Wody perfumowane damskie

Fragonard Baroque EDT

• 8 sierpnia 2008 o 11:15
    cudo ;)
    piękny zapach. używam go na specjalne okazje, kojarzy mi się z luksusem.... buteleczka się nie tłucze, zapach niezwykle trwały, pozostaje na ubraniu przez wiele dni! pięknie się rozwija, po prostu cudowny!!!!!! Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:1
    oxala
    5 kwietnia 2005 o 16:37
    cudo
    używam tego zapachu od lat, chociaż wcale nie miałam tak wielu opakowań - po prostu zapach jest niesamowicie trwały (perfumy) ten zapach to cudo - bogaty, ale też wyrazisty, bardzo kobiecy, słodki, ale nie banalny, nie cukrowy. ma charakter. flakonik bardzo praktyczny - dużo podróżuję i mam pewność, ze buteleczka sie nie stlucze. no i jeszcze jedna zaleta tego zapachu - troche to egoistyczne - nie mozna go dostac w polsce i dzieki temu nie pachnie nim pół kraju, co ma swoje dobre strony. bo zapach tak piękny, że znalazłoby się wiele jego amatorek :)
    BeataG
    4 stycznia 2004 o 10:52
    Esencja kobiecości
    Zdecydowanie mój zapach. Pełen bogactwa i przepychu, ale w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Prawdziwa esencja kobiecości. Bardzo harmonijne połączenie, w którym dominuje moja ukochana róża herbaciana. Niesamowicie trwały (mam perfumy). U nas tych perfum nie ma, ale na szczęście producent ma sklep internetowy. Mam nadzieję, że euro stanieje, zanim mi się te perfumy skończą, bo na pewno będę chciała kupić następny flakonik, a także inne zapachy tej firmy. Flakonik bardzo funkcjonalny, a przy tym elegancki. Początkowo nosiłam go w torebce, ale po jakimś czasie przestałam, bo widzę, że nie ma konieczności "poprawek" w ciągu dnia.
  • 18 września 2003 o 23:14
    wyrafinowany
    Niby też lekko orientalny i kwiatowy jak Capucine ale różnią się znacznie. Baroque jest mocny, wyrazisty. Ma ostre nuty które dają znak: nie jestem słodką kobietką;) Zapach jest trochę poważny, zbyt dystyngowany,ale rozwija się pięknie, harmonijnie,żadna nuta nie przytłacza i nie dominuje , a wszystkie współgrają jak w symfonii:) Wyczuwa się doskonały mariaż bergamoty z wanilią, który zawsze robi wrażenie na mężczyznach :) Obłędnie trwały (bo mam perfumy).

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie