Avon Clearskin, Pore Penetrating, Invigorating Scrub Peeling oczyszczający do twarzy

• 21 lutego 2021 o 15:56
    polecam
    Bałam się aby za mocno nie podrażnił mojej skóry, ale na szczęście do tego nie doszło. Udało się pozbyć martwego naskórka, przynajmniej na najbliższy czas
    iwonab1
    28 października 2020 o 19:32
    Fajnie odświeża i oczyszcza
    Peeling stosuje od paru lat, dokładnie oczyszcza i odświeża twarz. Pozbywając się martwego i suchego naskórka. Twarz jest fanie oczyszczona i gotowa do nałożenia kremu lub innego kosmetyku.
    Zalety:
    • Fajnie oczyszcza. Niewielka cena.
    Wanheda
    4 lipca 2020 o 13:54
    Cudowny!
    Bardzo dużo drobinek, nie trzeba dużo produktu by zrobił swoje. Ten peeling jest jednym z moich ulubionych. Stosuje go od lat i chętnie sięgam po kolejne opakowanie, gdy poprzednie się skończy. Po umyciu twarz jest gładka, świeża, lekko napięta. Ma przyjemny lekko miętowy zapach. Dobrze się sprawdza na złuszczanie martwego naskórka. Świetny do użycia po maseczce peel-off żeby pozbyć się reszty zaskórników. Mimo tego, że jest "mocny" nie wysusza skóry, co według mnie jest dużą zaletą.
    • Skuteczność
    • Nie wysusza
  • 24 kwietnia 2020 o 22:51
    Pumeks do twarzy
    Peeling używam od dluzszego czasu i zamawiam kolejny,kiedy widzę ,ze aktualny się kończy. Stosowalam peelingi z Tołpy,różany z Loreal, soraye i bielende jednak ten z avonu daje mi największe poczucie odświeżenia i takiego zdrapania martwego naskórka. Obawiam się że dla cery wrażliwej moglby byc za mocny,moja jest tlusta z zaskornikami więc sprawdza sie super,zwlaszcza przed maseczka. Nalezy szczegolnie uwazac, aby nie dostał sie do oczu,bo drobinki w nim zawarte gryzą jak piasek!
  • 25 stycznia 2020 o 14:46
    dobry produkt
    Lubię produkty od Avon Clearskin, są one skuteczne i w przystępnej cenie. Peeling jest gruboziarnisty. Drobinki dobrze peelingują. Nie są za mocne. Peeling dobrze się rozprowadza. Po użyciu skóra faktycznie jest oczyszczona z martwego naskórka i zanieczyszczeń. Ponadto jest gładka i miła w dotyku. Nie zauważyłam żadnych podrażnień, ani uczuleń na skórze. Konsystencja peelingu jest kremowa. Zapach jak dla mnie neutralny, nie utrzymuje się długo. Peeling jest w tubce na zatrzask, co jest wygodne. Jest wydajny. Ja używam go 1 a czasem 2 razy w tygodniu. Peeling dostępny jest w każdym katalogu avon. Cena niska, a czasami bywa jeszcze na promocji.
    Zalety:
    • drobinki
    • oczyszcza
    • dobrze się rozprowadza
    • skóra pozostaje miękka w dotyku
    Wady:
    • brak wad