Bronzery i pudry brązujące

E-Glamour.pl
Catrice Melted Sun Cream Bronzer 030 9g
Catrice Malted Sun

• 22 kwietnia 2025 o 10:04
    Bardzo fajny bronzer na mokro
    Przed pierwszym zakupem zastanawiałam się czy go wziąć bo zawsze wolałam bronzery w stiku ale w końcu się zebrałam do kupna i nie żałuję. Ma bardzo kremową konsystencję, wygodnie się nakłada i blenduje i co najważniejsze nie zastyga tak szybko jak niektóre bronzery. Jest on bardzo wydajny, jedno opakowanie starczyło mi na ponad pół roku, a używałam go codziennie. Kosztuję grosze więc nie ma się nad czym zastanawiać. Ja aktualnie kupiłam kolejne opakowanie i jak jakaś koleżanka pyta się mnie o polecenie jakiegoś bronzera to zawsze mówię o nim.
  • 5 lutego 2025 o 14:19
    Intuicyjny i bezproblemowy
    Bronzer posiadam i używam już dobre parę miesięcy i przyznam szczerze, że sięgam po niego gdy szybko chce sobie ocieplić twarz. Kosmetyk ma ciepłe tony jednak mi to pasuje bo mam żółty podton karnacji dzięki czemu produkt ładnie się wtapia bez długiego blendowania. Praca z produktem też jest super łatwa, niezależnie od narzędzia. Zdarzyło mi się go nakładać palcami i również wyszło dobrze i bez plam. Co zauważyłam, że z czasem trochę przyjechał, jednak wystarczy trochę go rozgrzać palcami i już można nakładać. Miły produkt w niskiej cenią i fajny na wyjazdy.
    julliex
    28 czerwca 2024 o 11:31
    Bardzo dobry bronzer
    Jeden z lepszych bronzerów jakie posiadam. Jest to bronzer kremowy, dosyć mocno napigmentowany. Dostępne są chyba 2 odcienie tego produktu - ja posiadam ten jaśniejszy, czyli Beach babe. Bronzer ma bardzo fajną konsystencję, jest bardzo kremowy, ale nie rozpływa się ani nic. Bardzo dobrze się blenduje, wręcz powiedziałabym, że sam to robi. Ja osobiście nakładam go pędzlem mocno zbitym i od razu nim blenduję i tak mi się sprawdza super. Bronzer nie znika w trakcie dnia, myślę że to kwestia pigmentu akurat tutaj. Opakowanie jest bardzo fajne, fakt mogłaby to być jakaś forma sztyftu, ale to także jest super. Jedyny mały minus za odcienie - jest to typowo opalający/ocieplający bronzer. Nie nadaje się on do konturowania. Jeśli ktoś szuka bronzera do opalania - petarda.
    • utrzymywanie na twarzy
    Wady:
    • wybór kolorystyczny
    mihinio
    7 czerwca 2024 o 20:36
    Bardzo przyjemny produkt
    Jestem fanką mokrych produktów do konturowania i ten z pewnością jest jednym z lepszych wyborów drogeryjnych. Posiadam kolor 020 beach babe i jest to idealny odcień, aby ocieplić naszą skórę. Po aplikacji produktu cera wygląda na muśniętą słońcem. Co do samego opakowania jest bardzo wygodne i w łatwy sposób można korzystać z tego bronzera. Osobiście nakładam go gąbeczką i moim zdaniem tak wygląda najlepiej. Nie robi plam i można nakładać go warstwami. Jest idealny dla osób początkujących. Z kolejnych plusów ma bardzo korzystną cenę i trwałość.
    • formuła
    • łatwość w aplikacji produktu
    Saraugc
    2 czerwca 2024 o 20:43
    Super na Lato !
    Nowość na rynku, kremowy bronzer do twarzy. Gdy go zobaczyłam od razu zamówiłam, dla testu, nie spodziewając się nic specjalnego. Nic bardziej mylnego. Produkt od samego początku już na ręce rozprowadzał się jak masełko, można było go wklepać palcami. Po nałożeniu na policzki po prostu się zakochałam. Piękny kolor, cudownie rozprowadzony gąbeczka, dawał efekt lekko muśniętego słońca. W jedna chwilę stał się moim ulubieńcem na długie lata.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Piękne kolory
    • Efekt delikatny
    • Rozprowadza się jak masełko