WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Blend-A-Med 3D White Cool Water
Blend-a-med 3D White Pasta do Zębów Cool Water 75ml

• 26 lutego 2025 o 16:54
    Po prostu ok.
    W klasycznej, miękkiej, wygodnej tubce znajduje się gęsta pasta w ładnym fioletowym kolorze. Jej zapach jest łagodny, miętowy. Aplikacja jest prosta. Fajnie się pieni podczas mycia zębów. Jej smak jest łagodny. Niestety nie zauważyłam, by pasta redukowała przebarwienia ale na pewno odświeża i czyści zęby.
  • 12 lutego 2025 o 17:32
    Zwykła pasta, nie za bardzo wybiela
    Pasta dobrze odświeża oddech i ma przyjemny, miętowy smak. Dobrze się pieni i daje uczucie czystości, ale jeśli chodzi o efekt wybielania – nie zauważyłam większej różnicy. Jest w porządku do codziennego użytku, ale nie wyróżnia się niczym szczególnym.
  • 17 grudnia 2024 o 13:43
    Zbyt miętowa
    Kupiłam ją na promocji, jak zwykle, nie zwracając wielkiej uwagi na napis "cool water". A może powinnam. Nie lubię mocno miętowych past, a tę mogę do takich już zaliczyć. Wypalała mi jamę ustną, ale na szczęście nie do bólu. Oczywiście na pewno istnieją jeszcze mocniejsze, ale dla mnie jej moc była już na wystarczająco wysokim poziomie. Stosując bardzo niedużą ilość na szczoteczkę jakoś zużyłam ją do końca. Pod względem technicznym nie mam jej prawie nic do zarzucenia. Pasta miała odpowiednią gęstość, fioletowy kolor i nieźle się pieniła. Dobrze myła zęby, nie spotęgowała ich nadwrażliwości. Nie zaszkodziła dziąsłom, ale wysuszała mi usta. Niemal po każdym użyciu stosowałam ochronną pomadkę, to wystarczyło do przywrócenia komfortu. Na obietnice wybielania nie zwracam uwagi. Pojemność to 75 ml, pomimo używania niewielkiej ilości mam wrażenie, że dość szybko ją zużyłam. Może to i dobrze. Nie planuję powrotu.
  • 22 października 2024 o 17:58
    Ok ale bez efektu wow.
    Pasta zamknięta jest w klasycznej, miękkiej wygodnej tubce. Aby jej użyć należy ją odkręcić. Ma ładny fioletowy kolor i gęsta, zbitą konsystencję. Zapach ma ładny, łagodny, miętowy. Aplikacja jest prosta. Dobrze spienia się podczas mycia zębów. Jest łagodna w smaku. Nie zauważyłam, aby redukowała przebarwienia. Jedyne efekty to czyste zęby i świeży oddech.