Szampony do włosów

Bios Line Biokap, NutriColor, After Color Shampoo Bar Szampon w kostce do włosów

• 2 sierpnia 2024 o 14:05
    Dobrze się pieni
    Jest to mój pierwszy szampon w kostce po jaki sięgnęłam. Jakie było moje zdziwienie gdy go użyłam po raz pierwszy. Szampon bardzo dobrze się pieni. Piana jest dosyć gęsta. Bardzo łatwo rozprowadza się ją po skórze głowy i włosach. Szampon dobrze oczyszcza skórę głowy, nie podrażnia. Zapach ma przepiękny i długo utrzymuje się na włosach.
  • 22 lutego 2024 o 21:54
    Super szampon w podróż
    Szampon w kostce od Biokap Dostałam od przyjaciółki i zachęcona pozytywnymi opiniami w internecie - zaczęłam sama używać . To jest pierwszy szampon w kostce z jakim miałam do czynienia ale jestem naprawdę zadowolona . Ładnie pachnie , ładnie się pieni , nakładam niewielką ilość na włosy i po drukrotnym umyciu - czuję ze są wyraźnie świeże. Podoba mi się fakt tego w jakiej formie jest ten kosmetyk . Jako osoba , która przed ciążą dość sporo podróżowała - widzę plusy z uwagi na bagaż do samolotu . Kostka z szamponem schowana w kartonik czy plastikowy mały woreczek jest łatwa do transportu , jest lżejszy i zajmuje mniej miejsca niż większa butelka szamponu . Obecnie to już moja druga „kosteczka” i polecam ją dalej
    Zalety:
    • Ładny zapach ,
    • Kompaktowy kosmetyk idealny w podróży,
    • Super Wydajność ,
    • Adekwatna cena do jakości
    Wady:
  • 18 października 2023 o 5:16
    Jejku, jak to w pudełku pięknie pachnialo
    Oceniany tutaj szampon znalazłam w czerwcowym boxie kosmetycznym Pure Beauty. Jejku, jak ten box pachniał! To zasługa właśnie tego szamponu, który wręcz upaja arganowym zapachem. Nigdy do tej pory nie miałam szamponu w kostce i dosyć sceptycznie podchodziłam do takiego wynalazku. Biokap jednak pozytywnie mnie zaskoczył. Kostka nie zmienia kształtu, nie kruszy się. Pieni się akuratnie- nie za mało i nie za dużo. Warto zaznaczyć, że jest to mega fajna kremowa piana. Szampon nie podrażnia skóry głowy, nie wywołuje łupieżu i faktycznie nie plącze włosów. Kosmetyk sprawia, że włosy są miękkie, błyszczące i nie przypominają siana. Kostka jest niesamowicie wydajny- używam jej od miesiąca i nie zauważyłam, aby jej coś ubyło. Jest też odporna na upadki z dużej wysokosci- u mnie już kilkakrotnie przeżyła je bez szwanku Za cały box zapłaciłam 114 złotych, ale widziałam w internetowych aptekach, że cena regularna tego szamponu jest dosyć wysoka. Niemniej biorąc pod uwagę niesamowitą wydajność zakup się opłaca. Ja w każdym bądź razie serdecznie polecam
  • 8 lipca 2023 o 8:17
    Szampon w kostce biokap
    Wypróbowałam szampon w kostce biopkap, na początku nie byłam przekonana do formy produktu. Nie przepadam za mydłami w kostce, ale ku mojemu ździwieniu ten szampon jest po pierwsze bardzo wydajny , na rękach nie pozostawia szorstkiego wrażenia, włosy są nawilżlone i błyszczące, ale nieobciążone. Jest to moje pierwsze opakowanie , ale na pewno nie ostatnie. Polecam wypróbować .????
    Zalety:
    • Delikatny w dotyku