Rozświetlacze

Fab Factory Perfect, Cream Highlighter Stick Rozświetlacz w płynie

• 1 października 2024 o 17:30
    Troszkę drażnią mnie w nim różowe tony
    Udało mi się kupić cała trójkę kosmetyków kremowych od Fab Factory-bronzer, róż i rozświetlacz. O ile pierwszy okazał się hitem, drugi totalnym bublem to rozświetlacz plasuje się pośrodku . Ocenę otrzyma pozytywną bo sprawdza się całkiem przyzwoicie a jedynym minusem jaki ja widzę to kolor. Przeszkadza mi delikatna nutka różu w nim . Sam w sobie jest świetnym produktem ale nie do końca mi pasuje. # O opakowaniu pisała przy okazji recenzji pozostałych kosmetyków i pomimo tego że jest na czasie (aplikator z gąbeczką ) bo wiele światowych firm takie wprowadza to dla mnie jest to forma mało higieniczna . Zawsze wszystko mam upaćkane kosmetykiem pomimo tego że po użyciu go zakręcam. # Tubka jest w kolorze żółtym ale rozświetlacz jest różowawy i to sprawia że nie polubiliśmy się . Ma on ciemniejsza bazę kolorystyczna przez co czasem widzę plamę na policzku jak obrócę odpowiednio głowę. Gdyby był lekko złoty albo szampański to mielibyśmy kolejny tani hit. # Jest to produkt zastygający ale spokojnie da się go łatwo rozblendować . Nie robi plam tak jak róż ale też nie możemy czekać z wklepanie go zbyt długo. Na skórze pozostawia delikatną metaliczna poświatę. Nie jest to produkt drobinkowy . Trwałość jest ok bo przez 8godzin w pracy nadal jest widoczny na skórze także nie jest źle. Czy kupiłabym go ponownie? Niestety nie bo kolor mi się nie podoba . Ogólnie pigmentacja, trwałość, wtapianie się w skórę na plus.
    Zalety:
    • dość trwały
    • niska cena
    • łatwo się blenduje
    • daje metaliczna poświatę na policzkach
    • nie zapycha, nie uczula
    Wady:
    • kolor za różowy dla mnie
    • opakowanie mało higieniczne
    Inne
  • 9 sierpnia 2024 o 13:04
    Aktualny ulubieniec
    Zakupiłam ten rozświetlacz skuszona recenzjami dziewczyn z TikToka i aktualnie jest to mój ulubieniec. Jego formuła zapewnia naturalny, ładny efekt rozświetlenia na skórze. Ma lekką konsystencję i dobrze współgra z innymi kosmetykami, natomiast należy z nim w miarę szybko współpracować ponieważ szybko zastyga. Produkt nie posiada żadnego zapachu. Jeżeli chodzi o opakowanie to jest ono w postaci tubki z puchatym aplikatorem na samym końcu – aplikator ten zablokowuje się i odblokowuje ręcznie aby nie dopuścić do wylania się zawartości tubki. Rozświetlacz aktualnie dostępny jest w jednym uniwersalnym odcieniu. Jest to odcień jasnego złota, perłowego z delikatną nutą różu. Największym atutem tego produktu jest na pewno niska cena, natomiast jego dostępność w Action jest różna – dopiero po kilku odwiedzinach w tym sklepie udało mi się znaleźć ten rozświetlacz. Według mnie jak za tak niską cenę – 8 zł, ten rozświetlacz jest idealny
    alixev
    18 maja 2024 o 16:30
    Mieszane uczucia
    Skuszona recenzjami dziewczyn z TikToka sama kupiłam ten rozświetlacz i mam z nim love-hate relationship. Czasami gdy nałożę go na buzię wygląda pięknie, a czasami potrafi zrobić mi dziury w korektorze. Korektor zawsze używam ten sam, więc zakładam, że to zależy od suchości mojej skóry w danym momencie, ale z np. z rozświetlaczem z Rare Beauty nigdy nie miałam tego problemu. Do codziennego makijażu efekt warty "ryzyka", ale pod żadnym pozorem na ważne wyjścia. Kolor bardzo łady no i cena powala.
    • Kolor
    • Efekt na buzi
    Wady:
    • Potrafi zrobić dziury w korektorze/podkładzie
  • 16 lutego 2024 o 22:15
    Dobra jakość w niskiej cenie
    Bardzo fajny produkt. Zapewnia naturalny, ładny efekt na skórze. Ma lekką konsystencję dobrze współgra z innymi kosmetykami. Kosmetyk jest trwały i wydajny. Posiada wydagodne opakowanie w postaci tubki. Rozswietlacz dostępny jest w jednym , uniwersalnym odcieniu. Atutem jest niska cena oraz dostępność w Action.
  • 2 lutego 2024 o 17:03
    Rozswietlacz w płynie
    + wygodne opakowanie + ładna szata graficzna + niska cena + dostępność w Action + bezproblemowa aplikacja + ładny odcień + naturalny efekt + dobra jakość + nie podrażnia skóry + wydajność + trwałość