Wody perfumowane damskie

Bvlgari Omnia EDP

Bulgari Omnia Woman Woda perfumowana 65ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 71 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 listopada 2020 o 20:52
    Ciekawy zapach
    Bardzo ciekawy, oryginalny zapach. Perfumy intensywne, nieoczywiste. Trudne do określenia. Zapach intrygujący,trwały, nie jest tandetny. Ładny flakon. Perfumy godne uwagi.
    Zalety:
    • trwałość
  • 27 sierpnia 2019 o 13:17
    Bardzo lubię
    Te perfumy są u mnie w pierwszej piatce ulubionych. Zawsze sa u mnie w szafce i wracam do nich czesto. Perfumy pierwszy raz wyczulam u mojej kolezanki i postanowiłam kupić. Na poczatku bardzo sie zdziwilam bo to nie ten zapach! Ale po chwili jak zapach trochę się ulotnił, poczułam to prawidłową słodką piękną woń. I choć nie przepadam za słodkimi perfumami ta jest naprawde ładna. Flakon tez bardzo fajny, mocno specyficzny wiec nie da sie go pomylić z zadną inna perfumą.
  • 7 września 2016 o 15:36
    Irytujący
    Te perfumy dostała moja siostra. Nie jest w ogóle fanką perfum i kiedy powiedziała, że może mi je oddać, bo ją męczą, uznałam, że to dlatego, że w ogóle bardzo mało używa perfum. Ale pomimo kilku podejść do Omni ja też się z nimi nie polubiłam, chociaż kocham perfumy, również te bardzo ciężkie czy korzenne. Wierzę, że zapach może się komuś podobać, ale mi nie. Jest najzwyczajniej w świecie irytujący. Chyba najmniej na samym początku, ale już po kilku minutach uwalniają się kolejne nuty, które dosłownie świdrują w nosie, męczą i... śmierdzą! Niby jest elegancko, bo czuć sandałowiec, kardamon i imbir z jakimiś nutami kwiatu lotosu i cynamonu, ale efekt końcowy naprawdę nie powala. Zapach jest ciężki, korzenny, ale jednocześnie dość słodki, w jakiś sposób niemalże męski. Na pewno nie pasuje mi do młodych dziewczyn, już prędzej na wieczór niż na dzień. Mnie zachwycił flakon, trwałość jest przeciętna. Polecam najpierw wypróbować zanim zdecydujecie się wydać pieniądze na cały flakon.
    pat943
    26 sierpnia 2014 o 17:55
    Ciężko określić..
    Osobiście nie podoba mi się ten zapach, jest mdły, bardzo korzenny no i taki jednolity. Muszę przyznać jednak że bardzo długo utrzymuje się na skórze i ubranaich. Pachnie troche jak kadzidło. Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 12 kwietnia 2013 o 12:50
    sama nie wiem
    Na wstępie zaznaczam, że nie jestem jakąś superwytrawną znawczynią zapachów i wyodrębniaczką poszczególnych nut zapachowych. Zapach podoba mi się albo nie i koniec. Te perfumy testowałam parę razy z ciekawości. I niby wszystko w porządku, ja określiłabym je jako eleganckie, ciepłe, nieciężkie ale wyraziste. Najlepiej pachniały w "środku" trwania zapachu;) Tzn początek był w porządku, czuć było pieprz i kwiatową słodycz, ale koniec był dziwny. Taki rzeczywiście trochę ogórkowy albo raczej aloesowy przez co perfumy wydały się pospolite, płaskie i mdławe. Przez to zakończenie chyba nie mogłabym być ich "nosicielką":( Trwałość też nie powalała. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie