Szampony do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Magiczna Moc Olejków, Lekki szampon odżywczy z olejkiem kokosowym

Elseve Magiczna Moc Olejków Szampon do suchych włosów 400 ml
L'Oréal Paris Elseve Magiczna Moc Olejków
notino.pl
Loreal LOR ELSEVE szampon 400ml MAGI MOC OL.KOKOS Paris
Loreal Elseve Lekki Szampon Odżywczy 400ml

Nasi użytkownicy zostawili 505 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Dzisiaj o 15:17
    Mój ulubiony
    Szampon stosuje od trzech miesięcy gdyż moje włosy są suche od słońca i czapki taka praca więc używam, pięknue pachnie, pieni się tak samo, włosy są nawilżone, nie takie siano suche, nie drażni skóry dodatkowy plus za to.
  • 15 kwietnia 2025 o 19:31
    kokosowe marzenie
    Szampon sam w sobie super! Zapach cudowny, bardzo wydajny, zostawia włosy miękkie i pachnące na długo. Niestety trochę obciąża i po dwóch miesiącach zauważyłam że na drugi dzień są już przetłuszczone :( Myślę, że sprawdzi się na bardzo suchych włosach
    Zalety:
    • piękny zapach
    • wydajny
    Wady:
    • obciąża włosy
  • 15 kwietnia 2025 o 16:39
    szampon
    Ten szampon to czysta przyjemność! Lekkiej konsystencji, pięknie pachnie kokosem, a przy tym naprawdę dobrze odżywia i wygładza włosy – bez obciążania. Idealny do suchych, matowych pasm, które potrzebują blasku i miękkości. Po użyciu włosy są sypkie, lśniące i pachnące jak po wyjściu z salonu
  • 12 kwietnia 2025 o 11:08
    Używam produkt od 2 miesiący jestem bardzo zadowolona włosy po nim nie są tłuste. Pięknie pachnie, włosy są lekkie i nie są obciążone. Mogę szczerze polecić ❤️
    Zalety:
    • Włosy są lekkie, świeże, efekt przepięknej tafli.
  • 31 marca 2025 o 17:52
    Dobre wygładzenie
    Ten szampon to prawdziwa perełka dla osób, które mają suche i matowe włosy! Po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje włosy stały się bardziej miękkie, gładkie i dobrze nawilżone. Szampon dobrze się pieni, jest wydajny i łatwo się spłukuje,nie podrażnia.
    Zalety:
    • Nie podrażnia skóry głowy
    • obrze się pieni i jest wydajny
    Wady:
    • Może przyspieszyć przetłuszczanie włosów