Odżywki do włosów

Organix Nourishing Coconut Milk, Conditioner Odżywka do włosów z mleczkiem kokosowym

notino.pl
OGX Odżywka do włosów z mleczkiem kokosowym
Bodyland.pl
OGX Odżywka do włosów z mleczkiem kokosowym
Ogx Coconut Milk

Nasi użytkownicy zostawili 50 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 sierpnia 2024 o 20:31
    Kokosowa eksplozja
    Elegancka, biała butelka z wygodną złotą nakrętką i pojemności 385 ml. Konsystencja jest gęsta, kremowa i wydajna. Łatwo się rozprowadza po włosach. Zapach ma intensywny i kokosowy, który długo utrzymuje się na włosach - coś wspaniałego. Włosy są miękkie, gładkie i lśniące, a końcówki mniej łamliwe. Nie obciąża włosów ani ich nie przetłuszcza. Włosy są lekkie i puszyste, łatwe do rozczesania. Na minus cena, ale warto czekać na promocję. Podsumowanie: Świetna odżywka o przyjemnym zapachu i skutecznym działaniu. Polecam, jeśli szukasz produktu, który nawilży i odżywi Twoje włosy oraz o zapachu kokosa.
  • 27 lutego 2024 o 12:28
    Bardzo, bardzo słaba.
    Skuszona opiniami o pięknym zapachu kokosa skorzystałam z promocji i niestety już po pierwszym użyciu wiedziałam, że nie jest dla mnie. Nie dość, że zapach jest chemiczny, dziwny. To działanie na włosach suchych, rozjaśnianych jest okropne, nie nawilża, nie odżywia, nie mogę ich po niej rozczesać. Nie warta swojej ceny. Na szczęście jest mało wydajna mimo, że gęsta.
  • 25 stycznia 2023 o 22:25
    Drogi bubel
    Odżywkę kupiłam w zestawie z szamponem, na taki zestaw czailam się bardzo długo, bo cena nie zachęca. Przyznam że spędziłam trochę czasu na szukaniu opinii w necie i poleceniu najlepszego z ich serii. Zdecydowałam się na kokos właśnie że względu na obietnicę producenta. Nawilżone ujarzmione i dociążone pasma, idealnie nadaje się do loków i bąrzo zniszczonych. No wow- idealny produkt i chyba nie muszę tłumaczyć mojego zdziwienia i synonimu zdenerwowanie po pierwszym użyciu. Rytuał standardowy jak zawsze żeby sprawdzić potęgę mocy...nie ma nic. Niestety, użyłam go jeszcze kilkanaście razy aż się skończył....i cała historia o kant rynny. Wielkie rozczarowanie, niesmak i uczucie że jednak dałam się nabrać i zrobić na szaro. Czy te światowe produkty coś wgl zrobiły, nie pomogły w rozczesaniu loków, nie wygenerowały pięknych i lśniących włosów, a przetłuszczanie przyszło szybciej niż zwykle. Odżywka jest w małym opakowaniu i niekoniecznie wygodnym. Zapach przyjmny ale nie po to ją kupiłam. Konsystencja raczej gęsta i tępa że może spaść z ręki i chlup.naklada się szybko i przyjemnie. Wydaje się być bardzo śliska więc wydawałoby się że i na włosach będzie efekt takiego nabłyszczenie, czy tam laminacji. Użyłam kilka razy, może kilkanaście i koniec eksperymentów bo skończył się szampon i zaraz odżywka. Wydajność tragiczną w stosunku do ceny. Dla mnie wielkie rozczarowanie
  • 23 września 2020 o 20:54
    cena nie równa się jakości
    Już od dawna chciałam przetestować tę serię kosmetyków do włosów i przy okazji weekendowego wyjazdu skusiłam się na miniaturki. Bardzo się cieszę, bo nie ma sensu kupować pełnowymiarowego produktu. Jest to dobry kosmetyk, ale absolutnie nie za taką cenę. Zalety: -ładny zapach -wygładza włosy -ułatwia rozczesywanie Wady: -cena -wydajność -bez efektu wow
  • 5 lipca 2020 o 15:01
    kokosowe cudeńko
    Tą odżywkę polecam wszystkim miłośnikom kokosa za jej zapach ❤ Odżywkę tą znajdziemy w wielu drogeriach i często na promocji w hebe i naturze za 30 zł gdzie jej cena reguralna to 35-38 zł . • Opakowanie Opakowanie produktu jest bardzo wygodne i świetnie leży w dłoni , jego pojemność to 385 ml i jest dość wydajna .Odżywka posiada widoczny napis w języku angielskim coconut milk co świadczy o jej zapachu . •Zapach Myślę , że to największa zaleta tego produktu .Zapch jest niesamowicie kokosowy i utrzymuje się na włoskach nawet do kilku godzin po umyciu , a jeśli użyje jej przed spaniem i na noc zwiąże włosy zapach czuje nawet rano ???? •Działanie Odżywka lekko nawilża włosy, bardziej je wygładza,, po myciu nie ma żadnego problemu z ich rozczesaniem , przez co nie narażam włosów na uszkodzenia, jest to ważne gdy chcemy mieć długię i piękne zdrowe włoski . Po wysuszeniu włosy nie puszą się i nie są pozbawione objętośći , dodatkowo mam wrażenie że po kilku użyciach włosy robią się mocniejsze. ZALETY ❤Zapach kokosu ❤odżywienie włosów ❤włosy są mocniejsze ❤ładnie wygładza włosy ❤opakowanie Wady ❌Cena za 100 ml =9,35