Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Designer, Olejkowe serum wyszczuplające do masażu ciała
dodaj swoją opinię i zdjęcia do produktu
Designer Olejkowe serum wyszczuplające do masażu ciała
19,99 zł
Eveline Slim Extreme 4D Designer olejkowe serm wyszczuplające do masażu ciała 150ml
21,89 zł
Eveline Slim Extreme 4D Olejkowe Serum Wyszczuplające do Masażu Ciała 150ml
23,99 zł
24,41 zł
Eveline Cosmetics Slim
29,99 zł
Slim Extra 4D Designer Olejkowe serum wyszczuplające do masażu ciała to luksusowy kosmetyk z technologią LIPO BETA-TRANSFORM i kompleksem Belelift, który intensywnie ujędrnia, wygładza i wspiera proces wyszczuplania. Bogata formuła z naturalnymi olejkami i wyciągiem z planktonu morskiego odżywia, regeneruje, a także głęboko nawilża skórę, zapobiegając powstawaniu rozstępów.
Slim Extra 4D Olejkowe serum wyszczuplające do masażu ciała to zaawansowana formuła opracowana z myślą o intensywnej pielęgnacji skóry wymagającej ujędrnienia, wygładzenia i wsparcia procesu wyszczuplania.
Dzięki innowacyjnej LIPO BETA-TRANSFORM TECHNOLOGY serum wspomaga redukcję tkanki tłuszczowej, modeluje sylwetkę i poprawia elastyczność skóry.
Serum intensywnie nawilża i wygładza skórę, pozostawia ją jedwabiście miękką i pełną blasku. Działa regenerująco, zapobiega powstawaniu rozstępów, poprawia elastyczność i sprężystość skóry. Regularne stosowanie sprawia, że skóra staje się bardziej napięta, gładka i wyraźnie ujędrniona.
Aksamitna, olejkowa konsystencja doskonale sprawdza się podczas masażu, wspomagając mikrokrążenie i wchłanianie składników aktywnych. Lekka formuła szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy, dzięki czemu produkt idealnie nadaje się do codziennej pielęgnacji skóry wymagającej ujędrnienia i nawilżenia.
Dla lepszych efektów można stosować go także w połączeniu z masażerem lub gumowymi bańkami.
Kluczowe składniki aktywne:
- BeeLift Complex – ujędrnia i napina skórę. Wspomaga mikrokrążenie, poprawia napięcie skóry, zmniejszając widoczność cellulitu.
- Olej ze słodkich migdałów – nawilża, regeneruje, łagodzi podrażnienia, wygładza skórę, poprawia elastyczność i chroni przed utratą wilgoci.
- Oliwa z oliwek – nawilża, regeneruje, łagodzi podrażnienia, działa antyoksydacyjnie dzięki witaminie E, wzmacnia barierę ochronną i poprawia elastyczność skóry.
- Olejek ze skórki gorzkiej pomarańczy – ujędrnia skórę, wspomaga redukcję cellulitu, działa antybakteryjnie, odświeża, tonizuje i poprawia mikrokrążenie.
- Olej marula – nawilża, regeneruje, ujędrnia skórę, działa antyoksydacyjnie, wygładza, łagodzi podrażnienia i chroni przed utratą wilgoci.
- Ekstrakt z planktonu morskiego – intensywnie nawilża i ujędrnia skórę, poprawiając jej elastyczność i napięcie. Wspomaga redukcję cellulitu, stymuluje mikrokrążenie i przyspiesza procesy detoksykacyjne.
- Propolis – wspomaga mikrokrążenie, ujędrnia skórę i przyspiesza procesy detoksykacyjne, co sprzyja redukcji cellulitu. Działa przeciwzapalnie, łagodząc obrzęki i poprawiając elastyczność skóry.
