Wody toaletowe damskie

Giorgio Armani Armani Code Luna EDT

Dinulka
    6 czerwca 2014 o 18:15
    Całkiem ładne, ale to jeszcze nie to ;)
    Najpierw miałam mieszane uczucia, bo mają specyficzną nutkę, która mnie lekko przyciągała, ale zarazem irytowała. Kojarzy mi się ona z miodem, choć miodu w składzie nie ma. Po dłuższym stosowaniu wychodzą jednak na plus, ale nie podobają mi się na tyle, żebym chciała je ponownie kupić. Wolę klasyka, choć też za serce jakoś wyjątkowo mnie nie chwycił. Jednak Luna ma lepszą trwałość od tamtego, no cóż, coś za coś ;) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 10 ml
  • 4 czerwca 2014 o 22:31
    CUDOWNE PERFUMY
    Wszyscy mnie pytają, jakie to perfumy! Pachną ślicznie, lekko, są cudowne! :D Polecam, ale oczywiście każdy ma inne upodobania i powinien sam powąchać przed kupnem ;) Dużo już zużyłam, bo baaaaardzo lubię się nimi psikać i mama też czasem je bierze :) A podana cena jest bardzo wysoka, w internecie na iperfumy.pl kupiłam 75 ml za 146,95 zł :)
  • 8 sierpnia 2013 o 21:32
    Code z cytrynką
    Klasyczne Code z cytrynką , niestety rozwodnione, ale ładne, idealne na lato. I wszystko byłoby pięknie, gdyby nie trwałość, a raczej jej brak. Po góra 2 godzinach nic nie czuć, nawet na ubraniach utrzymuje się słabo. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 50 ml
  • 23 lipca 2013 o 22:07
    Śmierdziuszek
    O ile klasycznego Code\'a cenię (choć nie jest to typowo mój zapach, gdyż jest za ciężki), wersji Luna nie trawię. Jest to gorzka, mdląca i rozwodniona namiastka Code\'a. Liczyłam na osłodzony, nieco odświeżający wariant zapachowy klasycznej wersji, lecz rozczarowałam się bardzo. Totalny niewypał. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy
    Davinia
    5 lipca 2013 o 16:29
    Slodka elegantka:)
    Lune odkrylam przypadkiem, pryskajac sie w Sephorze. Zapach tak sie spodobal mojemu narzeczonemu, ze nastepnego dnia mi go podarowal. Lubie waniliowe perfumy a w Lunie nuta ta jest dominujaca (zaraz gdy wyparuje cytrynka). Na szczescie jednak nie jest to plaski waliliowy zapach jak aromatu do ciasta. Te perfumy maja w sobie cos cieplego, eleganckiego i nienarzucajacego sie. To "casual style" zapachu, bo z jednej strony jest uwodzicielski a z drugiej nie wydaje sie wymuszony czy przeladowany. Jak na edt trwalosc Luny jest zaskakujaco dobra! Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego (50 ml)