WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Mohani Serum z Kompleksem Ceramidów 5% i Wit.F3%
Mohani Ceramidy

• 24 kwietnia 2025 o 11:13
    Kocham całym sercem - plaster dla suchej cery od Mohani
    Od kilku miesięcy jestem na kuracji izotretynoiną i moja cera jest sucha, ze skłonnością do podrażnień. W mojej pielęgnacji stawiam na nawilżenie i złagodzenie zaczerwienień oraz przesuszeń. Jak wiadomo podstawą i bazą nawilżenia jest serum. Kocham ten produkt. Czuję, że jest stworzone dla mojej skóry i jej potrzeb. Efekt po użyciu jest niesamowity - bomba nawilżenia i ukojenia, skóra w dotyku mięciutka i gładka. Serum ma wodnisto-mleczną konsystencję, po wyschnięciu nie lepi się. Wchłania się w kilka minut. Idealne zarówno rano pod spf, jak i wieczorem pod krem nawilżający. Gdybym miała (tak jak kiedyś) cerę tłustą/mieszaną, myślę, że obyłoby się bez domknięcia kremem wieczorem. Nowe opakowanie jest bardzo estetyczne, poręczne, łatwo wydobyć z niego produkt. Nie mam żadnych uwag Absolutnie warte swojej ceny, skład cudowny. Jestem bardzo ciekawa innych produktów tej firmy! Dodatkowo super jest wspierać polskich producentów kosmetyków ❤️
    Zalety:
    • Super nawilża
    • Koi
    • Łagodzi podrażnienia
    • Estetyczne opakowanie
    matmari
    4 kwietnia 2025 o 12:07
    Strażnik bariery hydrolipidowej
    Kocham to serum i jest to miłość wielka. To dzięki niemu moje podejście do retinolu w tym roku było takie udan (a mam dosyć wrażliwa skórę). -konsystencja: lekka, pomimo, że serum otula skórę jak kołderka :) -cena: dosyć wysoka, ale wybaczam ze względu na jakość i wydajność, -zapach: nie jestem jego wielką fanką, ale jest mało inwazyjny i szybko znika, także zupełnie nie mam z nim problemu, -opakowanie: od kiedy producent wymienił je na wersję z pompką, to już kompletnie nie mam się do czego przyczepić. Polecam z całego serduszka!
    Zalety:
    • rewelacyjne działanie
    Wady:
    • brak wad
  • 19 grudnia 2024 o 21:14
    KWC absolutne
    Ceramidy są teraz na czasie, nie zliczę ile ser z nimi przetestowałam - było znane Eveline, były sera z Basiclab i innych marek, ale żadne, absolutnie żadne nie równa się temu cudeńku. Mamy tutaj postać emulsyjną, zapach jest specyficzny, ale bardzo szybko się do niego przyzwyczaiłam, teraz wręcz go lubię, pachnie bardzo naturalnie, olejowo. Działanie jest niesamowite, serum jest bardziej treściwe przez co niesamowicie koi, nawilża oraz regeneruje skórę. To pierwsze serum, które całkowicie poradziło sobie z moimi podrażnieniami wokół ust po dużych dawkach retinalu. Obecnie retinal w stężeniu 0.15 używam 6x w tygodniu, raz w tygodniu daję sobie czas na regenerację i skórę mam jak z obrazka, bez żadnych przesuszeń czy podrażnień mimo okresu jesieni i sezonu grzewczego. To serum to absolutny cud, miód i orzeszki, zrobiłam spory zapas i gdybym miała zostawić tylko jeden kosmetyk w moim katalogu KWC byłoby to to serum. Bardzo bardzo polecam, wad nie dostrzegam.