Balsamy do ciała

Bielenda Vegan Muesli, Balsam do ciała `Pszenica + owies + mleczko ryżowe`

azileiz
    13 października 2024 o 5:55
    Skarb wśród Balsamów, o którym powinno być Głośniej !!!
    Zastanawiam się, dlaczego Bielenda Vegan Muesli z pszenicą, owsem i mleczkiem ryżowym nie jest bardziej popularny, bo jego działanie i naturalność są po prostu zachwycające! Naprawdę nie znam lepszego balsamu do ciała, który tak intensywnie nawilżałby moją skórę, a jestem osobą, której skóra jest wyjątkowo skłonna do przesuszeń. Już po pierwszym użyciu poczułam różnicę – skóra stała się miękka, gładka i długotrwale nawilżona. Formuła balsamu jest lekka, a jednocześnie bogata w składniki odżywcze, co sprawia, że doskonale radzi sobie z przesuszoną skórą, nie pozostawiając uczucia tłustości. Do tego jego skład oparty na naturalnych składnikach jest idealny dla osób, które dbają o to, co nakładają na swoje ciało. Dodatkowym plusem jest subtelny, delikatny zapach, który sprawia, że stosowanie balsamu to przyjemność każdego dnia. To prawdziwy ratunek dla suchej skóry, który działa jak kojący Kompres do ciała ! To mój nowy ulubieniec i zastanawiam się, dlaczego ten cudowny produkt nie jest bardziej rozpowszechniony. Skóra nigdy nie była bardziej odżywiona! ???? Z pewnością gdy tylko zacznie się kończyć - Kupię go Ponownie !
    Zalety:
    • skóra po użyciu staje się miękka i gładka
    • nawilża
    • formuła jest lekka
    • nie pozostawia tłustej warstwy
    • oparty na skłdnikach naturalnych
    • działa jak Kojący Kompre do Ciała
  • 27 stycznia 2024 o 16:54
    Cudowny wiejski zapach zboża
    Ten zapach przenosi mnie w krainę mlekiem i miodem płynąca na wsi ,cudowny łagodny mleczny zbożowy Nie wiem ile już opakowań zużyłam ale 5 przynajmniej Idealnie się rozprowadza na skórze i błyskawicznie wchłania ,moja kochana Bielenda nigdy nie zawodzi Stosuję go głównie na bardzo przesuszona skórę rąk oraz na całe nogi które również w zimie są przesuszone i ma wtedy pajączki Krem przynosi ulgę ,likwiduje suchość skóry a zapach jest niebiański więc uwaga można się uzależnić co ja już czynie Z całego serca polecam jako bardzo dobry balsam do ciała
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Dobrze nawilża skórę
  • 31 marca 2023 o 0:27
    Zapach wygrywa.
    Zapach mnie urzekł na samym wstępie. Totalnie moje klimaty, delikatny mleczno zbożowy. Konsystencja jest super, bo jest gęsty ale łatwo się rozprowadza, dzięki temu jest też wydajny. Próbką nasmarowałam swoje nogi i całe ręce bez żadnego problemu. Dość dobrze nawilża, choć niestety nie jest to stałe nawilżenie. Duży plus za opakowanie, wygodne i higieniczne. Na razie testuję inne, ale myślę, że kiedyś znów do niego wrócę.
    • skład
  • 17 marca 2023 o 21:04
    Będąc w drogerii na zakupach uzupełniających braki w kosmetykach pielęgnacyjnych natrafiłam na balsamy marki Bielenda z serii Vegan Muesli. Piękne, kolorowe opakowania od razu przykuły moją uwagę. Zdecydowałam się na zakup tego balsamu z uwagi na ciekawy skład oraz zaufanie jakie mam do tej marki. Balsam pięknie pachnie, doskonale nawilża, zapewnia uczucie gładkiej i miękkiej skóry a przede wszystkim te efekty są długotrwałe. OPAKOWANIE Opakowanie to smukła i wysoka butelka wykonana z plastiku. Nie widzimy na bieżąco zużycia, jednak pod światło możemy co nieco podejrzeć. Została wyposażona w pompkę, dzięki czemu dozowanie jest szybkie i komfortowe. Grafika ogranicza się jedynie do napisów na różowym tle, które określają główne funkcje, całość otacza grafika ze zbożami. Z tyłu znajduje się dokładny opis produktu oraz składników aktywnych. BALSAM Balsam ma aksamitną, treściwa i bogatą konsystencję. jest to mocno nawilżający i odżywczy produkt, sprawdzi się idealnie do pielęgnacji skóry normalnej i suche, potrzebującej regeneracji i odżywienia. Posiada białą barwę i przyjemny, słodki zapach z nutką ryżu oraz pszenicy, a konkretnie mi przypomina zbożowe płatki z pszenicą i miodem popularnej marki. Naprawdę długo utrzymuje się na skórze, a że bardzo mi się spodobał to jest to dla mnie ogromny plus. Moja skóra wybija szczególnie te słodkie nuty.Po nałożeniu dość szybko się wchłania, jednak nie do matu a pozostawia przyjemna, delikatną warstewkę, która chroni skórę przed wysuszeniem. Uczucie nawilżenia utrzymuje się przez długie godziny - produkt więc naprawdę dobrze nawilża, odżywia, regeneruje i eliminuje uczucie ściągnięcia czy dyskomfort. Skóra miękka, gładka i wyraźnie odżywiona.. Dodatkowymi plusami jest spora pojemność, niska. Cena to ok. 20 zł za 400 ml balsamu, jest to dobra oferta. Wydajność jest w normie - stosowany 2 razy dziennie wystarczył mi na prawie miesiąc. Skład jest wyjątkowo bogaty, co daje wyjątkowo odżywczy koktajl dla naszej skóry. PLUSY delikatny zapach przyjemna, aksamitna konsystencja szybko się wchłania świetnie nawilża, odżywia, wygładza i regeneruje wydajny dobra dostępność
  • 22 stycznia 2022 o 15:46
    Bardzo fajne mleczko do ciała
    Zgarnęłam z półki sklepowej w sytuacji kiedy potrzebowałam balsamu na już, znaczek Viva ułatwił mi podjęcie szybkiej decyzji. Balsam moim zdaniem pachnie bardzo przyjemnie. Delikatnie, nienachalnie, fajnie mi się go używało. Nawilżał poprawnie, używałam go w dość sporych ilościach, gdyż szczególnie zależało mi na nawilżeniu skóry po lecie i sprawdził się rewelacyjnie. Bardzo, ale to bardzo miło wspominam konsystencje, gdyż mimo,że odrobine lejąca dobrze radziła sobie fajnie i ładnie rozprowadzała się po skórze. Rozważam powrót do niego bliżej cieplejszego sezonu:)
    Zalety:
    • animal friendly, naturalny skład, fajny zapach i duża wydajność