Podkłady

Sisley Skinleya, Fond de Teint Lissant Anti-Age Podkład dla cery dojrzałej

Sisley Skinleya Podkład odmładzający 30ml

• 21 grudnia 2015 o 20:25
    przyjemniaczek
    Tylko osoby, które mają skórę suchą, zrozumieją przyjemność płynącą z nakładania Skinleya na twarz. Aksamitny, nawilżający, przynoszący ulgę. Pięknie wyrównuje koloryt cery. Wyśmienicie wygląda. Zdecydowanie nie polecam dla cer mieszanych, tłustych. Za to bardzo polecam osobom, które mają problemy ze zmarszczkami i przesuszoną cerą. Gwiazdkę odejmuję za słabe krycie niedoskonałości. Na cenę nie narzekam, bo za jakość się płaci. Niestety. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Loyd
    13 maja 2014 o 14:21
    Das ist doch scheisse!!!
    Cytat powyżej wypowiedziała moja niemiecka przyjaciółka która postanowiła się podkładu pozbyć i oddała go mi. ( może jednak mnie nie lubi?) ;p Bardzo słaby. Konsystencją przypomina guerlain lingerie ..ten w słoiczku. Jakością niestety różnią się zasadniczo. Nie dawałam wiary tym wszystkim recenzją które traktowały że to jakiś koszmar. O niektórych rzeczach trzeba się samemu przekonać. Podkład nie przesusza mojej cery i to tyle plusów. Na mojej wtedy mieszanej cerze rolował się po ok 3 h. Miał dość dobre krycie ale utleniał się o dobry ton. Rolując się i reagując z sebum wchodził w załamania skóry a szczególnie w pory. Miałam wtedy w porach delikatne ciemne plamki. Miałam najjaśniejszy kolor ale po tym jak się utlenił wyglądał jak zaskórnik... Taki zanieczyszczony. No nie poszło firmie z tym podkładem. Właściwości pielęgnacyjne ( a takie ma.) dobre. Właściwości estetyczne...dramat. Używam tego produktu od: Używałam 4 mieś Ilość zużytych opakowań: Myślę ze 1/3 podkładu.
  • 22 czerwca 2013 o 19:27
    nie wart swojej ceny
    Uwielbiam marke sisley,nigdy nie bylam rozczarowana ich produktami czy to kolorowka czy pielegnacja,skonczyl mi sie podklad,i zobaczylam skinleye...zakupilam przy 20% znizce w sephorze.. I niestety lista minusow jest dosc dluga -trudno go rownomiernie rozsmarowac,mazia sie na twarzy -zero krycia -schodzi z twarzy po kilku godzinach niestety plusow nie widze...jedynie sloiczek ładny ale to zdecydowanie za mało jak za prawie 600!! najwiekszy bubel sisleya Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek
    uzunia
    30 maja 2012 o 17:49
    o NIE!
    Długo zastanawiałam się czy zamieścić tu recenzje nt tego produktu,ale doszłam do wniosku,że być może to co napisze pomoże zaoszczędzić komuś te 500zł ,bo nowy podkład Sisleya podobnie jak pielęgnacja kosztuje nie mało. Cóż pomimo sympatii jaką darzę pielęgnacje tej marki to niestety ich nowe dziecko to kompletny nie wypał. Wydaje mi się,ze zanim podkład został puszczony do sprzedaży nie przeszedł żadnych testów konsumenckich. Po pierwsze kolory są moim zdaniem mało naturalne, niby duża gama ,ale samych tych pośrednich jest mało. Ja używałam 11 ,która była w zasadzie trochę żółta,ale inny jasny kolor dawał na mojej skórze efekt różowej świnki, podobnie kolor 20,który używała moja mama. Miałam parę prób przy tym podkładzie, próbowałam różnych metod aplikacji jak i różnych kremów pod. Najlepiej przy skórze mieszanej sprawdza się nakładany jedynie na serum i pędzelkiem,ale mimo wszystko powstają smugi i zaraz po nałożeniu mam ochotę go zmyć. Przy dojrzalszej skórze wygląda to lepiej ( u mojej mamy),ale mimo wszystko nie wyobrażam sobie aby podkład za 500zł wyglądał gorzej jak ten za 30zl. Kolor nienaturalny, wymuszona metoda aplikacji w dodatku powinien trzyma tac się przynajmniej 8h ,a po 3 niestety już prawie śladu po nim nie widać. Używam tego produktu od: 4 m-ce Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    domini2
    22 maja 2012 o 23:52
    pomyłka
    Potwierdzam słowa poprzedniczek - to żart i kpina z klientek. TAKIpodkład Sisley??? Za TAKIE pieniądze??? Ani kryje, ani matowi, ani ujednolica, ani się stapia, ani działa preciwzmarszczkowo.. taki podklad - nic. Po nałożeniu, poza orzechowym smrodkiem (początkowo nie mogłam się przyzwyczaić) nic nie daje. Ewentualną poprawę humoru, taki żarcik na dzeń dobry za 500 zł... Zdecydowanie ODRADZAM!