WIZAŻ logo

4,7 (466)
16 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 466 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 września 2026 o 8:14
    Pozytywne zaskoczenie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To jeden z fajniejszych szamponów z typowej marketowej półki cenowej, z jakimi miałam ostatnio do czynienia. Opakowanie jest bardzo ładne i super, że jest przezroczyste, więc widać ile szamponu zostało. Sam szampon jest żelowo-lejący się i pachnie bardzo ładnie, mimo nieco rzadszej konsystencji super się pieni. Szampon oczyszcza dobrze moją skórę głowy i daje włosom efekt świeżości przez dłuższy czas, zapewniając im też widoczne nawilżenie. Za taką cenę na pewno będę do niego wracała :)
  • 20 sierpnia 2026 o 17:08
    oczyszczenie i uczucie świeżości od 1 mycia !
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Szampon bardzo dobrze sprawdził się przy moich włosach, szczególnie kiedy potrzebuję dokładniejszego oczyszczenia. Dobrze się pieni, skutecznie usuwa nadmiar sebum i pozostawia włosy świeże oraz lekkie. Po umyciu włosy są przyjemnie oczyszczone, ale nie mam uczucia mocnego przesuszenia. Podoba mi się również zapach – jest świeży i przyjemny. To dobry wybór na dni, kiedy włosy szybko tracą świeżość i potrzebują mocniejszego oczyszczenia.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza skórę głowy i włosy
    • usuwa nadmiar sebum
    • pozostawia uczucie świeżości
    • dobrze się pieni
    • przyjemny, świeży zapach
    • włosy są lekkie po umyciu
    Wady:
    • przy częstym stosowaniu może być trochę zbyt mocno oczyszczający
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    1 sierpnia 2026 o 20:18
    Całkiem OK
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Szampon jak szampon. Nie dawał jakiegoś super efektu oczyszczenia. Po prostu działał normalnie. Plus za przezroczyste opakowanie, widać ile produktu zostało. Mi bardzo nie przypadł do gustu zapach - taki sztuczny. W tej cenie ok, może jeszcze wrócę do niego, chociaż nie wiem czy nie będę wolała czegoś z przyjemniejszym/ naturalniejszym zapachem.
    Zalety:
    • delikatne oczyszczanie
    Wady:
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    11 lipca 2026 o 21:37
    Drogeryjny hit! Idealnie oczyszcza skórę głowy
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Dla mnie to szampon idealny i prawdziwa perełka z drogerii! Ma konsystencję rzadkiego żelu, a jego zapach jest po prostu obłędnie przyjemny. Produkt rewelacyjnie się pieni i genialnie oczyszcza skórę głowy, a co najważniejsze – włosy na długości zupełnie nie cierpią z powodu przesuszenia. Przetestowałam już całą masę szamponów: od profesjonalnych linii fryzjerskich, przez kosmetyki koreańskie, aż po zwykłe produkty budżetowe, ale to właśnie Hyaluron Pure od Elseve okazał się absolutnym strzałem w dziesiątkę! Jeśli chodzi o świeżość, kolejnego dnia włosy przetłuszczają się w swoim standardowym tempie, ale nie oczekuję od szamponu cudów w tej kwestii. Dla mnie najważniejsze jest to, że skutecznie domywa skórę głowy, dodaje włosom lekkości i świeżości, a przy tym ich nie matowi i nie wysusza. Za tę cenę (szczególnie na promocji) to po prostu czyste złoto. Na pewno kupię go ponownie!
  • 30 czerwca 2026 o 8:29
    Czysty, lekki, odświeżający!
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    Szampon kupiłam właściwie tylko po to by weszła mi promka 1+1, otworzyłam go latem, gdy lubię takie świeże zapachy. Ten przypadkowy zakup to strzał w dziesiątkę - świetnie dogadywał się z maską Garnier Fructis Kiwi Menthol. Opakowanie: fioletowa, transparentna butelka z turkusowymi akcentami. Ładna, estetyczna, wygodna i zwraca na siebie uwagę - ten fiolet to już znak rozpoznawczy linii Hyaluron. Jest szczelna i można postawić ją na głowie, aby szampon spłynął do końca. Zapach: fantastyczny! To bardzo świeża, lekka, krystaliczna kompozycja - morska, owocowa, coś cudownego. Przypomina mi nieco dawną wersję Pantene Aqua Light. Uprzyjemnia stosowanie, zwłaszcza w ciepłe dni i dość długo utrzymuje się na włosach. Działanie: szampon jest przezroczysty i ma bardzo gęstą, żelową konsystencję. Doskonale się pieni, jest wydajny i wystarczy odrobina, aby umyć włosy, nawet te gęste i długie, jak moje. Podczas mycia czuję fantastyczne uczucie świeżości, włosy są doskonale umyte, czyste, świeże i gotowe na dalsze kroki pielęgnacyjne. Zdecydowanie polecam tę linię - Elseve sprawdza się na skórze moich włosach lepiej, niż niejedna profesjonalna linia fryzjerska ;)

szukaj