Spraye do włosów

Schwarzkopf Professional Osis +, Volume Up, Volume Booster Spray Spray zwiększający objętość do włosów

2 na 51 opinię

E-Glamour.pl
Schwarzkopf OSIS+ Spray Zwiększający Objętość Włosów 300ml
notino.pl

• 20 grudnia 2024 o 14:11
    Okropnie skleja włosy, na długich włosach nie zdał testu
    Kupiłam dwa produkty z tej serii, pierwszy działa jako tako, ale ten to dla mnie totalna klapa. Mam włosy proste, cienkie i płaskie, dlatego priorytetem jest dla mnie zawsze objętość i obicie ich od nasady. Ten produkt przeznaczony jest do użytku na suche włosy. Niestety okropnie je skleja, mimo tego, że używam go z daleka. Co gorsze, tych posklejanych strączków nie da się rozczesać, cały czas gdzieś czuć, że są posklejane zwłaszcza z tyłu głowy. Jeśli chodzi o samą objętość, to efekt nawet jest niezły, ale bardzo krótkotrwały i włosy szybko opadają. W rezultacie są oklapnięte i posklejane, co daje bardzo średni efekt. Spray ma taką formułę jak lakier do włosów, może dlatego skleja. Próbowałam go też używać na mokre włosy, ale wtedy w ogóle nie ma efektu objętości i bardzo ciężko je suszyć i rozczesać po użyciu produktu na mokre włosy. Sprayu próbowała moja mama na krótkich włosach i u niej sprawdził się super. Może na krótkich włosach lepiej działa, ale na długich niestety się nie sprawdza.