Pudry do twarzy

Max & More Go Flawless! Wonder Melon Scented Setting Powder Puder sypki o zapachu arbuzowym

• 8 lutego 2025 o 20:43
    WIELKIE cudo
    Puder mieści się w ogromnym opakowaniu. To dość niespotykany gabaryt opakowania, gdyż zwykle pudry mieszczą się w mniejszych pudełeczkach. Jestem zachwycona jakością tego pudru i jego nadzwyczaj niską ceną. Puder u mnie spisuje się wspaniale. Wygładza moją twarz i pięknie matowi skórę. Pory są widocznie zmniejszone. Jestem zdziwiona w pozytywnym tego słowa znaczeniu, że za tak niską cenę można otrzymać tak dobry produkt. Kiedyś słyszałam,że ten puder daje jakby efekt "photoshopa" i muszę przyznać,że jest to poniekąd prawda. Twarz przypudrowana tym pudrem, wygląda po prostu super. Puder dodaje twarzy delikatnego koloru i ma zapach arbuza, który czuć na twarzy przez jakiś czas. Myślę,że ten puder spodoba się wielu osobom bo jest naprawdę dobry. Serdecznie polecam
    Zalety:
    • Działanie
    • Matowi skórę
    • Efekt wygładzenia
    • Zmniejsza pory
    • Nadaje delikatnego koloru
    • Niska cena za wysoką jakość
  • 1 lutego 2025 o 21:13
    Niska cena
    Puder sypki o zapachu melona przedłuża trwałość, a ładny zapach uprzyjemnia stosowanie kosmetyku. Produkt nie zapycha oraz nie podrażnia skóry. Puder dobrze współpracuje z innymi kosmetykami. Zapewnia naturalny efekt. Aplikacja jest szybka i bezproblemowa. Kosmetyk zamknięty jest w opakowaniu z sitkiem. Atutem jest wydajność, pojemność oraz niska cena. Puder dostępny jest w Action.
    AnaSky
    17 września 2024 o 16:47
    Viralowy, ale czy tak taki och i ach?
    Był taki czas, że pudry z Action, które występują w różnych wariantach zapachowych, non stop przewijały mi się w social mediach, w sumie były viralem. Był też trudno dostępne, gdy więc pewnego razu w moim Action zauważyłam kosz z pudrem arbuzowym, od razu wrzuciłam go do koszyka z zakupami. Pierwszym, co mnie zaskoczyło już w sklepie jest rozmiar opakowania. Puder jest ogromny. Ma 22 g, używam już kolejny miesiąc i praktycznie go nie ubywa. W chwili zakupu zabezpieczony jest folią, co cenię. Wewnątrz niestety nie ma mechanizmu zasłaniającego sitko, więc puder wydostaje się na "podawacz" w zbyt dużych ilościach, to na minus. Zapach ma rzeczywiście owocowy, lekko arbuzowy. Kolor ma brzoskwiniowy i początkowo obawiałam się, że na mojej raczej bladej twarzy będzie on dość mocno widoczny, a jednak w zetknięciu ze skórą jest raczej pudrem transparentnym. Jak się sprawdza? Tu spotkało mnie lekkie rozczarowanie. Stosowany na lekki krem dawał efekt niezdrowo suchej skóry. Przy stosowaniu go na cięższy i bogaty spf po aplikacji wygląda ładnie i naturalnie, jednak skóra wyświeca się po kilku godzinach. Trzeba jednak być uczciwym i przyznać, że to dość często się zdarza przy pudrach. Stosunek jakości do ceny jest naprawdę dobry i w sumie puder ten nie ustępuje wielu innym, droższym propozycjom. Nie zostanie moim ulubieńcem, ale zostanę z nim do końca opakowania, co jeszcze trochę potrwa.
    Inne
  • 6 maja 2024 o 18:46
    całkiem niezły
    Puder zakupiłam około pół roku temu i chociaż ja pudry zużywam dosyć szybko tego nadal mam sporo. Pojemność myślę że całkiem na plus patrząc jak tani jest. Sam puder nie podkreślał u mnie suchych skórek ( z czym mam osobiście problem), nie robił suchego efektu na skórze mimo używania go nawet w zimie gdzie skóra była w trochę gorszej kondycji. Co do samego koloru wydaje mi się że jest neutralny- nie wybiela ani nie daje koloru. Mam jasną a nawet bardzo jasną karnacje i nie przyciemniał mi podkładu czy korektora O trwałości nie wypowiem się bo mi skurat skóra przetłuszcza sie dosyć mocno nie zależnie od pudru Jak dla mnie puder bardzo warty zakupu szczególnie jeśli zużywacie dużo pudru
    Zalety:
    • właściwości
    Wady:
    • zapach (myślę że nie każdemu może pasowac chociaż nie jest mocno wyczuwalny)
    Giemzka
    5 kwietnia 2024 o 18:53
    Jak za tą cenę w porzadku
    Puder kupiła w action za 8zl. Z trzech dostępnych wesrsji wybrałam tą arbuzową. Puder ma dużą pojemność (22g) co starcza na bardzo długo. Opakowanie jest estetyczne, trwałe. Dzięki temu że jest przezroczyste widać ile produktu zostało. Kosmetyk ma ładny arbuzowy zapach, dość delikatny ale przyjemny. Puder ma delikatny, lekko brzoskwiniowy kolor który jednak nie pozostaje na skórze. Nie ma mocnego efektu utrwalenia ani zmatowienia. Efekt po użyciu jest delikatny ale idealny na codzień. Myślę jednak ze nie sprawdzi się przy cerze tłustej. Puder nie wysusza skóry, nie zbiera się w zmarszczkach i ich nie podkreśla. Trwałość nie jest zniewalająca ale na kilka godzin jest ok, jak za tą cenę nie szkoda go dołożyć.