Maski do ust

AA Wings of Color Star Secrets, The Lip Mask Pielęgnująca maska do ust

• 29 marca 2025 o 13:43
    Warta uwagi
    Bardzo lubię kosmetyki nawilżające do ust, które zastąpiły u mnie matowe pomadki. Maska od AA Wings of Color zebrała dużo pozytywnych opinii, dlatego chętnie sięgnęłam po nią w drogerii. Odcień 01 jest transparentnym różem, na ustach wypada bezbarwnie. Maska świetnie sprawdza się w ciągu dnia, do łączenia z konturówkami. Efekty jakie daje to piękna, gładka tafla i soczyste usta. Nawilżenie jest ok, na noc na pewno trzeba ją nałożyć grubszą warstwą. Po regularnym stosowaniu usta są w zdecydowanie lepszej kondycji, widać większe nawilżenie i wygładzenie. Maska jest też bardzo komfortowa w noszeniu, nie klei się, całkiem nieźle trzyma się też na ustach. Zapach i smak od razu przypadły mi do gustu, jest cudowny, mocno malinowy. Nie do końca polubiłam aplikator, jest dość sztywny i jednorazowo nabiera za mało produktu. Może wydajność mogłaby być lepsza, ale to już kwestia indywidualna. ZALETY Efekt soczystych ust Skutecznie nawilża i zmiękcza usta Dodaje blasku Konsystencja Komfortowa w noszeniu Naturalny odcień Idealna w ciągu dnia oraz na noc Piękny zapach Niezła trwałość WADY Aplikator Wydajność
  • 2 listopada 2024 o 11:37
    Cudownie nawilża usta
    AA Wings of Color Star Secrets The Lip Mask to doskonały produkt dla osób, które szukają skutecznej pielęgnacji ust. Maska ma bogatą, odżywczą formułę, która szybko przynosi ulgę suchym i spierzchniętym wargom. Po nałożeniu usta stają się miękkie, nawilżone i wyglądają na pełniejsze. Konsystencja jest przyjemna, nie lepi się i łatwo się rozprowadza. Produkt dobrze sprawdza się zarówno jako intensywna kuracja na noc, jak i nawilżająca baza pod pomadkę na dzień. Dzięki regularnemu stosowaniu usta są wygładzone i bardziej odporne na przesuszenie. To świetny wybór na każdą porę roku, szczególnie w chłodniejsze dni.
  • 3 września 2024 o 13:04
    polecajka
    Maseczka dosyć długo leżała w mojej kosmetyczce użyłam jej i rzuciłam. Powróciłam do niej po wykonaniu makijażu permanentnego ust i bardzo doceniam go. Maseczka/błyszczyk długotrwale nawilża usta. Zapewnia efekt miękkich i wypielęgnowanych ust delikatnie barwi usta. Zagości na stał w mojej kosmetyczce. Jest to bardzo fajny produkt obok lanoliny ratuje moje usta w ekstremalnych sytuacjach. nie jest tłusty jak inne olejki do ust. Bardzo dużo olejków pomadek daje krótkotrały efekt a jak się nie uzywa to sa one wysuszone z tym produktem tak nie jest. Polecam kupić na promocji
  • 26 czerwca 2024 o 17:15
    Wygląda jak błyszczyk!!
    Maskę do ust kupiłam raczej spontanicznie, mam już tak wiele balsamów do ust i tego typu rzeczy, że nie myślałam o jej zakupie, ale przekonał mnie zapach. Ma delikatny, nieprzytłaczający, owocowy zapach. Pachnie obłędnie w pudełeczku oraz na ustach. Jeżeli chodzi o sam efekt, to po nałożeniu zostawia taką ładną taflę błysku na ustach. Odkąd tę maskę nakładam na usta, to wiele osób zwraca uwagę i pyta co takiego mam na ustach. Dziwią się jak odpowiadam, że jest to maska nawilżająca, a nie jakiś błyszczyk z najwyższej półki od kolejnej Gwiazdy. Na ustach utrzymuje się tak do 5 godz, chyba że jemy i pijemy co chwilę, to wiadomo, że będzie się ścierać. Używam tej maski jakiś czas, więc mogę z ręką na sercu stwierdzić, że nawilżyła te moje usta, nie są już spierchnięte, nie ma odstających skórek, a sucha matowa pomadka w końcu na tych ustach wygląda naprawdę ładnie. Więc uważam, że ten produkt jest godny polecenia. Jak macie okazję wyhaczyć na promce, to kupujcie!!
    Zalety:
    • efekt tafli na ustach
    • bardzo dobrze koi i nawilża usta
  • 6 marca 2024 o 22:08
    Bardzo fajna
    Zakupiłam ją spontanicznie i nie żałuję tego zakupu. Moje usta często są spierzchnięte i mało produktów tak na prawdę na nie działa. Maseczka poradziła sobie bardzo szybko z przesuszeniami. Do tego nie klei się na ustach i ma piekny zapach oraz smak. Usta ładnie się błyszczą. Zdażyło mi się, że po użyciu jakiegoś błyszczyku czułam samą chemię w ustach a tutaj tego nie ma. Konsystencja jest gęsta, fajny wygięty aplikator, nie za gruby nie za cieńki. Cena na promocji 20 zł także jak na dzisiejsze czasy i jakość produktu nie jest wygórowana.
    Zalety:
    • nawilża
    • nie klei się
    • nie czuć chemi po nałożeniu tylko owocowy smak, tak samo pachnie
    • wygodny aplikator
    • gęsta konsystencja