Jestem zachwycona tym produktem pod każdym względem, począwszy od jego pięknego zapachu, skuteczności, aż po wydajność. Szczerze polecam go wszystkim, zwłaszcza tym, którzy nie mają czasu na skomplikowaną pielęgnację lub borykają się z przesuszonymi włosami.
  • 16 czerwca 2023 o 9:18
    Rewolucyjny produkt
    Po pierwsze, uwielbiam wygodę stosowania tego sprayu. Wystarczy jedno spryskanie i już mogę cieszyć się pięknymi, zdrowymi włosami. Jest to niezwykle oszczędne rozwiązanie, ponieważ produkt jest bardzo wydajny - jedno opakowanie starcza na długi czas. Efekty są po prostu niesamowite. Moje włosy stały się o wiele bardziej miękkie, gładkie i lśniące. Odżywka doskonale nawilża moje włosy, co było szczególnie ważne dla mnie, ponieważ miałam problem z przesuszonymi końcówkami. Teraz moje włosy są o wiele zdrowsze i bardziej odporne na uszkodzenia. Co więcej, zapach tego produktu jest po prostu wspaniały! Po każdym użyciu czuję się jakbym właśnie wyszła z luksusowego salonu fryzjerskiego. Nie tylko moje włosy wyglądają dobrze, ale także pięknie pachną. Jestem również bardzo zadowolona z faktu, że odżywka nie obciąża moich włosów. Nie pozostawia tłustej warstwy ani nie sprawia, że moje włosy wydają się ciężkie. Wręcz przeciwnie, nadaje im lekkości i objętości. Nie mogę sobie wyobrazić już pielęgnacji włosów bez tej odżywki Milk Shake. To jest absolutny must-have dla każdej osoby, która pragnie mieć piękne, zdrowe i lśniące włosy. Polecam ten produkt wszystkim i już nie mogę się doczekać, aż spróbuję innych produktów z tej linii.
    Zalety:
    • Lekkość