WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Olejki do ciała

Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Designer, Olejkowe serum wyszczuplające do masażu ciała

Eveline
Designer Olejkowe serum wyszczuplające do masażu ciała
Bodyland.pl
Eveline Slim Extreme 4D Designer olejkowe serm wyszczuplające do masażu ciała 150ml
Eveline Slim Extreme 4D Olejkowe Serum Wyszczuplające do Masażu Ciała 150ml

• 5 czerwca 2025 o 16:21
    Całkiem ciekawy produkt
    Bardzo lubię produkty ujędrniająco-wyszczuplające tej marki ale zazwyczaj decydowałam się na te w tubkach o konsystencji serum. Tutaj zaciekawiła mnie olejkowa formuła i pomyślałam, że fajnie będzie sobie potestować coś nowego. No to sobie sprawiłam. Po ponad miesięcznym systematycznym stosowaniu muszę przyznać, że zdążyłam ten produkt polubić i uważam go za całkiem udany drogeryjny wspomagacz. Jeśli chodzi o opakowanie to mamy tutaj plastikową butelką zaopatrzoną w dobrej jakości atomizer. Nie zauważyłam by zapychał się od produktu ani by się zacinał. Butelka jest transparentna więc możemy sobie dzięki niej na bieżąco kontrolować zużycie produktu. Szata graficzna bardzo miła dla oka. Jest to typowy olejek o żółtym zabarwieniu i gęstej ale nie sprawiającej problemów przy próbie wmasowania konsystencji. Zapach bardzo przyjemny- jak dla mnie lekko słodki i cytrusowy. Zdecydowanie umila korzystanie z tego preparatu. Używam go w pielęgnacji wieczornej i bardzo fajnie mi się w taki sposób sprawdza. Przede wszystkim ma lekki vibe suchego olejku więc możemy go sobie dobrze wmasować bez obaw, że będzie się nam lepił czy kleił do piżamy. Nie jest tępy, bardzo fajnie się rozprowadza i zdecydowanie ułatwia masaż. Jeśli chodzi o efekty to do takich natychmiastowych możemy zaliczyć tylko zmiękczenie i nawilżenie ale też plus za to, że ten poziom nawilżenia jest naprawdę fajny (dla mojej skóry normalnej w zupełności wystarczający) no i też utrzymuje się na podobnym poziomie przez cały okres korzystania z tego olejku. Jeśli chodzi o to całe wyszczuplenie to uważam, że marka pisząc takie rzeczy w opisie produktu powinna stawiać obok emoji puszczanego oczka no bo wiadomo- to jest kosmetyk a nie zabieg więc nas nie odchudzi wiec tu nawet nie ma co pisać o tym, że taki efekt absolutnie nie występuje. Z resztą chyba nie znam nikogo kto by wyszczuplenia od kosmetyku oczekiwał. On ma inne właściwości- przede wszystkim bardzo fajnie wygładza skórę i faktycznie leciutko ją ujędrnia- pod opuszkami palców wydaje się być bardziej wyrównana, zbita i odrobinkę bardziej sprężysta i to jest w sumie efekt jakiego po produkcie tego typu oczekiwałam. Na plus mogę również zaliczyć całkiem fajną wydajność i naprawdę rozsądną cenę. Jeśli rozglądacie się za drogeryjnym ujędniaczem o fajnym działaniu wygładzająco- zmiękczającym i macie chwilę na to by codziennie sobie nim wykonać lekki masaż to jak najbardziej można się skusić. Bardzo prawdopodobne, że jeszcze kiedyś po niego sięgnę.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • nie jest kleisty
    • zmiękcza
    • delikatnie nawilża
    • wygładza i lekko napina
    • delikatnie ujędrnia
    • rozsądna cena
    Wady:
    • Nie wyszczupla
  • 28 kwietnia 2025 o 11:08
    polecam bo warto
    Różnego rodzaju kremy, balsamy i olejki są u mnie koniecznością. Lubię gdy skóra jest miękka, miła w dotyku. Nie będę ukrywać że zwracam też uwagę na cenę, dlatego serum wpadło mi od razu w oko: energetyzujący kolor. Dawno już nie miałam żadnych ujędrniających kosmetyków, więc to był idealny moment do zakupu. Konsystencja bardzo dobra - łatwo wydobywa się z opakowania, dobrze rozprowadza się na skórze, nie rozlewa się i szybko wchłania. Jest wydajny - dzięki temu że dobrze się rozprowadza, wystarczy mała ilość na jednorazowe użycie. Serum stosuję na zmianę z balsamem nawilżającym i skóra utrzymana jest w odpowiednim nawilżeniu, jest gładka, miła w dotyku. W połączeniu z ćwiczeniami, widać poprawę napięcia. Podsumowując, polecam wypróbować na sobie bo za taką cenę efekty są zadowalające.