Olejki do kąpieli i pod prysznic

La Roche-Posay Lipikar, Huile Lavante Relipidante Natłuszczająca oliwka myjąca

E-Glamour.pl
La Roche-Posay Lipikar Huile AP+ oliwka do kąpieli dla skóry suchej i bardzo suchej 400 ml
La Roche-Posay Lipikar
La Roche-Posay Lipikar Olejek myjący do ciała, 400 ml 400 ml

• 20 grudnia 2020 o 19:12
    Mocno nawilżająca oliwka
    Muszę przyznać, że działanie kosmetyku w 100% zgodne z opisem producenta. Oliwka bardzo dobrze nawilża skórę, odżywia ją, dodatkowo wygładza. Zapach jest bardzo neutralny, nadaje się dla małych dzieci, zwłaszcza alergików. Minusem jest cena, ale za jakość trzeba zapłacić.
  • 19 maja 2019 o 18:51
    Spełniający oczekiwania!
    Moja wrażliwa, sucha skóra pokochała tę oliwkę. Jest ona ze mną każdej zimy. Produkt tak naprawdę jest idealny: ładnie, delikatnie pachnie, intensywnie regeneruje i natłuszcza skórę, a co najistotniejsze nie zostawia tłustych plam. Od razu po użyciu bez obaw można założyć ubranie. Jedynym minusem jest cena, ale w tym wypadku wiem za co płacę.
  • 15 sierpnia 2018 o 13:27
    Super produkt
    Bardzo lubię ten żel- oliwkę nie od dzisiaj. Dawno temu już mnie urzekł jej kwiatowy zapach. Dobrze pielęgnuje skore, myje a zarazem natłuszcza nie powodując uczucia lepkości, zapchania czy czegoś nieprzyjemnego. Kiedyś sama jej używałam dziś razem z dzieckiem i jestem bardzo zadowolona. Nie podrażnia ani nie uczula delikatnej skory niemowlaka.
    Zalety:
    • Formuła i efekt koncowy
  • 13 lutego 2018 o 14:56
    na piątkę!
    Znam ten żel do mycia nie od dziś. To mój ratunek dla suchej skóry, której wszystko (prawie) przeszkadza. Doskonale natłuszcza i nawilża, nie pachnie, nie podrażnia i nie uczula - mój ideał. Używam go i ja i mój trzyletni synek, który wrażliwą skóre odziedziczył po mamie ;)
    Wady:
    • jedyna wada rto kiepskie dozowanie - mało poręczne. Pompka byłaby lepsza.
  • 5 lutego 2018 o 0:53
    Nieodłączny przy myciu
    Nie zamienię go na nic innego. Choć wiele osób jest rozczarowanych tym produktem, to ja mogę go gorąco polecić. Mam atopowe zapalenie skóry i wszystko inne podrażnia moją skórę, wywołuje świąd, alergie, przesusza, a ta oliwka zostawia na niej film, który ochrania ją przed przesuszaniem. Nawet gdy zapomnę użyć balsamu, skóra nie jest ściągnięta i przesuszona. Zawsze po kąpieli/prysznicu miałam ściągniętą skórę, która bardzo mnie piekła i nie mogłam tego zdzierżyć, jednak ten produkt ratuje moją skórę przed twardą wodą. Nie podrażnia. Produkt dodany do kąpieli jakby zmiękczał wodę, przez co mogę kąpać się dłużej. Zapach da się przeżyć, nie jest jakiś przerażający i nie utrzymuje się na skórze. Polecam serdecznie ludziom, którzy mają problem ze ściągnieciem skóry poprzez kontakt z wodą.
    Zalety:
    • wydajny
    • natłuszcza skórę
    • świetny dla azs
    Wady:
    • zapach oleju