Pianki do mycia twarzy

Alkmie Microbiome, Foa-m My God! Ekstremalnie łagodna pianka do mycia i demakijażu twarzy

Alkmie Łagodna Pianka do Mycia i Demakijażu Twarzy
Sephora
Alkmie - Foa-m My God! - Łagodna Pianka Do Mycia I Demakijażu Twarzy - Microbiom Foa-m My God! 150 Ml - Dla Kobiet

Azafata
    22 września 2022 o 15:04
    Fajna, ale nie za tę cenę
    Pianka faktycznie jest bardzo delikatna, domywa bardzo przyzwoicie. Zaskoczyła mnie jej wydajność - jednym nacisnieciem pompki jestem w stanie umyc całą twarz, dlatego wystarcza naprawdę na długo. Skład kosmetyku bardzo przyjazny skorze. Zapach neutralny i przyjemna dla oka szata graficzna też zdecydowanie na plus. Choć moja cera ma umiarkowaną tendencję do podrażnień, to mam wrazenie, ze nawet wrażliwcom ten produkt nie zrobi krzywdy. Niestety aplikator w moim egzemplarzu nie działa bez zarzutu, potrafi się zaciąć i nie wrocic do wyjsciowej pozycji, przez co czasem muszę go podnosic palcami do gory, mam tez wrazenie, ze przez to pianka nie jest puszysta, tylko "siada" na ręku. Nie kupię jej jednak raczej ponownie, bo jestem w stanie znalezc kilka produktow o podobnym dzialaniu, ale jednak duzo nizszej cenie
  • 21 września 2022 o 12:11
    Delikatna jak jak... pianka!
    Zacznę od tego, że ta pianka jest naprawdę ekstremalnie łagodna i delikatna. Dzięki pompce płyn z butelki automatycznie zamienia się w gęstą, ale jednocześnie bardzo delikatną i lekką piankę, którą z przyjemnością myje się buzię. Skóra jest umyta, ale nie ściągnięta, pozostaje miękka i bez żadnych podrażnień. Mimo tego, że mam cerę mieszaną i często korzystam z "silniejszych" kosmetyków, to ta pianka i tak świetnie się u mnie sprawdziła i dobrze domywała na przykład nadmiar sebum na koniec dnia. Bardzo dobrze sobie radzi z makijażem, ale jakieś mocniejsze mascary mogą wymagać dodatkowego domycia wacikiem. Dodatkowa zaleta to wydajność, bo ten kosmetyk okazał się u mnie ultrawydajny. Jeśli miałabym znaleźć wadę, to jest nią tylko cena, bo ta faktycznie w moim przypadku zwala z nóg, ten kosmetyk otrzymałam w prezencie, więc raczej będę musiała na przyszłość obejść się smakiem i jednak poszukać tańszego zamiennika ;)
    Zalety:
    • bardzo delikatny
    • ultrawydajny
    • dobrze domywa, ale nie podrażnia
    • raczej neutralny zapach
    Wady:
    • wysoka cena
  • 18 maja 2022 o 14:20
    Pianka do mycia twarzy
    Dostałam ją w prezencie i dobrze mi się sprawdziła. Nie podrażnia skóry, jest prosta i szybka w użyciu, nie trzeba długo jej zmywać i starcza na bardzo długo. Mojej cerze podpasowała i przez to często ją kupuję. Myślę, że jest godna polecenia i innym też się sprawdzi.
    Zalety:
    • dopasowana do cery
    • szybka w użyciu
    • wydajna
    • nie podrażnia skóry
    GoCzyz
    28 grudnia 2021 o 14:48
    Świetna pianka!
    Świetna pianka, zmywam nią makijaż i dobrze sobie z tym radzi, twarz jest czysta (nawet testowałam potem wacikiem z płynem do demakijażu, nic). Fajnie nawilża i łagodzi suchą skórę.
  • 13 października 2021 o 17:50
    Uwielbiam!
    Must have w każdej łazience, bo działa jak nic innego! Nie muszę się martwić, że będę mieć spiętą skórę, bo pianka fajnie ją nawilża i jakby chroni przed wysuszeniem. BArdzo fajna, polecam gorąco!
    Zalety:
    • mega turbo pianka, bardzo delikatna,
    Wady:
    • Cena wysoka, ale warto!