Żele pod prysznic

Adidas for Women, Protect, Cotton Milk, Hydrating Shower Gel Żel pod prysznic dla skóry suchej

Adidas Women Protect Żel pod prysznic 250ml

• 4 września 2024 o 22:34
    Dobry, ale zapach szybko mi się znudził.
    Kupiłam go w biedronce za pełną cenę - jakieś 12 zł/400 ml. W mojej okolicy ciężko dostać ten wariant, więc można powiedzieć, że na niego polowałam. Żel miał mleczny kolor i kremową, acz nie gęstą konsystencję. Świetnie pienił się na myjce. Skutecznie oczyszczał moją skórę nie powodując żadnych podrażnień ani przesuszeń. Jego zapach mogę określić jako kremowo - adidasowaty, z jakąś ostrą mydlaną nutą. Tak samo jak w poprzednich zużytych przeze mnie żelach A. - początkowo bardzo mi się podobał, a gdzieś w połowie butelki zaczął mi się solidnie nudzić. Mimo to lubiłam używać go po wysiłku fizycznym, jakoś tak dopełniał całość mojego małego treningu :) No i zapach zostawał dość długo na skórze. Butelka typowa dla firmy, przezroczysta, smukła, zatyczka się nie zacinała. Pod koniec można było postawić żel do góry nogami. Podsumowując, jest to dobry żel spełniający swoje zadanie. Nie zaszkodził skórze, nie miał kosmicznej ceny, ale zapach szybko mi się znudził. To sprawia, że nieprędko sięgnę po niego ponownie.
  • 25 kwietnia 2024 o 13:59
    Zwyklak, typowy żel mydlany
    Typowy, zwykły, o zapachu mydlano mlecznym, myje, nie wysusza, ale też nie jest to żel do którego się chętnie wraca. Taki aby mieć i wykorzystać. Swoją funkcję spełnił.
    C_in_i
    8 maja 2023 o 14:42
    Przeciętny
    Żel kupiłam w zestawie razem z dezodorantem za ok 10 zl. Skusiła mnie zarówno cena jak i przeznaczenie do suchej skóry. Żel ma dosyć sztuczny zapach, jest gesty, kremowy. Dobrze rozprowadza się po skórze i ładnie się pieni. Dobrze oczyszcza skórę. Jest wydajny. Ale czy rzeczywiście jest przeznaczony do skóry suchej? Polemizowałabym z tym zapewnieniem producenta, ponieważ nie odczułam, żeby moja skóra była lepiej nawilżona, bardziej miękka ect. Standardowo po jego użyciu musiałam nałożyć balsam. Ot, taki przeciętny produkt, w wygodnym i praktycznym, półprzeźroczystym opakowaniu zamykanym na wieczko z klikiem.
  • 19 kwietnia 2023 o 11:53
    Dobrze oczyszcza
    Lubię ten żel pod prysznic za jego dobre oczyszczanie i nawilżanie. Skóra po nim jest przyjemnie nawilżona. Ma ciekawy zapach. Początkowo nie przypadł mi do gustu, teraz już się do niego przyzwyczaiłam. Jednak nadal nie należy do moich ulubionych zapachów. Zapach utrzymuje się długo po myciu. Daje to uczucie czystości i odświeżenia. Wydajność mogłaby być lepsza.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • nawilża
    Wady:
    • zapach nie każdemu przypadnie do gustu
  • 8 listopada 2022 o 19:52
    Delikatny zapach
    Ten zapach adidasa jest niesamowicie delikatny i otulający. Przez długi czas unosi się na ciele i chyba z każdym balsamem, niezależnie od zapachu, będzie dobrze współgrał. Na duży plus też to, że konsystencja żelu szybko się pieni, łatwo rozprowadza na skórze, która po kąpieli jest miękka i odżywiona. Polecam!
    Zalety:
    • dostępność – w wielu drogeriach
    • wygląd
    • efekt – skóra nawilżona, miękka i odżywiona
    • konsystencja – łatwo się rozprowadza na ciele
    • opakowanie – sprawdził się w czasie podróży
    • zapach delikatny, przez długi czas unosi się na ciele

Zobacz także inne Żele pod prysznic