Odżywki do włosów

Ziaja Intensywna Pielęgnacja Włosów [Kuracja proteinami jedwabiu], Odżywka w sprayu wygładzająca do włosów `Intensywna odbudowa ceramidy`

Ziaja Intensywna Odbudowa Odżywka Spray Do Włosów Zniszczonych 125 ml

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 stycznia 2025 o 19:02
    Kiepska i tyle
    Na szczęście szybko się skończyła. Jakoś Ziaja nie potrafi robić dobrych kosmetyków do włosów. To już któryś produkt od nich, który mi nie odpowiada. Zapach dosyć słodki, taki średni. Rozpylacz fajny. Działania zbytniego tu nie zauważam. Odżywka ani nie odbudowuje struktury włosa, ani nie zapobiega rozdwajaniu się końcówek. Producenta fantazja poniosła. Nie ułatwia ona w dużym stopniu rozczesywania. Nie zmiękcza, nie wygładza. Minimalnie nawilża (i to na krótką metę) i tyle. Czuć, że tania, niestety.
  • 2 grudnia 2021 o 19:40
    Przetłuszczenie
    Na początku nie byłam pewna czy to ona jest powodem, że włosy, które i tak myję codziennie są przetłuszczone już po kilku godzinach. Myślałam, że może szampon źle akurat domył, potrzebują już głębszego oczyszczenia, że może inna odżywka za bardzo obciążyło. Jednak po użyciu na umyte szamponem wilgotne włosy, bez niczego innego jestem pewna, że to ona jest przyczyną. Poza tym, że włosy szybko źle wyglądały, odżywka nie zrobiła w moim odczuciu nic- żadnego wygładzenia, blasku
    Zalety:
    • wydaję się wydajna
    Wady:
    • przetłuszczające się bardzo szybko włosy
    • brak wygładzenia, blasku
    • atomizer niedokładnie rozpyla
  • 8 maja 2020 o 13:10
    Rozczarowałam się
    Odżywkę kupiłam już ponad rok temu i nadal się z nią męczą, produkt jest bardzo wydajny i łatwy w aplikacji, niestety nie zadziałał na moich włosach, w sumie to mam wrażenie, że nie robił z nimi nic. Nigdy więcej takich psikaczy do włosów :/
    Yassi
    16 marca 2020 o 17:23
    Uwielbiam
    Brzydko pachnie,zbyt nachalnie. To jedyny minus dla mnie. Plusy: Działa Idealna dla cienkich włosów bez objętości Jest proteinowa ale ma cholesterol w składzie - moich włosów nie przesusza Używam głównie na końcowki - moja fryzjerka po msc używania zauważyła różnicę Nie obciąża Nie zmienia mi koloru na brzydki blond jak niektóre odzywki czy olejki Tania Nadaje połysk Polecam spróbować. Na moich cienkich delikatnych rozjasnnianych włosach które po emilientowej pielęgnacji potrafią być zbyt oklaple i przylizane jest ta przysłowiową kropka nad "i"
    Drogeria Jasmin
  • 7 listopada 2019 o 1:01
    Ziaja Intensywna piekegnacja włosów
    Kuracja proteinami jedwabiu na moje włosy nie działała jakoś mega. Ale ładnie pachniały, produkt nie obciążał włosów jak większość innych preparatów, mgiełek. I tez nie przetluscił. Uważam że całkiem przyzwoity jest
    Zalety:
    • łatwość w rozczesywaniu