Podkłady

Revlon ColorStay, Aqua Mineral Makeup Podkład mineralny

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 września 2017 o 11:36
    Przyjemny.
    Puder daje przyjemny chłodek i wilgoć przy aplikacji. Stosowałam go tylko i wyłącznie jako puder podnoszący krycie podkładu i rozświetlający i do tego celu sprawdzał się bardzo dobrze. Daje lekkie krycie i rozświetlenie, ponieważ zawiera mikro pyłek, który widać pod światło. Dobrze utrwala i nie daje efektu "pudernicy" na skórze. Polecam skórom suchym i być może mieszanym.
    Zalety:
    • uczucie chłodu i nawilżenia,
    • krycie,
    • rozświetlenie,
    • brak efektu maski,
    • cena,
    • opakowanie (dość dobry pedzel),
    • kolor,
    • wydajność.
    Wady:
    ZuzaMa
    10 maja 2014 o 10:39
    Kupiony z ciekawości
    Kupiłam z ciekawości przy okazji zakupów w pewnym sklepie internetowym. Moją uwagę zwróciło estetyczne opakowanie z wysuwanym pędzlem, który ma całkiem niezłą jakość :) Uczucie mokrego pędzla było obłędne, moja skóra zdecydowanie to polubiła. Na razie używam go raczej jako rozświetlacza, gdyż ma dość zauważalne drobinki, słabo sprawdza się jako podkład, bardziej puder, całkiem niezły duet tworzy z kremami bb lub cc nałożony na nie jako puder + " mokry" pędzel + opakowanie + rozświetlenie + trwałość - krycie - dość dużo trzeba użyć przy jednej aplikacji Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Je2bnik
    29 września 2013 o 0:11
    Nie jetem zachwycona
    Kupilam okropnie zaciekawiona tym efektem uczucia mokrosci w czasie nakladania.Mokry puder?Brzmi dziwnie i stwierdzilam ze musze sprawdzic w czym rzecz.Opakowanie jest wg mnie dosc szkaradne a zalaczony pedzelek nie przydatny.Produkt ma spf13 co zawsze jest jakims dodatkowym plusem.Pojemnosc niby prawie 10 gram,ale jest strasznie niewydajny.Mimo ze nakladalam naprawde male ilosci juz mam zuzyte jakies2/3 opakowania przy uzyciu kilkukrotnym.Produkt rzeczywiscie jest lekko mokry na skorze,czujemy delikatny chlod przy aplikacji,co moze jest fajne latem,ale zima niekoniecznie.Nakladam go pedzlem do mineralow okreznymi ruchami.Calkiem dobrze kryje,koryguje wszelkie niedoskonalosci,a skora nie jest po jego uzyciu sciagnieta i przesuszona.To moglby byc naprawde swietny produkt..Wiec czemu tylko 2,5 gwiazki? A no dlatego ze w srodku znajdziemy okropne drobinki ktore naprawde widac na twarzy.Moja mieszana cera wyglada z tym pudrem na zmeczona i okropnie sie swieci:( Uzywam go teraz tylko do delikatnego omiatania skory na samo wykonczenie makijazu.Nie uzywalabym go juz na gola skore w roli podkladu;( Szkoda;(Liczylam na cos innego! Używam tego produktu od: ok 2 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Ara008
    24 lipca 2013 o 21:31
    jaki podkład?
    Kupiłam dlatego bo pozostałe podkłady mi się podobały,revlon jest dosyć dobrą firmą i popularną na rynku... Plusy: -można używać jako rozswietlacz -daje efekt pół matu ze świeceniem brokatu -nie ma efektu maski Minusy: -nie daje koloru -daje nie "przyjemne" uczucie podczas nakładania jak pisze na opakowaniu,wręcz przeciwnie-jest nieprzyjemne -zero efektów,ani nie kryje,ani nie wyrównuje kolorytu skóry-robi nic -po za świecidełkiem co można nałożyć nic innego nie widze -ciężko się nakłada,nie chce "wejść" w skóre-cały proszek spada na podłoge i na spodnie i bluzke -pędzelek dołączony w ogóle nie pomaga w nakładniu a przeciwnie-przeszkadza To nie jest żaden podkład,jako puder też się nie nadaje co najwyżej jako rozświetlacz...oj revlon powinien sie wstydzić Używam tego produktu od: ponad tydzień Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Antek92
    9 stycznia 2013 o 23:02
    Dobry :D
    Bardzo dobry podkład. Ja traktuję go jako utrwalenie Revlona colorStay w płynie. Dla mnie to alternatywa pudru wykańczającego.Uważam, że jest ok , przede wszystkim dlatego że dobrze stapia się z podkładem. Nie polecam stosowania tego produktu na twarz bez żadnego podkładu czy pudru w kremie, bo zapycha pory.