Maski do włosów

Kallos Latte, Hair mask with Milk Protein Maska do włosów z proteinami mlecznymi

Kallos Latte
E-Glamour.pl
Kallos Cosmetics Latte maska do włosów 275 ml dla kobiet
Kallos Latte Hair Mask maska do włosów 275ml

Nasi użytkownicy zostawili 201 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 kwietnia 2024 o 19:54
    Jak dla mnie super :)
    Użyłam ją zaledwie kilka razy, ale już ja pokochałam. ]Ma bardzo duże opakowanie, które z pewnością wystarczy na bardzo długo. Dzięki lekkiej i kremowej konsystencji dobrze rozprowadza się ją na włosach. Ma piękny słodki zapach przypominający kawę z mlekiem. Moje włosy po jej użyciu lepiej się rozczesują oraz są wygładzone. Odżywka nie obciąża włosów. Dobrze radzi sobie z moimi poplątanymi włosami, odżywia je. Trzymam ją na włosach ok. 10 minut. Maska mimo swojej niskiej ceny jest bardzo dobra. Z pewnością kupię ją ponownie.
    LoveEVH
    14 lutego 2024 o 21:24
    Latte?
    Jako wielka fanka mlecznych, proteinowych odżywek i tego, co robią z moimi włosami (średnioporowate, skłonne do skrętu), czekałam na wypróbowanie tej odżywki. Mogę się tylko cieszyć, że coś mnie podkusiło do wzięcia mniejszej wersji. Jest to pierwsza odżywka z proteinami mleka, która nie daje mi tego super efektu pogrubienia włosów i podkreślenia dolnych partii skrętu. Jest efekt delikatnego obciążenia i to wszystko. Zapach nie przypadł mi do gustu: a uwielbiam wszystko co puddingowe, waniliowe, mleczne, jogurtowe. W zasadzie nie wiem z czym kojarzy mi się ta woń. Może i jest to jakiś pudding... ale ani razu nie było tak, jak w przypadku litrowej Crema Al Latte, z którą robię sobie zawsze rytuał: wąchając produkt i nie mogąc przestać, by potem zachwycać się efektami. Nawet do mycia moich włosów się idealnie nadaje. Do tej odżywki zaś nie wrócę nigdy. Ogólna ocena: 2-3. 3 tylko ze względu na fakt, że jest na każdą kieszeń.
    Zalety:
    • 1. Kolorystyka opakowania: biały z fioletem wygląda minimalistycznie i przyciąga oko
    • 2. Cena
    • 3. Dostępność
    Wady:
    • Wszystko inne, a przede wszystkim: Brak efektu na włosach, jaki zazwyczaj zostawiają po sobie proteiny i tego typu odżywki. Brak pogrubienia, brak efektu wzmocnienia włosa, brak wrażenia tymczasowego wypełnienia ubytków w zniszczeniach.
    Medea05
    7 listopada 2023 o 22:21
    Niby nie jest zła, ale do grona fanek nie dolacze
    Maski Kallosa miałam już chyba wszystkie. Kazda darzylam mniejszym lub wiekszym uczuciem. Te aurat mniejszym, bo coś się z mi\oimi wlosami nie polubila. Zapach maski jest piękny - tu nie ma co nad tym debatować. Nie znam nikogo komu się nie podoba (ale na pewno ktoś jest xD). Kto lubił zapach mlecznego budyniu w dzieciństwie ręka do góry! Oto Wasz budyń! Tylko, że na włosy, a nie do jedzenia :) Maska sygnowana jest jako maska z proteinami, do odbudowy wlosow - ale proteiny są tam na końcu składu! Wiec nie wiem czy to jest bardziej emolientowa czy proteinowa maska. Maska + nawilża, ale na krótko - efekt do kolejnego mycia +jest łatwo dostepna +tania +ładnie pachnie Minusy: - niedokladnie zmyta przeciaza wlosy - nie ma opcji aby zastosowac ja w malej ilosci bez splukiwania. No nie, zawsze przeciazy wlosy - krótki efekt U mnie znalazła zastosowanie na 1O przed myciem ok 1-2 razy w tyg. Wiecej niestety nie zadzialalo. Sredniaczek. Moze jako 1O lub do zmycia oleju ok, ale solo - no nie.
    Kag88
    3 października 2021 o 13:52
    piekny zapach, ale slabe dzialanie
    piekny zapach, niska cena i tyle z pozytywow. Nie widze zadnego dzialania, ani nawilzenia, ani gladkosci wlosow po uzyciu. Wlosy fajnie sie rozczesuja i chyba tyle, Trzeba dokladnie ja zmywac, bo obciaza wlosy. NIe kupie ponownie, a szkoda , bo lubie produkty Kallosa
    Zalety:
    Wady:
    • obciaza wlosy
    • powoduje szybsze przetluszczanie sie wlosow
    • brak nawilzenia
    • slabe dzialanie
    • mniej wydajna
  • 22 kwietnia 2021 o 19:51
    Warto kupić
    Uwielbiam tą maskę. Jest mega wydajna chociaż stosuję ją dosyć często-ten zapach uzależnia!:) Sprawa że moje włosy są nieprawdopodobnie mięciutkie,nie elektryzują się, nie puszą. Wygładza je i odżywia. Włosy są nawilżone
    Zalety:
    • Niska cena
    • Piękny zapach
    Drogeria Jasmin