Podkłady

Astor Skin Match, Fusion Make - Up Podkład dopasowujący się do cery

Nasi użytkownicy zostawili 226 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 maja 2021 o 22:56
    Dla mnie fajny.
    Mi się sprawdził. Bardzo dobrze kryje, da się to budować. Nie przesusza skóry, nie zapchał mnie, jest całkiem trwały. Opakowanie wygodne w użyciu, konsystencja produktu zadowalająca. Jest całkiem wydajny, niewiele trzeba, aby przykryć przyzwoicie całą twarz.
  • 5 kwietnia 2020 o 16:19
    Słaby
    Podkład kupiłam przez przypadek, wybrałam kolor najjaśniejszy, a jest on pomarańczowy. Wygląda na mnie tragicznie, Rozprowadza się ładnie i równomiernie, nie robi plam. Jeżeli chodzi o zapewnienia producenta to produkt ładnie nawilża, ale na pewno nie jest trwały 24h. Zapach jest bardzo ładny, za co duży plus. Niestety nie kupię tego ponownie.
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
    • kolor
    • działanie
    • wyświecanie
  • 4 listopada 2019 o 11:59
    Nie zrobił na mnie dobrego wrażenia...
    Przede wszystkim przeszkadza mi zapach tego produktu. Łatwo się aplikuje, dobrze kryje, wygląda świeżo, jednak nie urzekł mnie. Wolę zdecydowanie bardziej inne podkłady drogeryjne.
    Wady:
    sanols
    3 września 2019 o 9:30
    Co za ściema
    Zastanawiałam się jakim cudem podkład może się dopasować do cery, bo zawsze to ja dopasowywałam podkład do swojej cery, a tutaj ten podkład miał to zrobić za mnie - ho ho ho bardzo śmiało! Konsystencja i zapach spoko, no ale to nie kryje jakś dobrze i wcale nie dostosowuje się do cery. Kiepsko się też trzyma, wcale nie tak długo jak podaje producent.
  • 28 czerwca 2019 o 9:49
    Podkład dopasowujący się do skory
    Ostatni zakupiłam produkt astor z ciekawości. Jestem zadowolona z niego, gdyż dopasowanie się so skory, idealnie się wchłania i nie pozostawia efektu maski. Dostępny jest w trzech odcieniach, ja wybrałam chłodny. Jest dość wydajny, spokojnie wystarczy na rok.
    Zalety:
    • Opakowanie, gęstość, cena , efekt