Mleczka do ciała

Nivea Rich Nourishing Body Milk 72h Odżywcze mleczko do ciała

• 14 marca 2025 o 13:05
    Polecam !!!!
    Używanie tego balsamu Nivea to czysta przyjemność. W pierwszej kolejności działa na zmysł węchu i przenosi mnie w czasy dzieciństwa. Zapach jest urzekający. Mleczko stosuję regularnie, doskonale nawilża moja suchą skórę i pozostawia na niej przyjemny efekt nawilżenia na bardzo długo. Konsystencja jest dość gęsta ale pomimo to dobrze się rozprowadza i wchłania. Nie pozostawia tłustego filmu. Butelka z dozownikiem bardzo wygodna w użyciu. Polecam wszystkim. Ja na pewno zakupię go ponownie.
    Zalety:
    • Bardzo przyjemny zapach, długotrwały efekt nawilżenia, dobrze się wchłania, wygodne opakowanie, wydajny
  • 5 marca 2025 o 17:43
    Nawilżenie na najwyższym poziomie!
    Od zawsze miałam problem z suchą skórą, zwłaszcza zimą, kiedy jest narażona na mróz i suche powietrze w pomieszczeniach. Próbowałam wielu balsamów, ale często albo były zbyt lekkie i nawilżenie znikało po kilku godzinach, albo za tłuste, przez co czułam się lepka i niekomfortowo. Już po pierwszym użyciu tego produktu skóra stała się gładka, miękka i elastyczna. Formuła z olejkiem migdałowym działa głęboko i długotrwale – rzeczywiście czuć nawilżenie przez cały dzień, a nawet kolejnego dnia moja skóra wciąż była przyjemnie nawilżona. Balsam ma bogatą konsystencję, ale wchłania się szybko i nie zostawia tłustej warstwy, co jest dla mnie ogromnym plusem. Do tego ten klasyczny zapach Nivea – subtelny, kremowy, bardzo przyjemny. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moja skóra jest w lepszej kondycji, nie mam już suchych, szorstkich miejsc, a uczucie napięcia i dyskomfortu zniknęło. Dodatkowym atutem jest duża wydajność – niewielka ilość wystarcza, by pokryć całe ciało. Zdecydowanie zostaje ze mną na dłużej! Jeśli szukacie mocno nawilżającego balsamu, który naprawdę działa, to ten produkt jest strzałem w dziesiątkę!
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Przyjemny, klasyczny zapach
    • Wygładza i regeneruje suchą skórę
    • Wydajny
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 1 marca 2025 o 13:28
    Najlepsze mleczko do ciała – skóra jak jedwab!
    Nivea Rich Nourishing Body Milk 72h to mój absolutny hit, jeśli chodzi o pielęgnację skóry! Po prostu cudo zamknięte w butelce. Moja skóra bywa sucha i kapryśna, zwłaszcza zimą, ale to mleczko radzi sobie z nią lepiej niż cokolwiek innego. Już po pierwszym użyciu czuć różnicę – skóra staje się mega nawilżona, miękka i jedwabiście gładka. Co najlepsze, efekt nie znika po kilku godzinach, tylko utrzymuje się naprawdę długo. Konsystencja jest idealna, treściwa, ale nie tłusta – dobrze się rozprowadza i szybko wchłania, nie zostawiając lepkiej warstwy. A ten klasyczny zapach Nivea? Czysta przyjemność! Delikatny, otulający, daje uczucie świeżości i komfortu na cały dzień. Uwielbiam to, że mleczko nie tylko nawilża, ale też regeneruje skórę, sprawiając, że wygląda zdrowiej i bardziej promiennie. Używam go regularnie i widzę, że moja skóra jest o wiele bardziej elastyczna i nie ma mowy o przesuszeniach. Do tego jest bardzo wydajne – wystarczy niewielka ilość, żeby dobrze nawilżyć całe ciało. Podsumowując – jeśli ktoś szuka idealnego balsamu do ciała, który naprawdę działa, to ten jest strzałem w dziesiątkę! U mnie na stałe w łazience i nie zamierzam zamieniać go na żaden inny.
  • 25 lutego 2025 o 16:38
    Miękkość, Nawilżenie
    Używa od:próbka
    Moja skóra ciała bywa przesuszona, zwłaszcza po częstym kontakcie z trudnymi warunkami atmosferycznymi. Potrzebuję kosmetyków, które zapewniają długotrwałe nawilżenie, ale nie pozostawiają tłustej warstwy. Mleczko znajduje się w klasycznej, granatowej butelce NIVEA z zamknięciem na „klik”. Jest wygodne w użyciu, dobrze leży w dłoni, a dozownik pozwala na precyzyjne wydobycie odpowiedniej ilości produktu. Mleczko ma lekką, ale kremową konsystencję, dzięki czemu dobrze rozprowadza się na skórze i szybko wchłania. Nie pozostawia tłustego filmu, ale daje uczucie natychmiastowego nawilżenia i wygładzenia skóry. Jest idealne do codziennego stosowania, nawet gdy mamy mało czasu. Zapach typowy dla marki NIVEA – delikatny, kremowy, przyjemny i świeży. Utrzymuje się na skórze przez jakiś czas, ale nie jest zbyt intensywny, więc nie koliduje z perfumami. To klasyka, którą łatwo polubić. Mleczko intensywnie nawilża skórę, pozostawiając ją miękką i elastyczną. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że moja skóra jest gładsza i bardziej komfortowa, bez uczucia napięcia czy suchości. Dzięki zawartości olejku migdałowego wspomaga regenerację skóry i utrzymuje odpowiedni poziom nawilżenia przez długi czas. #NIVEA o kremowym zapachu. To bardzo dobry produkt do codziennej pielęgnacji skóry, który zapewnia komfort, miękkość i nawilżenie. Jeśli szukasz lekkiego, ale skutecznego mleczka do ciała, które szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy, to NIVEA będzie świetnym wyborem.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 24 lutego 2025 o 9:44
    Nawilża
    Odżywcze mleczko do ciała jest o gęstej konsystencji, które bardzo dobrze się rozprowadza. Po nałożeniu szybko się wchłania a skóra jest miękka, odżywiona i elastyczna. Zapach mleczka do ciała bardzo przyjemny , który długo się utrzymuje. Mleczko jest bardzo wydajne. Polecam