Szampony do włosów

Natura Siberica Szampon do włosów tłustych `Objętość i równowaga` (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Ejvaaa
    27 kwietnia 2022 o 8:48
    Bardzo go lubię i zostanie ze mną na dłużej!
    Skusiłam się na niego po przeczytaniu obietnic producenta . Ma dodawać objętości? Moje rozjaśniane i cienkie włosy, z tendencją do przyklapu właśnie czegoś takiego potrzebują. Szampon faktycznie działa i delikatnie podnosi włosy u nasady ,nadając przy tym całej czuprynie objętości. Polecam go nakładać już lekko spienionego w kubeczku ( lekka piana ) . Jako ,że ma żelową konsystencje nałożenie jej na moją skórę głowy spowodowało znaczne obciążenie włosów. Metoda kubeczkowa to od razu wyeliminowała. Jako ,że mamy tutaj zioła, bo tutaj jest naturalny skład nie polecam nakładania go na długość włosa . Jedyne co tym zyskamy to włosy oblepione produktem. Tłuste i splątane. Szampon jest do skóry głowy, nie do długości włosów . Piszę o tym bo znam parę osób, które mają szamponami całe włosy, a potem są zdziwione ,że mają przyklap i 0 odświeżenia. ???? Na plus zasługuje tutaj wydajność produktu , już niewielka ilość spełnia swoje zadanie. Nie podrażnia mojej wrażliwej skóry głowy. A niektóre szampony to robią. Pojawia się w moment uczucie pieczenia i swędzenia. Tutaj tego nie ma . Jedyny minus to cena - wysoka. Warto polować na niego na promocji .
    Zalety:
    • skład, naturalny ziołowy
    • żelowa konsystencja
    • bez sls ,esls
    • Nie podrażnia wrażliwej skóry głowy
    • odbija włosy od nasady ,nadając im objętość
    • wydajność, niewielka ilość produktu spełnia swoje zadanie
    Wady:
    • Cena - wysoka jak za produkt drogeryjny.
    meiss
    27 kwietnia 2022 o 8:33
    Świetny szampon dla cienkich włosów
    Szampon kupiłam na promocji (około 22 zł). Od razu przykuł moją uwagę,gdyż Natura Siberica to marka ,którą bardzo lubię.Mam włosy długie i cienkie,średnioporowate z lekką tendencją do przetłuszczania się. Wiele razy zdarzało mi się kupić szampon,którego producent obiecywał dłuższą świeżość włosów , jednak nigdy się tak nie działo.ALE! Szampon Natura Siberica w końcu zrobił na mnie efekt wow. Nie tylko ma on piękny,ziołowy zapach , który długo się utrzymuje na włosach,ale również spełnia on swoje zadanie!Moje włosy po użyciu tego szamponu były świeższe o dzień dłużej i uniesione u nasady,z czego jestem baaaardzo zadowolona.Szampon jest również bardzo wydajny i łatwy w aplikacji.Polecam.
    Zalety:
    • Działanie
  • 18 stycznia 2022 o 0:07
    Niewypał
    Zaciekawiona wersją dodającą włosom objętości zdecydowałam się po nią sięgnąć. Niestety nie nadaje się do mojej wrażliwej skory głowy. Miałam wersję przeciwłupieżową, która dobrze mi się sprawdza, koiła skórę, ale kosztem objętości włosów. Ten produkt jestem zmuszona odstawić ze względu na podrażnienie skóry głowy. Nie wiem dokładnie który składnik, a może kombinację składników za to winić, ale muszę poszukać innego szamponu. W kwestii objętości nie ma tutaj efektu wow. Szampon jest przezroczysty, ma konsystencję żelową, ale tak jak to bywa w produktach tej marki zawiera sporą ilość ziół i olei co samo w sobie obciąża włosy. Zachowuje się jak typowy szampon - ani mocno nie dodaje objętości ani mocno jej nie odbiera więc nie spełnia swojej roli. Im mniej składników tym lepiej w kwestii objętości. Cena wysoka, 40 zł w Rossmanie. Za to wiem już z doświadczenia, że te szampony są bardzo wydajne. Mi wystarczają na jakieś pół roku - rok, myjąc codziennie dokładnie skórę głowy. Gdyby produkt mnie nie podrażnił i dodawał objętości byłby perełką.
    • Dostępność
    Wady:
    • Podrażnienie
    • Brak spektakularnej objętości
    • Wysoka cena
  • 20 sierpnia 2021 o 14:39
    Bardzo go lubię
    Świetnie domywa skórę głowy i włosy i pięknie pachnie. Włoy są miękkie i uniesione u nasady. Szampon jest w dużym wydajnym opakowaniu. Jedyne na co trzeba uważć to ilość szamponu która wypływa z butelki ponieważ produkt jest dość lejący o rzadkiej konsystencji.
    • pojemność
    • działanie
    Wady:
    • duża ilość produktu wypływa z butelki przez konsustencje
  • 28 lipca 2021 o 14:26
    Ideał dla przetłuszczającej się skóry głowy
    Jeden z moich absolutnie ulubionych szamponów. Przedłuża świeżość skóry głowy o jeden dzień, co u mnie jest już sukcesem. Jestem z niego bardzo zadowolona, wrócę na pewno.
    • pojemność
    • działanie