WIZAŻ logo

allegro

• 22 maja 2026 o 20:03
    Nie dla mnie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mam dosyć mieszane uczucia względem tego kremu. Z jednej strony faktycznie dobrze nawilża i daje skórze uczucie komfortu, a dodatkowo skład prezentuje się naprawdę fajnie, więc początkowo miałam wobec niego duże oczekiwania. Niestety przy regularnym używaniu krem wydawał mi się trochę zbyt ciężki dla mojej cery. Miałam wrażenie, że przy codziennym stosowaniu mógłby zacząć mnie zapychać, dlatego ostatecznie sięgałam po niego co drugi/ trzeci dzień. Żeby go nie zmarnować. Konsystencja jest bardziej treściwa i wyczuwalna na skórze, więc myślę, że lepiej sprawdzi się u osób lubiących bogatsze formuły. Na plus na pewno estetyczne opakowanie i to, że produkt nie powodował podrażnień. Mimo że ten konkretny krem nie do końca trafił w potrzeby mojej skóry, to nie przekreślam marki, bo widać, że produkty są dobrze przemyślane. Po prostu następnym razem chętniej sięgnę po coś lżejszego z ich oferty.
  • 4 kwietnia 2026 o 19:57
    Nawilżający krem do twarzy
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Używam go już jakiś czas i ogólnie jestem bardzo zadowolona. Ma fajną, dość lekką konsystencję, szybko się wchłania i dobrze nawilża skórę – szczególnie rano sprawdza mi się pod makijaż. Cera po nim jest miękka i wygląda na bardziej świeżą. Duży plus też za skład i to, że nie zapycha mnie, co niestety często mi się zdarza przy innych kremach.
    Zalety:
    • Skład
    • Nie zapycha
    Wady:
  • 27 grudnia 2025 o 20:48
    super krem
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam cerę mieszaną, wrażliwą i skłonną do przesuszeń, szczególnie na policzkach. Young Nawilżający krem do twarzy ma lekką, kremowo-żelową konsystencję, która bardzo dobrze się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając tłustej ani lepkiej warstwy. Zapach jest delikatny, świeży i nienachalny, dzięki czemu krem dobrze sprawdzi się także u osób wrażliwych na intensywne aromaty. Opakowanie to estetyczna, wygodna tubka, która ułatwia higieniczne dozowanie produktu. Krem skutecznie nawilża, koi i wygładza skórę, zmniejszając uczucie ściągnięcia. Przy regularnym stosowaniu cera staje się bardziej miękka i elastyczna. Sprawdza się zarówno na dzień pod makijaż, jak i na noc. Polecam go szczególnie cerom mieszanym, normalnym i odwodnionym.
  • 9 grudnia 2025 o 15:43
    Spoko krem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Krem naprawdę jest spoko. Daje solidne nawilżenie, a przy tym wcale nie trzeba nakładać go dużo — już mała ilość wystarcza, żeby skóra była miękka i wygładzona. Nie zapchał mnie, nie obciążył i fajnie łagodzi suchsze miejsca. Idealny na co dzień, kiedy chcę mieć nawilżenie bez efektu ciężkości. Dobrze nadaje się pod makijaż.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    4 grudnia 2025 o 10:20
    Lekki i przyjemny krem nawilżający
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Używam kremu Mokosh Cosmetics Young nawilżającego na co dzień. Mam cerę mieszaną, skłonną do lekkiego przesuszenia w okolicy policzków, i krem sprawdza się w tych strefach całkiem dobrze. Ma lekką, kremową konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu ani klejącej warstwy. Zapach jest delikatny, naturalny, niezbyt intensywny, co mi odpowiada
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

szukaj