Bardzo lubię produkty ujędrniająco-wyszczuplające tej marki ale zazwyczaj decydowałam się na te w tubkach o konsystencji serum. Tutaj zaciekawiła mnie olejkowa formuła i pomyślałam, że fajnie będzie sobie potestować coś nowego. No to sobie sprawiłam. Po ponad miesięcznym systematycznym stosowaniu muszę przyznać, że zdążyłam ten produkt polubić i uważam go za całkiem udany drogeryjny wspomagacz.
Jeśli chodzi o opakowanie to mamy tutaj plastikową butelką zaopatrzoną w dobrej jakości atomizer. Nie zauważyłam by zapychał się od produktu ani by się zacinał. Butelka jest transparentna więc możemy sobie dzięki niej na bieżąco kontrolować zużycie produktu. Szata graficzna bardzo miła dla oka.
Jest to typowy olejek o żółtym zabarwieniu i gęstej ale nie sprawiającej problemów przy próbie wmasowania konsystencji. Zapach bardzo przyjemny- jak dla mnie lekko słodki i cytrusowy. Zdecydowanie umila korzystanie z tego preparatu.
Używam go w pielęgnacji wieczornej i bardzo fajnie mi się w taki sposób sprawdza. Przede wszystkim ma lekki vibe suchego olejku więc możemy go sobie dobrze wmasować bez obaw, że będzie się nam lepił czy kleił do piżamy. Nie jest tępy, bardzo fajnie się rozprowadza i zdecydowanie ułatwia masaż.
Jeśli chodzi o efekty to do takich natychmiastowych możemy zaliczyć tylko zmiękczenie i nawilżenie ale też plus za to, że ten poziom nawilżenia jest naprawdę fajny (dla mojej skóry normalnej w zupełności wystarczający) no i też utrzymuje się na podobnym poziomie przez cały okres korzystania z tego olejku. Jeśli chodzi o to całe wyszczuplenie to uważam, że marka pisząc takie rzeczy w opisie produktu powinna stawiać obok emoji puszczanego oczka no bo wiadomo- to jest kosmetyk a nie zabieg więc nas nie odchudzi wiec tu nawet nie ma co pisać o tym, że taki efekt absolutnie nie występuje. Z resztą chyba nie znam nikogo kto by wyszczuplenia od kosmetyku oczekiwał. On ma inne właściwości- przede wszystkim bardzo fajnie wygładza skórę i faktycznie leciutko ją ujędrnia- pod opuszkami palców wydaje się być bardziej wyrównana, zbita i odrobinkę bardziej sprężysta i to jest w sumie efekt jakiego po produkcie tego typu oczekiwałam. Na plus mogę również zaliczyć całkiem fajną wydajność i naprawdę rozsądną cenę.
Jeśli rozglądacie się za drogeryjnym ujędniaczem o fajnym działaniu wygładzająco- zmiękczającym i macie chwilę na to by codziennie sobie nim wykonać lekki masaż to jak najbardziej można się skusić. Bardzo prawdopodobne, że jeszcze kiedyś po niego sięgnę.
Różnego rodzaju kremy, balsamy i olejki są u mnie koniecznością. Lubię gdy skóra jest miękka, miła w dotyku. Nie będę ukrywać że zwracam też uwagę na cenę, dlatego serum wpadło mi od razu w oko: energetyzujący kolor. Dawno już nie miałam żadnych ujędrniających kosmetyków, więc to był idealny moment do zakupu. Konsystencja bardzo dobra - łatwo wydobywa się z opakowania, dobrze rozprowadza się na skórze, nie rozlewa się i szybko wchłania. Jest wydajny - dzięki temu że dobrze się rozprowadza, wystarczy mała ilość na jednorazowe użycie. Serum stosuję na zmianę z balsamem nawilżającym i skóra utrzymana jest w odpowiednim nawilżeniu, jest gładka, miła w dotyku. W połączeniu z ćwiczeniami, widać poprawę napięcia. Podsumowując, polecam wypróbować na sobie bo za taką cenę efekty są zadowalające.