Balsamy do ust

Carma Laboratories Carmex, Moisturising Lip Balm Strawberry Nawilżający balsam do ust w tubce o smaku truskawkowym

Carmex Strawberry
CARMEX Nawilżający Balsam do Ust Classic Truskawka
Carmex Strawberry Balsam do ust 10 g

• 3 kwietnia 2025 o 11:00
    Świetny
    Jak miałam suche i popękane usta to właśnie on przyniósł mi ulgę i dbał o nawilżenie i ochrone moich ust. Balsam jest przyjemny w użyciu. Ma gęstą, tłusta formułę. Trochę sztuczny zapach truskawki. Ale swoją rolę pełni. Świetne jest to że gdy nasze usta są suche i podrażnione to ten balsam ich nie podrażnia i nie ma uczucia pieczenia .
  • 20 marca 2025 o 9:45
    Nie zachwycił mnie ten produkt
    Może miałam zbyt duże wymagania względem tego produktu, może zachęciła mnie dobrze skrojona reklama, a już na pewno obecność filtru SPF15. Produkt ma ładny owocowy zapach to plus. Kolejnym plusem jest zaleta wygładzenia ust, ale kosmetyk działa tylko i wyłącznie w momencie, gdy mamy do nałożonego. W chwili, gdy się ściera cała zabawa się kończy niestety, a ściera się mega szybko. Sam smak jest mocno syntetyczny. Co ważne nie nawilża tak jakbym tego oczekiwała, kiepsko działa usuwając efekt spierzchniętych ust. W dodatku nieprecyzyjny aplikator może przysporzyć nam odrobinę kłopotu i wydobyć produktu o wiele za dużo. Gdy tylko kosmetyk znikał usta stawały się w jeszcze gorszym stanie, niż przed. Nie kupię go więcej.
    Zalety:
    • truskawkowy zapach
    • działa w chwili nałożenia
    • obecność SPF15
    Wady:
    • syntetyczny smak
    • kiepsko nawilża
    • usta po tym produkcie są w gorszym stanie
    • nieprecyzyjny aplikator
  • 20 lutego 2025 o 22:33
    O tym jak marketing nie idzie w parze z jakością...
    W internecie tego produktu było bardzo dużo. Co tam widzieliśmy? Spektakularny efekt wygładzenia, piękne świeże usta, które są takie jucy. A jak to wygląda? Usta są wygładzone, dopóki warstwa produktu jest na ustach, ale kiedy już na nich jest czuć nieprzyjemny zapach i co gorsza smak zgniłej truskawki. Opakowanie też jest top, wystarczy ścisnąć zbyt mocno, aby nabrało się produktu co najmniej na dwie pary ust :))
    crayola
    17 lutego 2025 o 10:39
    Jestem zawiedziona, bo oczekiwałam więcej
    Od produktu Carmex, o którym nasłuchałam się dużo, oczekuję tego, co obiecuje producent. A tu klapa. Konsystencja jest jak rzadki błyszczyk. I to w sumie jest bardziej błyszczyk niż balsam. Bardzo szybko się zjada z ust, ale ładnie błyszczy. W odczuciu jest lekko mentolowy. Nie nawilża, nie zabezpiecza przed przesuszeniem. Mam nawet wrażenie, że jeszcze bardziej wysusza moje usta. Nie lubię go i nie czuję zachwytów.
    Zalety:
    • wygodna tubka
    • ładny błysk
    Wady:
    • nie działa nijak
    Majiko
    16 lutego 2025 o 15:29
    Nie wiem o co tyle szumu
    Szału nie ma, ulga chwilowa, na dłuższą metę usta wydają się wręcz bardziej suche niż przed użyciem. Brak długotrwałych efektów czy wyraźnego nawilżenia. Trochę bez sensu
    Zalety:
    • Lepsze cokolwiek niż nic na suche usta.
    Wady:
    • Nie spełnia swojej roli.