Spraye do włosów

Neboa Kids, Mgiełka ułatwiająca rozczesywanie włosów

• 5 marca 2025 o 14:07
    Świetny spray dla dziecięcych włosów
    Spray Neboa Kids używam dla mojej 4-letniej córki i naprawdę ułatwia codzienne rozczesywanie. Jej włosy często się plączą, zwłaszcza po nocy, a dzięki tej mgiełce szczotkowanie jest dużo prostsze i bez łez. Włosy są po niej miękkie, mniej się puszą i nie są obciążone. Ma lekki, delikatny zapach i naturalny skład, co jest dla mnie dużym plusem. Używamy na suche i mokre włosy, działa w obu przypadkach. Polecam innym mamom – oszczędza czas i nerwy przy czesaniu!
  • 4 marca 2025 o 9:36
    swietna !
    Kocham podkradać tę mgiełkę od córeczki. Bardzo przyjemnie pachnie i jest mega wydajna. Nie skleja włosów, są po niej sypkie i błyszczące. Naprawdę pomaga w rozczesywaniu, a przy tym nie obciąża. Świetny naturalny produkt dla dziecka.
  • 10 lutego 2025 o 19:33
    Dobry produkt
    Szukałam czegoś w dobrej cenie ułatwiającego rozczesywanie włosów. Na dziale dla dzieci znalazłam ten spray i zostałam miło zaskoczona. Bardzo dobrze radzi sobie z poplątanymi włosami. Nawet gdy budzę się rano spiskuje włosy i bezboleśnie i łatwo je rozczesuje. Dodatkowo nawilża. Zapach bardzo przyjemny podoba mi się. Plus że produkt zawiera estry oliwy z oliwek. Producent napisał że redukuje puszenie włosów u siebie tego nie widzę moje włosy są bardzo wymagające ponieważ są bardzo puszące więc nie wiem czy jest to kwestia moich włosów czy produktu. Nie podoba mi się również ten aplikator i musiałam przelać sobie do innego opakowania ale to jest kwestia indywidualna. Spray jest bardzo wydajny i ma lekka formułę. Kupię ponownie.
    Zalety:
    • Szybko rozczesuje włosy
    • Zawiera estry z oliwy z oliwek
    • Nawilża
    Wady:
    • Nie redukuje puszenia
  • 4 grudnia 2024 o 13:34
    super
    Przyznam sie, że bardzo lubię podkradać te mgiełkę mojej coreczce :) Kupiłam ją aby uporać się z jej wiecznie splątanymi włoskami i był to strzał w 10! Wkrótce pewnie polecimy razem do Rossmanna po kolejne opakowanie :)
  • 3 grudnia 2024 o 16:47
    Uroczy produkt
    Bardzo fajna mgiełka która skutecznie wygładza i ułatwia rozczesywanie nawet bardzo kręconych włosów. Włosy nie plączą się i dzięki niej rozczesywanie stało się łatwiejsze. Idealna do codziennej pielęgnacji.
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja
    • Dostępność
    • Urocze opakowanie