Kremy uniwersalne

Garnier Pure Active, AHA + BHA Charcoal Daily Mattifying Air Cream 3 in 1 Matujący krem-żel do twarzy z aktywnym węglem

Garnier Skin Naturals Pure Active Matujący krem-żel z kwasami AHA + BHA i węglem 50ml 50 ml
Garnier Pure Active lekki krem matujący AHA + BHA + Węgiel 50ml
notino.pl
Garnier Pure Active lekki krem matujący AHA + BHA + Węgiel 50ml
Garnier Pure Active AHA + BHA + Węgiel Lekki Krem Matujący 50ml

• 11 kwietnia 2025 o 7:22
    jest dobry - wart uwagi
    Myślę, że ten krem jest wart uwagi dla osób, które borykają się z nadmiarem sebum (mam typ cery mieszanej i strefa tłusta to coś strasznego dla mnie). Krem ma dobry skład i łatwo się nakłada. Ładnie matuje skóre a po kilku dniach mozna zauważyć znaczną poprawę kondycji skóry - zmniejszone pory i mniej tłusta skóra. jedynym minusem jest to, że mam uczucie, że ten żel daje efekt lepkości dlatego u mnie mały minusik.
    Zalety:
    • łatwy w użyciu krem o dobrym składzie, po kilku dniach można zdecydowanie zauważyć poprawę wyglądu skóry
    summers
    31 marca 2025 o 17:28
    Matujący krem idealny dla cery tłustej
    Mam cerę mieszaną, skłonną do przetłuszczania się w strefie T, dlatego szukałam kremu, który jednocześnie matuje, nawilża i pomaga w walce z niedoskonałościami. Garnier Pure Active AHA + BHA Charcoal Daily Mattifying Air Cream 3 in 1 spełnił moje oczekiwania! Krem ma lekką, puszystą konsystencję, dzięki czemu bardzo szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Już po pierwszym użyciu skóra wygląda bardziej matowo, ale bez efektu przesuszenia. Formuła wzbogacona o kwasy AHA i BHA delikatnie złuszcza skórę, pomagając oczyścić pory i zmniejszyć ilość zaskórników. Dodatek węgla aktywnego sprawia, że skóra jest oczyszczona i odświeżona przez cały dzień. Produkt ma świeży, przyjemny zapach i zamknięty jest w wygodnym opakowaniu. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam poprawę – mniej niedoskonałości i bardziej zmatowioną cerę przez cały dzień. Świetnie sprawdza się pod makijaż, nie roluje się i nie zapycha porów. Jeśli macie skórę tłustą lub mieszaną i szukacie lekkiego, matującego kremu, ten produkt zdecydowanie warto wypróbować!
  • 31 marca 2025 o 14:13
    3 in 1 garnier
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Cześć ,uważam że akurat ten produkt najmniej mnie zachwycił ,fakt faktem otóż daje efekty ale nie takie jakich się spodziewałam, ale może akurat tylko mi się nie sprawdził ,najlepiej abyście spróbowały same !
  • 24 marca 2025 o 8:18
    Produkt Garnier Pure Active AHA+BHA Charcoal Daily Mattifying Air Cream 3w1 zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Jego lekka konsystencja szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. Skutecznie matuje, co jest istotne dla osób z cerą tłus
    Garnier Pure Active AHA + BHA Charcoal Daily Mattifying Air Cream 3w1 to produkt stworzony z myślą o cerze tłustej i mieszanej, która jest podatna na niedoskonałości. Oto szczegółowy opis jego właściwości i działania: 1. Składniki aktywne: - Węgiel aktywny: Działa jak magnes na zanieczyszczenia i nadmiar sebum, skutecznie oczyszczając pory i pomagając w walce z zaskórnikami. - Kwas AHA (kwas glikolowy): Peeling chemiczny, który wspomaga usuwanie martwego naskórka, poprawiając teksturę skóry i jej promienność. - Kwas BHA (kwas salicylowy): Penetruje głębiej w pory, co pomaga w redukcji trądziku i zapobiega powstawaniu nowych niedoskonałości. 2. Działanie: - Produkt działa w trzech wymiarach: matuje skórę, oczyszcza pory i nawilża. Dzięki temu jest idealny do codziennego użytku, zwłaszcza dla osób z problematyczną cerą. - Po nałożeniu kremu, skóra staje się matowa, co jest szczególnie ważne w ciągu dnia, gdyż redukuje świecenie się cery. 3. Konsystencja: - Krem ma lekką, żelowo-kremową formułę, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Jest to istotne dla osób, które nie lubią ciężkich, bogatych w składniki odżywcze kremów. 4. Wydajność: - Produkt jest wydajny, wystarczy niewielka ilość, aby pokryć całą twarz, co sprawia, że opakowanie starcza na dłużej. 5. Zastosowanie: - Można go stosować zarówno rano, jak i wieczorem. Rano świetnie sprawdza się jako baza pod makijaż, a wieczorem wspiera proces regeneracji skóry. 6. Efekty: - Regularne stosowanie prowadzi do zauważalnej poprawy stanu skóry – zmniejszenia widoczności porów, redukcji wyprysków oraz ogólnej poprawy tekstury cery. Podsumowując, Garnier Pure Active AHA + BHA Charcoal Daily Mattifying Air Cream 3w1 to skuteczny produkt, który łączy w sobie działanie oczyszczające, matujące i nawilżające, co czyni go doskonałym wyborem dla osób z problematyczną cerą.
  • 23 marca 2025 o 23:10
    Totalny hit! Zwłaszcza pod makijaż
    Garnier Pure Active AHA + BHA Charcoal Daily Mattifying Air Cream 3 w 1 to lekki krem, który skutecznie matuje skórę, nawilża ją i pomaga walczyć z niedoskonałościami. Dzięki kwasom AHA i BHA oraz węglowi aktywnemu, produkt oczyszcza pory, reguluje wydzielanie sebum i zmniejsza widoczność porów. Krem ma szybkoschnącą formułę, która nie pozostawia tłustego filmu, co sprawia, że jest idealny do stosowania pod makijaż. Produkt podczas rozprowadzania dosłownie zastyga! To dobry wybór dla skóry tłustej i skłonnej do wyprysków. Dla mnie to po prostu totalny hit do stosowania pod makijaż! Stał się moim ulubionym kremem pod makijaż i mam wrażenie, że przedłuża trwałość mojego makijażu. Zauważyłam odkąd zaczęłam stosować go pod makijaż, że jest on dłużej trwały i nie wymaga częstych poprawek w ciągu dnia. Mój makijaż w ciągu dnia naprawdę bardzo się wyświeca i wymaga poprawek w postaci bibułek matujących lub zmatowienia pudrem dla podtrzymania jego trwałości, ale odkąd stosuję przed nałożeniem makijażu ten krem jest zupełnie inaczej. Dlatego jeśli ktoś ma podobny problem bardzo polecam! Trzeba natomiast uważać podczas stosowania tego produktu, aby nie nałożyć go za dużo, ponieważ zostawia dziwną poświatę o ciemnym kolorze na skórze.