Szampony do włosów

Green Pharmacy Szampon do włosów normalnych z pokrzywą zwyczajną

Green Pharmacy Szampon do Włosów Normalnych 350ml

Nasi użytkownicy zostawili 107 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 czerwca 2023 o 18:49
    Przyjemniaczek
    Szampon w brązowym retro opakowaniu z zieloną zakrętką. Pojemność 350 ml. Zapach przyjemny, pokrzywowy. Konsystencja: gęsta, nie przelewa się. W składzie wysoko Sodium Laureth Sulfate, mocny detergent, jest to szampon mocniej oczyszczający. Ekstrakt z pokrzywy reguluje przetłuszczanie się włosów. Szampon dobrze się pieni, dobrze oczyszcza skórę głowy. Jest bardzo wydajny. Tani jak barszcz, dostępny w Rossmanie.
    Zalety:
    • tani
    • dostępny w Ross
    • dobrze oczyszcza skórę głowy
  • 22 czerwca 2022 o 10:16
    Jak na razie to mój ulubiony szampon
    Nie pamiętam gdzie go kupiłam, niestety nie mogę go znaleźć w Rossmanie. Na chwilę obecną jest to mój ulubiony szampon, choć z chęcią sprawdzę inne szampony od Green Pharmacy. Do zakupu przekonał mnie fajny skład produktu, choć pokrzywa nie występuje w nim jakoś na wysokim miejscu. Lubię szampony przezroczyste, o gęstej konsystencji. Ten dokładnie taki jest. Formuła nie spływa z włosów i całkiem dobrze się pieni, co sprawia, że produkt jest bardzo wydajny. Nie jest to szampon który idealnie oczyści skórę głowy, natomiast dzięki temu moim zdaniem nadaje się do częstego użytkowania. Ma przyjemny, ziołowy zapach. Doskonale również radzi sobie ze zmywaniem oleju z włosów (nie miałam jakichkolwiek trudności ze spłukiwaniem tłustych produktów z niego). Szkoda, że nie można go trafić w Rossmanie ponieważ tam najczęściej robię kosmetyczne zakupy :(
    Zalety:
    • przezroczysta, gęsta konsystencja
    • przyjemny, ziołowy zapach
    • niewygórowana cena
    • całkiem dobry skład
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • niedostępny w Rossmanie
  • 22 września 2021 o 16:13
    Najgorszy jaki używałem
    Po prostu totalna żenada. Nikomu nie polecam tego shitu, no chyba, że chce sobie zniszczyć skórę głowy i włosy. Absolutnie nie domywa i nie czyści skóry głowy co poprzez długie (nieświadome) używanie skutkowało zaczopowaniem mieszków włosowych, a w ostateczności wypadaniem włosów i łupieżem tłustym w postaci łuski. Najgorszemu wrogowi bym go nie polecił!
    Zalety:
    Wady:
    • Tyle wad, że nawet nie wiem od czego zacząć. Może po prostu to coś nie powinno by nazwane szamponem.
  • 9 maja 2021 o 18:43
    Uwielbiam szampony z pokrzywą.
    Produkty Green Pharmacy nigdy mnie nie zawiodły. Szampon z pokrzywą fajnie się pieni, dobrze pachnie (lubię pokrzywowe zapachy), myje włosy, czyli robi co ma robić. Zawsze po umyciu włosów nakładam odżywkę lub maskę, więc nie wiem niestety czy plącze włosy. Opakowanie jest wygodne, nie ma problemu z wydostaniem resztek produktu, cena niska.
  • 7 maja 2021 o 9:49
    Green Pharmacy, Szampon do włosów normalnych z pokrzywą zwyczajną
    Jedyna zaletą tego produktu jest tylko to ,że włosy faktycznie są oczyszczone. Innych zalet nie zauważyłam. Ogromnym minusem jest zbyt wielki otwór w butelce przez co za dużo szamponu z niego wylatuje.