Pianki do mycia twarzy

AA LAAB Nawilżająco-Rozświetlająca Pianka do Mycia Twarzy 150ml
AA LAAB Tetra-C Yuzu Pianka do mycia twarzy nawilżająco-rozświetlająca

• 28 października 2025 o 9:45
    pół na pół
    Tak w tytule recenzji ten kosmetyk wypada tak pół na pół. Pół dobrze, pół tak sobie. Zależy od typu cery. Jeśli ktoś ma cerę mieszaną, jak ja, w strefie T ze skłonnością do przetłuszczania, to ta pianka sobie nie poradzi. Polecałabym ja tylko i wyłącznie do skóry wrażliwej, suchej czy normalnej. Nie usunie nadmiaru sebum na przykład z okolic, gdzie mam rozszerzone pory. Kończy się na tym, że do mycia strefy T musze używać osobnego produktu, co jest kompletnie bez sensu. Na szczęście nie jest to drogi produkt, więc można to jakoś przeżyć. Czy kupię ponownie? Nie.
  • 14 października 2025 o 12:06
    Skuteczne rozświetlenie
    Jak tylko po dłuższej przerwie wracam do stosowania produktu, od razu po umyciu widzę różnicę w stanie swojej cery - skóra natychmiastowo wydaje się bardziej rozświetlona i odżywiona. Pięknie pachnie, odświeża, a przy tym kosztuje naprawdę niewiele.
  • 4 / 5
    4 października 2025 o 8:24
    Jest ją za co lubić
    W moim odczuciu pianka powinna dobrze zmywać i pozostawiać skórę z uczuciem świeżości. Ta pianka tak właśnie robi. Jest wiele które pozostawiają śliskość, tłustość albo jakąś matowość. Ja nią zmywam wcześniej używany olejek do mycia i spisuje się świetnie. Ma też cudownie orzeźwiający zapach co umila samo mycie twarzy. Jedyny minus który wydarzył się pod koniec opakowania to problem z wydobycie spienionego produktu - jakby popsuła się ta pompka czy coś? jeszcze sporo mi tak płynu chlupotało a jednak nie dało się go wydobyć w postaci pianki. niemniej jeśli wpadnie w moje łapki (zwłaszcza w jakiejś promocji) to chętnie kupię ponownie. Jest zapamiętywalna wśród morza pianek które zużyłam.
  • 5 / 5
    10 września 2025 o 18:17
    Długo takiej szukałam
    Świetny produkt. Skutecznie oczyszcza skórę, nie powodując uczucia ściągnięcia. Pozostawia cerę miękką, nawilżoną i pełną blasku, a przyjemna konsystencja i subtelny zapach sprawiają, że używanie jej to sama przyjemność. Widocznie poprawia kondycję skóry, dlatego chętnie sięgnę po nią ponownie.
    Zalety:
    • Delikatna dla skóry, nawilża, rozświetla cerę, lekka puszysta konsystencja
  • 5 / 5
    25 czerwca 2025 o 13:32
    Zadowolona
    Zazwyczaj używam pianek do oczyszczania twarzy, a w szczególności lubię te z witaminą C. Ta pianka sprawdza się u mnie znakomicie. Świetnie oczyszcza skórę (moja jest tłusta, dojrzała), odświeża, rozświetla ( zawartość wit. Co), a za razem koi ( gliceryna i pantenol w składzie). Radzi sobie z lekkim makijażem ( zazwyczaj najpierw oczyszczam skórę płynem micelarny). Nie wysusza i nie powoduje uczucia ściągnięcia. Oczyszcza pory i dodaje blasku. Piankowo- kremowa konsystencja nie zmienia się w wodę jak w niektórych piankach, dzięki czemu wszystko pięknie oczyszcza. Bez problemu można ją spłukać z twarzy. Ma świeży, nienachalny zapach. Opakowanie z pompką nie zacina się. Producent zaleca omijanie okolic oczu, ale ja myją nią również oczy i wszystko ok tylko trzeba uważać żeby produkt nie dostał się do oka, bo wówczas trochę szczypie. Polecam