Skóra, włosy, paznokcie

Skuteczność:
    tinka06
    12 czerwca 2024 o 20:57
    Napój Bogów
    Kolagen to dla mnie cudowny środek - wręcz napój Bogów???? Duża dawka kolagenu połączona z zestawem cennych witamin i składników mineralnych w formie wygodnego shota na bazie soku jabłkowego - to właśnie suplement diety SALVITIS COLLAGEN ???? O skórę, włosy i paznokcie warto zadbać nie tylko od zewnątrz, ale również od środka. Kolagen jest jednym z istotniejszych białek budulcowych występujących w naszym organizmie. 1 shot zawiera aż 12000 mg kolagenu oraz między innymi biotynę, cynk, witaminy A, C, E, D, B12. Shoty to bardzo wygodna opcja, często wrzucam je do torebki i stosuję w pracy lub zabieram w podróż. Dzięki niemu mam piekną, zdrową i pełną blasku skórę. Kolagen stosuję również na stawy. Zawsze lubilam sport. Kilka lat temu miałam poważną kontuzję kolana na rolkach . Gdy schodziłam z Kościelca czułam ogromny ból. Bałam się, że już koniec z intensywnymi wycieczkami w góry. Zaczęłam stosować kolagen,gdyż marzyłam o wyjeździe w Alpy. Oczywiście spełniłam swoje marzenie - dzięki stosowaniu kolagenu nie czułam najmniejszego dyskomfortu ze strony kolana.
    Zalety:
    • rewelacyjny skład
    • wygodne shoty
    • pyszny smak
    • naprawdę działa:)
    Wady:
    • Wysoka cena
    • Skuteczność
  • 18 marca 2024 o 22:35
    Dobry kolagen
    Suplement w formie wygodnych shotów, które należy wypić raz dziennie. Ma wysokie stężeniem kolagenu, jest to jednak kolagen pochodzenia wołowego, więc np. niewskazany dla wegetarian. Smak ma bardzo przyjemny, bo jabłkowy. Najlepiej jest zastosować 3miesięczną kurację, aby efekty były zauważalne. Ja osobiście po kolagenie czułam się bardzo dobrze, miałam wrażenie że moja skóra jest bardziej sprężysta, nawilżona. Za jakiś czas znowu mam zamiar zafundować sobie taką kurację, aby podtrzymać ten efekt.
    Zalety:
    • smak
    • wygodna forma shotów
    Wady:
    • nie jest to tani produkt
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie