Wody perfumowane damskie

Thierry Mugler Angel Le Gout Du Parfum / The Taste of Fragrance EDP

• 29 września 2014 o 17:29
    intensywny i kuszący
    Gorąco polecam ten zapach: + pasuje dla zdecydowanych, silnych i dojrzałych kobiet; + jest elegancki, nadaje klasę kobiecości; + zmysłowy, kuszący; + intensywny, mocny; unosi się w powietrzu, ale nie jest duszący ani ciężki; + trwały, wytrzymuje bez problemu pół dnia na skórze; + oryginalny, wyjątkowy; Minus za wysoką cenę. Zapach jest co prawda rewelacyjny, ale myślę, że można poszukać tańszego zamiennika; Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 29 marca 2014 o 22:36
    Gratka dla kolekcjonera, ale czy noszalna...?
    Pierwszy psik i od razu wiadomo, że to Angel. Ale również od razu mocno wyczuwalne jest to, co odróżnia wersję Le Gout od klasyka, czyli czekolada. I to czekolada najwyższej jakości, w dodatku gorzka. Prawdziwa uczta dla zmysłu węchu! Dla mnie to bardzo ciekawe i udane połączenie. Nuta czekolady jest zachwycająca i niesamowicie autentyczna. Jednak dla mnie nawet Angel klasyk edp nie jest w zasadzie zapachem noszalnym, a na pewno nie na co dzień, nie w zwykły dzień, do pracy czy na zakupy. Tutaj mamy wzmocniony "efekt gourmand", więc dla mnie jest to rodzaj olfaktorycznego eksperymentu, sztuka dla sztuki. Eksperyment udany, sztuka - na pewno, ale do podziwiania "w muzeum", czyli do wąchania nadgarstka. I to jest prawdziwa rozkosz... Ale globalnie mogłabym użyć go tylko na jakąś wyjątkową okazję, wieczorne wyjście... Ten zapach jest dla mnie naprawdę magiczny. Zachwyca mnie i chcę go mieć w swojej kolekcji, mimo, że go nie noszę ;) To taka kolekcjonerska gratka, szaleństwo perfumomaniaka.
  • 12 października 2012 o 14:21
    Cudowny zapach:)
    Witam:) Zaczne od tego,ze do perfum Angel musialam \'\'dojrzec\'\' Kiedys bardzo mi sie nie podobal ten zapach ale nastapil przelom i za któryms testem nagle spostrzeglam,ze zapach jest cudowny.Wersja Le Gout du Parfum otwiera sie gorzkim kakao-bardzo podoba mi sie ten poczatek-prawdziwa uczta dla zmyslu powonienia:D Potem kakao sie ulatnia i do konca mamy klasyka:) Zapach jest bardzo intensywny (jak to Angel),trwalosc znakomita-dobrych pare godzin (5-6) na skórze (na ubraniach az do wyprania) ,buteleczka piekna i czego chciec tu wiecej?:D Używam tego produktu od: lipca 2012r. Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1wszego

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie